Poliisilla kiireitä jouluna – epäilty tapon yritys, murto, pahoinpitely – myös rauhallista joulunviettoa!

Kotihälytystehtäviä kertyi poliisilaitoksen alueella jonoksi asti Sisä-Suomessa.

Kotihälytysten kirjo ulottui metelitehtävistä epäiltyyn tapon yritykseen, kertoo poliisi.fi sivusto.

Epäilty tapon yritys tapahtui yksityisasunnossa Laukaassa ja poliisi on ottanut tapahtuneeseen liittyen kiinni yhden henkilön. Tampereen Lentävänniemessä taas otettiin henkilö kiinni epäiltynä kahteen, niin ikään yksityisasunnossa tapahtuneeseen, törkeään pahoinpitelyyn. Tässä vaiheessa poliisi ei tiedota kyseisistä rikosepäilyistä enempää.

Edellä mainittujen tehtävien lisäksi, poliisipartioita työllistivät mm. rattijuopot, itsetuhoiset henkilöt sekä liikenneonnettomuudet.

Itä-Suomessakin on ollut erilaisia hälytyksiä.
Joensuussa Enon keskustassa sijaitsevan kahvila-myymälän tiloihin murtauduttiin perjantain kello 11.30 ja lauantain kello 10 välisenä aikana ja anastettiin omaisuutta. Liperissä Ylämyllyllä sijaitsevan ravintolan pihassa tapahtui pahoinpitely lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 2 ja 3 välillä. Valkoisessa BMW-merkkisessä autossa ollut oli astunut alas autosta ja lyönyt pihalla ollutta miestä päähän.

Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin tapahtumiin liittyen. Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai arkisin poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455 tai 0295 415 320.

Muualla Suomessa on ollut rauhallisempaa.

Teksti: Hymyn toimitus

Kommentit

Oma kommentti