Ensin Saksassa, nyt Suomessa: Kebabia nyrkillä, olkaa hyvä!

Juha TimonenTiesittekö, että kiuruvetisen kebabin ainekset ovat luuvitosta, painia ja pippurisumutin?

Hiljattain luettiin Saksasta kantautuvia uutisia kebab-paikassa sattuneesta välikohtauksesta. Taistelu alkoi lautasliinasta ja lopulta myyjä heitti chilikastiketta asiakkaan silmille. Poliisi tutkii, oliko kastike tarpeeksi tulista aiheuttamaan vakavia fyysisiä vammoja.

Suomessa osataan kanssa!

Lokakuun Hymy kertoo Kiuruvedellä hiljattain tapahtuneesta jupakasta, joka alkoi salaatin syömisestä. Asiakas oli kauhonut yrittäjän mukaan liian paljon salaattia itselleen. Huomautuksen jälkeen alkoi tapahtua. Lopulta tarvittiin pippurikaasua, tuuppimista ja vähän painiakin.

Hassan YúkselAsiakas syyttää yrittäjää väkivallasta, mutta eipä yrittäjäkään kovin paljon asiakasta kehuskele. Lue lokakuun Hymystä tapauksen saamista mittasuhteista. Harvoin väkivalta on hauskaa, mutta tässä on nähtävissä hieman savolaista vääräleukamaisuutta…

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: kebab

Kommentit

Itseltäni meni usko tän jutun tasoon nähtyäni tuon savolaisen uusnatsin kuvan :

Ihmettelen miten ne elää tai saako voittoa kun myyvät 6 € annos.

Jos jätetään noi mamukebebit syömättä mennään kaikki oikeaan ravintolaan!

Oma kommentti