20-vuotias belgialainen yliopisto-opiskelija on kuollut syötyään makaronia, jota oli lämmittänyt. Asiasta kertoo Metro-julkaisu Britanniassa.
Kyseessä oli ruokamyrkytyksen aiheuttama kuolema. Makaroni ei ollut enää syömiskelpoista, sillä se oli ollut ruokapöydällä yli viisi päivää.
Mies otti spagetin ja tyrkkäsi sen mikroon. Sitten hän söi ruoan hyvällä ruokahalulla. Oireet alkoivat jo alle tunnin kuluessa.
Kuoleman aiheutti maksan toiminnan pettäminen.
Lehti varoittaa, että ihmisten tulisi muistaa kotiruoankin vaarallisuus. Ruoat on jäähdytettävä nopeasti ja laitettava sitten jääkaappiin. Kotiruoka säilyy syömiskelpoisena jääkaapissa yleensä kolmisen päivää. Sitä ei saa säilyttää pitkiä aikoja huoneenlämmössä, mieluummin ei yhtään.
Kommentit
Oma kommentti