Formulatoimittaja Mervi Kallio: ”Olen ihan itkupilli”

Iloisuutta säteilevä formuloiden varikkotoimittaja Mervi Kallio lataa akkujaan urheilemalla, mutta ei osaa pysähtyä rauhoittumaan.

– Ehkä minun pitäisi hankkia mökki Loviisasta merenrannalta, jossa voisin harjoitella rauhoittumaan, Mervi naurahtaa Hymyn painetun lehden/näköislehden haastattelussa.

Tässä esimakua jutusta, lue loput lehdestä:

Työskentelit aiemmin pitkään lentoemäntänä ja nyt reissaat formuloiden perässä Viaplayn varikkotoimittajana pitkin maailmaa. Eikö jatkuva matkustaminen väsytä?

– Aika monet kysyvät samaa, mutta ei. Nautin matkustamisesta ja tykkään nähdä maailmaa. Rakastan työtäni ja koen olevani etuoikeutetussa asemassa. Osaan nukkua melkein missä vain, joten yleensä nukun kaikki lentomatkat. Sen myötä itse lentäminen ei ole rasittavaa, mutta lentokenttien ruuhkat kylläkin. Ne välillä ärsyttävät.

Miten päädyit aikanaan urheilutoimittajaksi?

– Olen entinen jalkapalloilija. Helsinkiinkin muutin aikoinani urheilulukion perässä, mutta lisäksi olen tykännyt aina kirjoittaa ja ihmisten tarinat ovat kiinnostaneet. Sitä kautta päädyin ensin tekemään Elixir-ohjelmaa ja myöhemmin menin Tulosruutuun.

Sinut tunnetaan iloisena persoonana, mutta mitä muuta olet luonteeltasi?

– Olen empaattinen, mutta myös tosi herkkä. Usein jään miettimään ihmisten ajatuksia sanojen takana ja aistin, jos jollain on asiat huonosti. Olen aika itkupilli. Itken herkästi, oli kyse sitten romanttisesta komediasta tai asiasta, joka loukkaa minua.

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Avainsanat: Mervi Kallio

Kommentit

Oma kommentti