Poliisi huutokauppaa takavarikoitua tavaraa!

Lounais-Suomen poliisi järjestää torstaina 24. lokakuuta kello 10 takavarikoidun tavaran huutokaupan Raision poliisiaseman sisäpihalla. Myynnissä on muun muassa polkupyöriä ja työkaluja.

Poliisin huutokaupassa on tällä kertaa huudettavana useita erilaisia kulkupelejä kuten kymmeniä polkupyöriä, sähköpotkulautoja, moottoripyöriä ja mönkijöitä. Myynnissä on esimerkiksi Husqvarna- ja Cube-merkkiset sähköpolkupyörät.

Lisäksi poliisin huutokaupassa myydään perämoottoreita, polkupyörien renkaita ja vanteita, sähkötyökaluja, koruja sekä muuta sekalaista tavaraa.

Huutokauppa järjestetään Raision poliisiaseman sisäpihalla osoitteessa Nallinkatu 8, 21200 Raisio. Huutokaupattavista esineistä ei järjestetä ennakkonäyttöä. Tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne myyntihetkellä ovat ja niillä ei ole palautusoikeutta.

Maksuvälineenä käy vain käteinen, ja ostajan on lunastettava ostos viipymättä huudon jälkeen. Huomioithan, että ostajan on heti huutokaupan päätyttyä siirrettävä ostetut esineet pois poliisiaseman pihalta.

Huutokaupan meklarina toimii Eero Kuisma.

LÄhde: Poliisi

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: huutokauppa, poliisi

Kommentit

Oma kommentti