Reply To: Lakinainen Jarna von L

Home Forums Julkkikset Lakinainen Jarna von L Reply To: Lakinainen Jarna von L

#255100 Ilmoita asiaton viesti
Murmeli18
Participant

Seiska tavoitti keskiviikkona Janitan pitkäaikaisen ystävän, joka vahvisti olevansa henkilö, jonka nimiin päätösvalta Janitan hautajaisjärjestelyistä on testamentissa annettu. Testamentti on Janitan ystävän hallussa ja hän kertoo toimittaneensa testamentin kopion seurakunnalle 2. joulukuuta.

Janitan ystävä vakuuttaa, että testamentti on kaikin puolin aito ja hän vastaanotti sen vuoden 2020 alkupuolella suoraan Janitalta. Hän kiistää olleensa mukana tekemässä testamenttia.

Testamentista ja hautajaisjärjestelyistä syntyneen kohun myötä Janitan ystävä ilmoitti keskiviikkona iltapäivällä Seiskalle, että hän vetäytyy riidasta ja luovuttaa päätösvallan Janitan hautajaisista tämän vanhemmille.

– Haluan antaa päätösvallan Janitan vanhemmille, vaikka minulla olisi oikeus päättää asiasta, Janitan ystävä viestitti Seiskalle.

En halua sotkeentua heidän keskinäiseen riitaansa, ystävä lisäsi.

 

Se ”pitkäaikainen ystävä” Jarna Von L oli kyllä alunperin tiedossa koska itse ulisi asiasta samoin sanoin sekä TikTokissa että, omalla facesivullaan julkisena. Nyt siellä sen facessa joku ukkeli kyselee harhalta onko se jolla feikki testamentti oli joku joka haukkui Janitaa ja harha leikkii tietämätöntä 😀

Pakko vaan todeta että näiden harhojen ja muiden sekopäiden kaverit on samaa luokkaa kun päätähder tuksukin !