Reply To: Lakinainen Jarna von L

Home Forums Julkkikset Lakinainen Jarna von L Reply To: Lakinainen Jarna von L

#255102 Ilmoita asiaton viesti
Murmeli18
Participant

Kyllähän harha oli jo ennen tuksuakin sekaisin ja rikollinen, joka tehtaili tuomioita. Harhahan ihan itse alunperin otti tuksuun yhteyttä ja tarjoutui sille manageriksi koska silloin oli olevinaan viroon rekisteröidyn viihde rekryn pomo 😀 😀

Jonkun oudon McWomaninkin harha perusti joka ”peri velkoja”. Ystäviä hakannut sairaalaan, romututtanut nykyisen 72 vuotiaan meediopappa ystävänsä auton ja sotkenut sen ensin sian verellä, saman papan kanssa soitellut HÄKE;een aiheettomia josta tuli papalle tuomio ja lähäri ja harha valehteli itsensä irti jutusta. Samaa pappaa jonkun gansterin kanssa käynyt papan kertoilun mukaan uhkailemassa kaikenmoisella actionilla papan kotona asioista. Oikeudessahan harha tuoskain kertoili että oli ollut vaan papan sieniveistä ja saappaita palauttamassa. Heh heh..

Harhasta olisi erittäin paljon juttuja ja sen yhtä sekopäisistä kavereista ja heidän tempauksistaan. Harha kunnostautuu aiheettomien rikkareiden lisäksi muillakin viranomais ilmoilla, valeprofiileilla facessa joilla sitten uhkailee sekopäisesti tulevansa ”käymään kylässä”.

Hyvinkään poliisissa harhalla on kuulemma ”oma poliisi” joka katsoo sen tekemiset läpi sormiensa, näin tarina kertoo älkää minua siitä syyttäkö..