Reply To: Benfotiamin&kromi valmiste

Home Forums Terveys-Hymy Benfotiamin&kromi valmiste Reply To: Benfotiamin&kromi valmiste

#21690 Ilmoita asiaton viesti
Saku
Member

Joo todellakin kannattaa katsoa verkkokaupoista. Siis oikeista kaupoista kun ostaa, niin hinnat on todella paljon korkeammat. Tuolta löytyy asiasta jotain http://punttis.wordpress.com/2011/10/17/hyvia-lisaravinteita-myyvia-nettikauppoja/

Toi iherb on tosiaan mainittu jo aiemmin tässä ketjussa. Niiltä saa tosi halvalla, etenkin kun tilaa paljon kerralla. Mutta sitten suomalainen xoco on myös hyvä ja kätevä. Se voi olla sopiva ainakin pienten määrien tilaamiseen kun postimaksut eivät ole kovin suuret.

Niin kuin aiemmin tässä ketjussa mainittiin, pitää tosiaan olla tullin kanssa varovainen. Koska iherbin kauppa sijaitsee Amerikassa alvia pitää maksaa yli 40 euron tilauksista. Joissain tapauksissa saattavat myös vitamiinipitoisuudet tosiaan olla Suomen lainsäädännön kannalta liian korkeita. Tulli voi siis napata näitä lennosta labraan, ei ole kiva juttu jos on käyttänyt isot rahat. Tämän takia itse suosisin kotimaisia tai eurooppalaisia verkkokauppoja kun ei sitten tarvii tullimaksua niin pelätä.

Ylipäätään sitten näistä turvallisuusjutuista ja siitä millaisia sivuvaikutuksia jostain valmisteesta tulee, niin kannattaa vaan tarkkailla itseä. Ei pidä väkisin popsia jotain valmistetta jos vaikka menee vatsa sekaisin. Vaihtamalla valmistetta voi asian usein ratkaista, koska joku sidosaine tai muu tuotantoprosessiin liittyvä juttu voi aiheuttaa ei toivotun vaikutuksen. Itsellä se on toiminut.