Reply To: BB Henna antifaniketju Vol1

Home Forums Julkkikset BB Henna antifaniketju Vol1 Reply To: BB Henna antifaniketju Vol1

#22213 Ilmoita asiaton viesti
Kiira
Member

P_:

Hilpeä Hilleri:

Teidän kannattaisi varmaan hankkia elämä. Uskoisin Johannalla olevan sen verran valtaa Hymyynkiin kun Hymy kerran rahastaa Johannalla, ettei Hymykään katso hyvällä Juliaan ja Johannaan kohdistuvassa pilanteossa ja laittomissa uhkauksissa. Tottakai mode alkaa niitä poistamaan! Ja kerran Julian exästä Jarkko Hyöppösestä on tehty useita rikosilmoituksia, niin tuskin sellaisen sairaan ihmisen annetaan täälläkään riehua. Tosin näillä palstoilla näyttää liikkuvan useita muitakin hyvin sairaita ja panettelevia ihmisiä kuin tämä "Söpis."

Minusta Johanna Tukiainen on ihan kuningatar. Hänellä on suuri sydän ja kauniit kasvot.

Julia Tukiainen on täysin samaa sarjaa, aivan loistavan näköinen nainen.

Henna Kalinainen on nätti kuin karkki. Kaikilla naisilla on myös herkulliset silikonit ja ihanat vaaleat hiukset. Pidän paljon blondeista. Nää palstat muistuttavat täysin lapsellista ja primitiivistä koulukiusaamista, julkkiksia yritetään mustamaalata minkä ehditään. Vaikka monet naiset ovat nousseet julkisuuteen juuri sen takia, että:

-Ovat keskitasoa paremman näköisiä

– Ovat jännittäviä ja karismaattisia ihmisiä

– Viettävät tapahtumarikasta elämää

– Ovat saavuttaneet jotain, kuten perustaneet oman toimivan firman (esim. tanssiryhmien perustajat, vaateliikkeen omistaja Susanna Penttilä, yrittäjä Tiina Jylhä, Jutta Jussila, Anitra Ahtola tms. )

– Omaavat oman rohkean ja persoonallisen tyylin

– Uskaltavat poiketa valtamassasta

Pääsit JossuPossu sitten omin avuin taksiin?

Herkulliset silikonit? LOL:LOL: