Vastaa aiheeseen: Berg vs. AitolehtiEerikäinen

Etusivu Keskustelu Julkkikset Berg vs. AitolehtiEerikäinen Vastaa aiheeseen: Berg vs. AitolehtiEerikäinen

#22482 Ilmoita asiaton viesti

i hate losers:

kivakii:

Mun mielestä se tapa, miten Aitolehti on julkisuudessa esiintynyt, viittais kyllä vahvasti siihen että toi juttu on totta…

Siis miettikää; "Mara" (hehhehe) on itkettänyt Miss Suomea haukkumalla tätä. Ilmeisesti tunsi olonsa uhatuksi, ts. ettei ollut ainoa "kaunis" porukassa. Kaunishan Aitolehti ei ole, vaan keinotekoinen tuote (silarit, rasvaimu, kuoret hampaissa, huulia pumpattu, muistaakseni jopa klyyvaria muovattu, tekokynnet, tekotukka jne…). Hirveän aggressiivinen muita naisia kohtaan; toitottaa julkisesti miten inhoaa sitä ja tätä piirrettä naisissa, kehuu itseään ja kerään väkisin huomiota. Viittais melko vahvasti surkeaan itsetuntoon ja narsistiseen luonteeseen.

Yhtäkkiä Berg pamahtaa julkisuuteen jonkun(kuka enää muistaa kenen?) sängyn kautta, saa tv-juontopestin samalla kun Martina kiertää räkälöitä strippariensa kanssa ja muutenkin palstatilaa tippuu tekemättä juuri mitään; Martinan piti jopa omat häänsä perua että sai huomion käännettyä itseensä. Mitä tekee siis epätoivoinen ihminen? Käy sekoilemaan. Olen nähnyt samantapaisen jutun ihan vierestä, ja voin kertoa ettei ollut nättiä…toinen osapuoli tekee fiksusti kun pitää suunsa kiinni, ettei lietso hullua entisestään. Ei sitä kuitenkaan mikään pysäytä, edes lähestymiskielto. Julkkisten kohdalla on tosin se etu, että he voivat vakuutella syyttömyyttään medialle. Mutta ei kaikki ole totta mitä lehdet kirjoittaa.

nice try AMB

Katos Marakin kävi täällä…