Hanna löysi kunnon magnesiumvalmisteen

Mainos

– Olen käyttänyt magnesiumia niin kauan kuin muistan, koska saan helposti puutosoireita. Onneksi löysin loistavan tuotteen, Hanna Jormanainen iloitsee.

Karvionkanava ei välttämättä sano monellekaan yhtään mitään, mutta kun kertoo sen sijaitsevan Varkauden ja Joensuun puolivälissä, asia valkenee. Kumpaankin kaupunkiin on matkaa noin 70 kilometriä. Karvionkanava on Hanna Jormanaisen, 31, asuinpaikka.
Hanna on aktiivisesti liikkuva nuori nainen. Hän on hiihtänyt, ratsastanut ja tanssinut koko nuoruutensa, ja aikuisiällä hän on ollut erityisen kiinnostunut juoksemisesta ja pitkistä vaelluksista sekä kuntosaliharjoittelusta.
– Olen käyttänyt magnesiumia koko ikäni, sillä saan helposti puutosoireita, jotka ilmenevät kolmella tavalla: ensinnäkin oikea käsivarsi ja oikea kämmen alkavat krampata ja peukalo kääntyy kämmentä kohti, mikä on epämiellyttävää. Toiseksi iskee ummetus eikä vatsa kerta kaikkiaan toimi, mikä on ollut iso ongelma. Olen joutunut ottamaan magnesiumvalmisteita suuria määriä, eivätkä nekään välttämättä aina toimi, kunnes tulee iso kiire. Poden myös magnesiumpuutoksen aikana eräänlaista aivosumua, pää ei toimi niin kuin pitäisi, ja minulla on myös taipumusta migreeniin.

Hanna opiskelee sairaanhoitajaksi

Hanna on koulutukseltaan tradenomi ja hän on tehnyt vuosien ajan monille luontaistuotealan yrityksille myynti- ja markkinointityötä, mutta on nyttemmin vaihtanut alaa, sillä hän opiskelee sairaanhoitajaksi Joensuussa ja aikoo erikoistua traumapuolelle. Hänelle on luontaistuotevuosien ajoilta kertynyt hyvin kattava tieto- ja kokemuspohja monista luontaistuotteista, joten hän osaa olla kriittinen käyttämiään valmisteita kohtaan.
Hanna on aina ollut kiinnostunut ravitsemuksesta, ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta ja nyt hän vielä opiskelee tätä aluetta entistä syvemmin. Takana on ensimmäinen vuosi, ja sairaanhoitajan koulutus kestää kolme vuotta.
– Olen kokeillut lukuisia magnesiumvalmisteita, mutta en ole löytänyt itselleni sopivaa tuotetta: tabletit eivät imeydy ja jauheet ovat joko maistuneet pahalta tai sisältäneet sokeria tai makeutusainetta. Vasta nyt olen löytänyt aivan loistavan uuden magnesiumvalmisteen, jota en lakkaa hehkuttamasta!

Tuttu suositteli

Hanna ja hänen kotiväkensä ovat kaikki hyvin liikunnallista väkeä, ja magnesiumia on aina ollut kaapissa. Toimivaa valmistetta hän ei silti ole löytänyt. Ei ennen kuin nyt.
– Hermotus ei ole toiminut niin kuin olisi pitänyt, kertyi nestettä ja ilmeni ummetusta, ja yhdistin nämä oireet elektrolyytteihin ja mineraaleihin. Labrakokeissa huomattiin, etteivät suolat pysy kehossani oikein kunnolla – joko kulutan niitä liikaa tai sitten aineenvaihduntani on turhan nopea. Vaikka juon tosi paljon vettä, saan helposti neste- ja suolahukan. Tässä syyt, miksi minulla on aina magnesiumia mukana.
– Otan myös ympäri vuoden D-vitamiinia, omega-rasvahappoja, B12-vitamiinia ja jotakin vihreää jauhetta sekä kausittain fiiliksen mukaan superfoodeja. Kaikkein tärkeimmät ovat kuitenkin magnesium ja tarvittaessa myös kalium, joita ilman en pysty olemaan. Ilman niitä voi tulla paha olo, varsinkin jos hikoilen paljon.
Hanna sattui superfoodympyröissä tapaamaan tuttavansa, joka suositteli hänelle uutta, Lootuskaupan Plantforce-nimistä magnesiumjauhetta ja kertoi, että se on todella toimiva ja riittoisa tuote. Hanna oli tietysti heti valmis kokeilemaan.
– Olin aivan ällikällä lyöty heti kärkeen, hän naurahtaa.
– Ensinnäkin sen maku! Jees, tätä lisää! Se oli oikein hyvää ja ihan kuin kivennäisvettä olisin juonut. Rupesin testaamaan sitä loppusyksystä ja huomasin eron entiseen jo ensimmäisen vuorokauden jälkeen, vaikka järki yritti sanoa, ettei se voi olla mahdollista. Mutta sehän alkoi heti vaikuttaa. Kun olin käyttänyt sitä viikon verran, olin jo täysin vakuuttunut sen tehosta. Kyseessä on ihan huipputuote ja tilasin sitä heti lisää.
Hanna on tykästynyt myös Plantforcen hinta- ja laatusuhteeseen.
– Kahdenkymmenen euron purkki kestää reilusti yli kuukauden, kun entiset vastaavat tuotteet loppuivat jo kahdessa viikossa. Uusille kokeilijoille sanoisin, että kannattaa aloittaa pienellä määrällä, sillä tätä ei tarvitse ottaa hevosen annosta.
– Otan sitä sekä aamulla että illalla. Aamulla se auttaa herättämään kehoni. Sekoitan sitä veteen ja odotan, että sihinä lasissa loppuu ja imeytyminen voi alkaa. Sitten lähden aamulenkille. Juuri ennen nukkumaan menoa otan ilta-annokseni. Tarvitsen Plantforcea puolta vähemmän kuin aikaisemmilla jauhetuotteilla, ja nyt vatsakin toimii niin kuin ihmisen vatsan kuuluu toimia! Eikä enää ole aivosumua eikä migreenin oireita. Pää pelaa!
Tarkempia tietoja Plantforcesta on maahantuojan www.lootuskauppa.fi -internetsivuilla.

 

Vegaaninen, imeytyy, ei ärsytä vatsaa

Plantforcen magnesiumjauhe sisältää magnesiumkarbonaattia ja GMO-vapaista sokerijuurikkaista valmistettua sitruunahappoa. Veteen sekoitettuna nämä raaka-aineet reagoivat keskenään ja muodostavat heti imeytyvän, valmiiksi ionisoidun magnesiumsitraattijuoman, joka ei tarvitse enää vatsahappoja pilkkoutuakseen. Plantforce magnesium myös maistuu hyvältä ilman lisättyä sokeria tai keinotekoisia aromeja. Valmis juoma on raikas ja kevyesti kupliva.
Plantforce magnesium ei ärsytä vatsaa ja on 100-prosenttisen luonnollinen ja vegaaninen. Se ei sisällä mitään ylimääräisiä täyte- tai sidosaineita. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumista. Magnesium edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja sekä luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina.
Suositeltu vuorokausiannos: 1-2 tl (2-4 g) päivässä. Voidaan aloittaa yhdellä teelusikallisella ja nostaa annosta hiljalleen kahteen teelusikalliseen. Voidaan ottaa aterian yhteydessä tai aterioiden välillä ja yhtenä annoksena tai jakaa päiväannos 2-3 pienempään annokseen.
Lisää jauhetta kylmään tai kuumaan veteen ja sekoita kunnes jauhe on liuennut. Juo kun kuplinta on loppunut – kylmään veteen lisättäessä noin 10 min kuluttua, kuumaan veteen lisättynä melkein heti.

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Jami Ivanoff
Avainsanat: Hanna Jormanainen, magnesiumvalmiste, Plantforce

Kommentit

Oma kommentti