Hedelmäjuoma tasapainottaa vatsan toimintaa

Danonen terveysvaikutteisten tuotteiden valikoima on laajentunut vatsan toimintaa ProViva-hedelmäjuomilla ja -marjakeitoilla. Ne sisältävät Lactobacillus plantarum 299v -maitohappobakteeria, joka tasapainottaa vatsan toimintaa ja vähentää kaasunmuodostusta suolistossa.

- Suosimalla kasviksia, marjoja, täysjyväviljoja, hapatettuja tuotteita, kylmäpuristettuja öljyjä ja hyviä valkuaislähteitä kuten kalaa kykenemme ylläpitämään suoliston terveyttä edistävää bakteerikantaa ja samalla ehkäisemään haitallisten mikrobien kasvua ja niiden aiheuttamia terveysongelmia. Terveysvaikutteiset, probiootteja sisältävät tuotteet ovat hyvä tapa edistää suoliston hyvinvointia osana ravitsevaa ja monipuolista ruokavaliota, kertoo tekniikan lisensiaatti Paula Heinonen.

Laktobasillit eli maitohappobakteerit ovat elimistössä luontaisestikin esiintyviä bakteereja, jotka edistävät terveyttä pilkkomalla ruoan osia, osallistumalla vitaminien muodostamiseen sekä puolustamalla suolistoa haitallisia, sairauksia aiheuttavia bakteerikantoja vastaan. Niiden avulla suolistokanava selviytyy paremmin erilaisista rasituksista ja stressistä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: laktobasilli, maitohappobakteeri, probiootti, ruokavalio, suolisto, vatsa

Kommentit

Oma kommentti