Iho on nyt kimmoisa ja pehmeä

Siru SaloniemiLopella asuva laitoshuoltaja Siru Saloniemi on kärsinyt ikänsä kuivasta ja atooppisesta ihosta. Pahimmillaan kasvotkin olivat auki.

– Olen viime vuosina saanut vaivojani vähenemään välttämällä hajusteita ja syömällä kalaöljyvalmisteita. Myös uusi kotimainen ihonhoitosarja on osoittautunut erinomaiseksi.

Siru Saloniemen, 39, oikea nimi on Siru-Liisa, mutta käytössä etunimi on lyhentynyt Siruksi. Hän työskentelee Lopen ala-asteella laitoshuoltajana eli siivoojana ja on ollut nykyisessä työssään kolmisen vuotta. Sitä ennen hän ehti olla 17 vuotta kaupan palveluksessa.

Sirulla ja hänen kirvesmiehenä työskentelevällä elämänkumppanillaan Pekalla on kaksi lasta, yhdeksänvuotias Elias ja 11-vuotias Elisa. Pariskunta on pitänyt yhtä jo parikymmentä vuotta.

Koska Siru on vielä alle nelikymppinen, hänellä ei ole ollut pahempia terveyskremppoja eikä hänellä näin ollen ole lääkitystä. Ainoa riesa on ollut jo lapsuudessa puhjennut maitorupi. Kuiva ja atooppinen iho on kiusannut häntä aika ajoin todella ikävästi.

– Huomasin olevani erityisen allerginen hajusteille hiukan yli parikymppisenä. Mitään muita allergioita minulla sen sijaan ei ole todettu. Olen aina ollut hyvin kuivaihoinen ja iho meni aika ajoin vereslihalle asti. Iho oli auki sieltä mistä hikoili, kuten esimerkiksi kainalon taipeista. Raavin itseäni ja aikoinaan kasvotkin olivat tosi pahassa kunnossa. Olen käynyt ihotautilääkärillä, mutta suurempaa apua ei tullut. Monenlaiset rasvat ja voiteet ovat vuosien varrella tulleet tutuiksi.

Sirun tilanne on kuitenkin parin kolmen viime vuoden ajan ollut parempi, sillä hän on oppinut välttämään hajusteita ja tämän lisäksi hän on ruvennut syömään eye q- ja E-EPA –nimisiä kalaöljyvalmisteita. Niistä on ollut hänelle selvää hyötyä ja jos hän on kesäisin yrittänyt pitää niistä taukoa, iho-oireita on alkanut jälleen ilmaantua.

Sirun miehen siskolla Tiina Sainiolla on Nurmijärvellä luontaistuotekauppa Terveys Tiina. Kun Tiina Sainio kuuli M. Aimon uudesta Fresco-ihonhoitosarjasta, Siru tuli hänen mieleensä välittömästi.

– Tiina on nähnyt, missä kunnossa ihoni joskus on ollut, Siru huokaa. – Hän kysyi pari kuukautta sitten, haluaisinko ruveta koekaniiniksi, ja minähän olin heti valmis. Käytän uudesta Freco-sarjasta yövoidetta, päivävoidetta, jalkavoidetta ja perusvoidetta.

– Olen tyytyväinen jokaiseen neljään valmisteeseen. Minulla on toisessa jalassa suonikohjuja, ja kun voitelen iltaisin jalkavoidetta, kun oikein jomottaa, niin se helpottaa selvästi. Perusvoidetta olen käyttänyt vartalovoiteena, mutta se on aivan ihanaa myös käsille. Myös kosmetologini on huomannut muutoksen ja hänenkin mielestään ihoni on nyt oikein hyvässä kunnossa. Iho on nyt kimmoisa ja kuiva eikä mikään kosteutta koko ajan huutava korppuiho, jollainen se oli aikaisemmin. Fresco-sarjan voiteet ovat ravitsevia ja hyvin riittoisia, imeytyvät nopeasti eivätkä tahraa vaatteita.

Teksti: Reijo Ikävalko

Kuvat: Miguel Vera

Terveys-Hymy 1-08

M.Aimo

Teksti:Reijo Ikävalko
Avainsanat: atooppinen iho, ihon ongelmat

Kommentit

Oma kommentti