Jaanalla ei ole ollut flunssaa 10 vuoteen!

Mainos

Jaana Heiskanen, 50, on täysin terve ja aikoo sellaisena myös pysyä. Niinpä hän on jo kymmenen vuoden ajan nauttinut erästä tiettyä taikajuomaa, eikä hoitohenkilökunnan palveluksia ole tarvittu.

Jaana Heiskanen on alun perin kotoisin Kuusamosta, mutta hän lähti sieltä heti koulujen jälkeen parikymppisenä. Nykyinen asuinpaikka on Oulu, missä hän on viihtynyt pitkään.
– Sen päätin silloin nuorena, että tänne metsään en kyllä jää, hän naurahtaa.
– Näin jälkiviisaana voin todeta, ettei Kuusamossa ole mitään vikaa. Laitetaan nuoruuden piikkiin.
Alkuun Jaana vaikutti hotellipuolella ja vastasi erään kesähotellin pyörittämisestä, mutta pikkuhiljaa hän huomasi ajautuvansa entistä enemmän kuntoilun ja yleisen hyvinvoinnin maailmaan.
– Tällä hetkellä työnkuva on sellainen, että järjestän palautumiseen, rentoutumiseen ja rauhoittumiseen liittyviä retriittejä ja hyvinvointipäiviä. Minulla on ollut oma yritys jo parikymmentä vuotta, tarkempia tietoja löytyy www.rentovilla.fi -nettisivuilta. Titteli kai voisi olla vaikka hyvinvointialan yrittäjä, hän tuumailee.
Jaana vaikuttaa Oulun seudulla myös siksi, että hänen iäkkäät vanhempansa asuvat siellä. Jaana on päättänyt olla heidän turvanaan ja tukenaan niin kauan kuin se vain on mahdollista. Siviilisäädyltään Jaana on naimaton, mutta hän toteaa kuitenkin iloisesti nauraen, että onhan niitä miehiä tullut ja mennyt. Hän seurustelee tälläkin hetkellä. Lapsia hänellä ei ole.

Täysin terve viisikymppinen

Jaana ei ole koskaan sairastanut mitään vakavaa sairautta eikä reseptilääkkeistä ole tietoakaan. Hän aikoo myös huolehtia siitä, että asiat pysyvät tällä tolalla.
– Olen pitänyt yleiskuntoa yllä juomalla Karin Havupuu-uutejuomaa. En enää millään jaksa muistaa, mistä sen löysin kymmenkunta vuotta sitten. Kyseessä oli varmaan jotkut hyvinvointipäivät tai kurssit, missä törmäsin siihen. Se taisi olla sitä aikaa, kun pyöritin kahta kuntokeskusta. En tykkää synteettisistä valmisteista ja käytän luonnonmukaisia niin paljon kuin suinkin. Olen aina omissa yrityksissäni ottanut myyntiin vain mahdollisimman puhtaita ja luontaisia tuotteita. Olen myynyt vain sellaisia valmisteita, joita itsekin käytän.
– Aloitin juoman nauttimisen aika pienellä annostuksella, otin alkuun päivittäin vain puoli desilitraa ja viikon kuureina. Ajan mittaan lisäsin annostusta ja olen oppinut käyttämään sitä myös janojuomana. Aloitan sillä yleensä aamun ennen kuin laitan kahvia tippumaan. Nykyään otan sitä 1,5-2 desilitraa joka aamu. En juo sitä mihinkään sairauteen tai kremppaan vaan ihan yleiskunnon vuoksi, ihan jotta pysyisin iskussa. Voi sanoa, että ennaltaehkäisevään tarkoitukseen.

”Olen vakuuttunut juoman tehosta”

– Eron huomaa, jos sitä ei käytä. Joskus on tullut taukoja enkä ole huomannut ottaa sitä reissuun mukaan, eikä sitä ole ollut koko ajan mulla myynnissäkään. Silloin kun oli, oli helppo napata pullo hyllystä. Mutta jos nyt pidän taukoa, sen huomaa siitä, että suolen toiminta hidastuu ja myös vireystaso laskee. En ole kuitenkaan koskaan pitänyt kovin pitkiä taukoja, joten flunssakaudet ovat mulle täysin tuntemattomia. Jos sitten joskus on flunssa ollut tullakseen, olen vetäissyt puoli pulloa tai koko pullollisen. Eikä ole flunssaa näkynyt. Otan päivittäin myös D-vitamiinia ja magnesiumia, mutta Karin Havupuu-uutejuoma on se kaikkein tärkein ja sanalla sanoen päätuote.
– Toimin myös senioreiden personal trainerina ja olen perehtynyt itsensä huolehtimiseen, kun ikää tulee lisää. Jos joku on kysynyt minulta valmennusryhmässä tai kurssilla, mitä kannattaa ottaa, olen suositellut tätä tuotetta. Se on luonnonmukaista ja ihmiselle sopivaa. Kysyn myös aina vanhuksilta, kuinka paljon he juovat vettä, ja olen suositellut Havupuu-uutejuomaa osittain korvaamaan päivittäistä veden juomista. Tämä on tehty lähdeveteen, joten se on vähän toista kuin putkivesi. Ilman ruokaa ihminen pärjää pitkään, mutta ilman juomaa vain muutaman päivän. Niin tärkeää on juominen.
Kysymys, onko Jaana keskustellut Karin Havupuu-uutejuomasta lääkärin kanssa, tuottaa iloisen naurahduksen.
– En ole, kun ei ole ollut lääkärille mitään asiaa!

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Ari Kettunen
Avainsanat: flunssa, nuha

Kommentit

Oma kommentti