Laihdutusneuvoja verkossa

Painoa pitäisi saada putoamaan. Laihdutusvalmiste auttaa urakassa.

Nyt on taas se aika vuodesta, jolloin joulukinkulle, laatikoille ja suklaarasioille on heitetty hellät jäähyväiset – ja on aloitettu uusi elämä numero seitsemäntoista. Painoa pitäisi saada putoamaan, mutta usko loppuu, vaikka käsillä olisi hyviä laihdutusvalmisteita.

Nyt on tullut apu hätään. Voit aina helmikuun loppuun saakka soittaa ilmaiseksi farmaseutille, joka neuvoo, opastaa ja valaa uskoa tulevaisuuteen.

Leaderin Suomessa kehitetyt ja valmistetut ACKD Easy Diet -tuotteet ovat jo tähän mennessä auttaneet tuhansia suomalaisia kohti pysyvää painonhallintaa ja tavoitepainoa, olipa kyseessä sitten muutaman kilon pudotus tai useamman kymmenen kilon laihdutus. Easy Diet –ohjelma hyödyntää paastoon liittyvää metaboliaa. Easy Dietin tyyppisiä, turvallisia ja erittäin niukkaenergisiä ateriankorvikevalmisteita käytetään sairaalan laihdutusryhmissäkin.

Soita farmaseutille ilmaiseksi

Nyt Leader on lanseerannut neljän päivän täydellisen aloituspakkauksen painonhallintaan. Sillä pääsee mukavasti alkuun. Eikä tässä suinkaan kaikki: ensimmäisenä Suomessa Easy Diet 4 Days Kick’n start pakkauksen ostajalla on mahdollisuus ottaa yhteys asiantuntijaan eli laihdutusneuvoja antavaan farmaseuttiin aina helmikuun loppuun asti. Näin Leader tarjoaa online tuen auttaakseen saavuttamaan pysyviä tuloksia ja tuen vaikeita hetkiä varten.

Jokainen tekee luonnollisesti itse päätöksensä laihduttamisesta, mutta online tuen tarkoituksena on luoda suora yhteys kuluttajaan, auttaa häntä mieltä askarruttavissa asioissa ja tukea sekä rohkaista saavuttamaan halutut tulokset. Jokainen laihduttaja tietää, että välillä usko tahtoo loppua ja ylimääräistä puserrusta ja tsemppiä tarvitaan. Tuen tarkoituksena on myös auttaa kuluttajaa ylläpitämään saavutetut tulokset. Laihduttamisen lisäksi on tärkeää huolehtia jatkosta ja löytää terveellinen elämäntapa kiireisen arjen keskelle. 

Online tukea

Online tuki on tarkoitettu Easy Diet -tuotteiden käyttäjille, olipa kyseessä sitten muutaman kilon kevennyksestä tai useamman kymmenen kilon reippaasta painonpudotuksesta. Online tuen asiantuntijana toimii ihan oikea farmaseutti, tuki on auki arkisin kello 10-21 ja viikonloppuisin kello 12-18. Easy Diet nettitukisivusto puolestaan on auki koko ajan eli 24 tuntia vuorokaudessa. Se tarjoaa henkilökohtaisen painonhallintaohjelman ja oman profiilin, tulosten seurantatyökaluksi painokäyrän, siellä on keskustelupalsta, asiantuntijoiden videoita, ohjeita pitkä- ja pätkäpaaston noudattamiseen ja monenlaisia yleisiä vinkkejä. Saatavilla terveystuotekaupoista (life, luontaistuntijat, terveystieto) ja – osastoilta. Nyt ei siis muuta kuin laihduttamaan!

Teksti Reijo Ikävalko

Terveys-Hymy 1-2016

Teksti: Hymy
Avainsanat: ateriankorvike, laihduttaminen, painonhallinta, ylipaino

Kommentit

Oma kommentti