Lisa-Maria suosittelee uutuustuotetta kaikenikäisille: Helpottaa stressivatsaa ja lisää virtaa

Mainos

Kun terveyskaupan ammattilainen ihastuu ikihyviksi kauppansa uutuustuotteeseen, asiaan on suhtauduttava vakavasti. Näin kävi myymäläpäällikkö Lisa-Maria Junnilalle.

Turkulaisella Lisa-Maria Junnilalla, 29, on luontaistuotealalle hyvänlaatuinen sukurasitus, sillä hänen äitinsä Armi Musta on yksi alan pioneereista. Armin omistuksessa on peräti viisi terveyskauppaa, joista neljä sijaitsee Turussa ja yksi Espoossa. Lisa-Maria vaikuttaa Turun päässä, äiti-Armi puolestaan Espoon Sellossa.
– Olen ollut alalla niin kauan kuin muistan. Itse työskentelen pääsääntöisesti kauppakeskus Skanssin myymälässä Turussa, mutta myös kaupungin keskustassa Hansakorttelin myymälässä. Kaksi muuta Turun liikettä ovat Länsikeskuksessa ja Kauppahallissa. Meillä on työväkeä yhteensä kymmenkunta, Lisa-Maria kertoo.
Koska Lisa-Maria on vielä alle kolmekymppinen, hänellä tuskin on mitään terveysmurheita, eikä reseptilääkkeistä ole tietoakaan. Kun asiaan haluaa varmistuksen, vastaus tulee kuin apteekin… ei kun terveyskaupan hyllyltä:
– Ei ole murheita, kun syö vitamiineja!

”Heti kun tuli markkinoille”

Myös terveillä ihmisillä on silloin tällöin lieviä terveysmurheita, niin Lisa-Mariallakin. Kun saksalainen entsyymivalmiste Regulatpro Bio tuli joitakin vuosia sitten markkinoille, Lisa-Maria tunsi sen heti omakseen ja alkoi käyttää sitä säännöllisesti.
– Rupesin käyttämään sitä iho-ongelmiin ja ihan kaikkeen muuhunkin. Jos iholle tuli jokin outo juttu, niin kuin yhtenä kesänä tässä taannoin, laitoin siihen Regulatia, ja kyllä auttoi. Rupesin ottamaan sitä pieniä annoksia useamman kerran päivässä myös sisäisesti, jos flunssa teki tuloaan.
– Ja kun tarvitaan vähän tavallista enemmän voimaa ja jaksamista, olen vaihtanut tuotteen Regulatpro Metaboliciin. Se on oikein mainio valmiste esimerkiksi loman jälkeen, kun työt alkavat painaa päälle.
Lisa-Maria kokee saaneensa Regulateista runsaasti hyviä asioita.
– Olen kova stressaamaan. Tuote helpottaa ja rauhoittaa stressivatsaa. Se antaa myös hyvän olon ja lisää selvästi energiaa. Virtaa tulee lisää.
Lisa-Maria ottaa 10 ml tyhjään vatsaan joka aamu. Hänellä on myös terveisiä kaikille stressin parissa äheltäville kiireisille kansalaisille.
– Ruokavalio voi tätä nykyä olla monella puutteellinen ja yksipuolinen, kun kiirettä riittää. Regulatissa on hyviä asioita luontaisessa muodossa ja se vastaa ravintoa. Regulat on helppo ottaa osaksi arkea, jolloin vastustuskykykin korjautuu kuin itsestään. Se tasapainottaa elimistöä, Lisa-Maria hehkuttaa tyytyväisenä.

”Paras mitä tästä kaupasta löytyy”

Kun Regulatit tulivat muutama vuosi sitten markkinoille, menestys oli suuri. Sen jälkeen seurasi hieman hiljaisempi jakso, mutta nyt kauppa taas käy. Ihmiset ovat laajalla rintamalla löytäneet Regulatit.
– Se on uudessa nousussa ja ihmiset ostavat sitä tosi paljon. Suosittelen sitä ihan kaikenikäisille, mutta ehkä ei kuitenkaan pikkulapsille. Oma yhdeksänvuotias tyttäreni käyttää sitä. Nyt kauppaan on ilmestynyt yhä nuorempia asiakkaita ja monet teinit ovat tulleet ostamaan sitä vanhempiensa kanssa. Kyseessä on ihan uusi ilmiö. Aiemmin tämä oli lähes kokonaan vanhempien ihmisten juttu. Naisia Regulatin ostajissa on selvästi miehiä enemmän, mutta paljon on vakioasiakkaina myös miehiä.
– Kuulen työssäni paljon myönteisiä käyttökokemuksia. Eräskin vakituinen naisasiakkaani kehuu Regulatia joka kerta, kun tulee liikkeeseen. Hän sanoo, että Regulat on paras tuote, mitä kaupasta löytyy. Hän on kehunut ja suositellut sitä kaikille tuttavilleen, ja sanoo, ettei päivä lähde käyntiin ilman sitä.
Lisa-Marialla on terveisiä myös uusille Regulatin käyttäjille.
– Tulokset riippuvat kokonaan siitä, mihin sitä käytetään. Jos kyse on lisäenergiasta, tuloksia tulee aika nopeasti, sillä neste imeytyy hyvin ja kun se on mahdollisimman luonnonmukainen, kroppa tunnistaa sen ravinnoksi heti. Iho-ongelmien parantuminen riippuu tietysti kokonaan siitä, kuinka pahasta vaivasta on kyse, mutta myös monet Regulatia ulkoisesti käyttävät ovat saaneet nopeita tuloksia. Kuulee myös paljon kehumista siitä, kuinka hyvä Regulat on erilaisiin vatsaongelmiin. Monet käyttävät sitä myös flunssan torjuntaan.

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Mika Lahtonen
Avainsanat: Armi Musta, Lisa-Maria Junnila, Regulatpro Bio

Kommentit

Oma kommentti