Magnesiumsuihke vei krampit

Mainos

Kun koulutettu jalkojenhoitaja alkaa testata omia jalkojaan, seuraukset voivat olla monenlaiset. Jaana Pahikka-ahon tapauksessa jalkakramppi lähti sananmukaisesti kävelemään, kiitos hänen mukaansa ottamansa magnesiumsuihkeen.

– Olin ystäväni kanssa kapuamassa Pispalan satoja portaita ja otin suihkepullon mukaan ihan varmuuden vuoksi, vaikka suhtauduinkin siihen aluksi epäilevästi.

Koska Jaana Pahikka-ahon, 47, sukunimi ei ole ihan sieltä tavallisimmasta päästä, on suorastaan pakko kysyä heti kärkeen, mistä se on peräisin. Vastaus tulee kuin tykin suusta.

– Se on mun tyttönimeni eikä se muutu miksikään, vaikka mikä tulisi. Kyseessä on vanha suku, sillä Ylivieskan Raution kylässä on 1700-luvulla ollut sen niminen talo. Nimi on sieltä lähtöisin, meitä on jäljellä enää viitisenkymmentä ja kaikki me ollaan tasan tarkkaan sukua toisillemme.
Tätä nykyä Jaana kuitenkin asuu ja vaikuttaa Akaassa, joka aiemmin tunnettiin Toijalana. Vanhan ilkeyden mukaan Toijalan takana ei ole mitään, mutta Jaana vakuuttaa, että sieltä kaikki suorastaan alkaa.
Jaana on nyt ollut kolmisen vuotta yksityisyrittäjä, sillä hän pyörittää yhden naisen hoitolaa nimeltä Jaanan Jalkahuolto. Sitä ennen hän ehti vaikuttaa 12 vuotta kaupan alalla, joista 10 vuotta tavaratalon naisten vaateosaston vastaavana, mutta kun liike loppui ja kaikki saivat lähtöpassit, piti keksiä jotakin uutta.
– Asiakkaat ovat pääsääntöisesti yli kuusikymppisiä ja naisia. Teen paljon töitä vanhain- ja hoitokodeissa, mutta osa asiakkaista tulee myös omin jaloin luokseni. Asiakaskunnasta valtaosa on syystä tai toisesta ulkopaikkakuntalaisia, kai se johtuu toimipaikkani hiukan syrjäisestä sijainnista.
Jaana elää uusioperhettä, johon kuuluu miehen lisäksi neljä poikaa ja yksi tyttö. Lasten ikähaitari on laaja, kahdeksasta kahteenkymmeneenkahdeksaan, mutta kolme vanhinta poikaa on jo lentänyt pois kotoa. Vanhempien ilona on enää kaksi iltatähteä.

Suhtauduin epäilevästi

Jaana on perusterve nainen eikä esimerkiksi reseptilääkkeistä ole tietoakaan. Hänellä on ystävä, jonka kanssa naiset tekevät erilaisia tempauksia. Joskus he saavat päähänsä lähteä tekemään 20 kilometrin lenkkiä, joskus taas jotakin muuta. Välillä on sitten taas hiljaisempaa. 

Jalkojenhoitaja tarvitsee koko ajan uutta tietoa omalta alaltaan, ja niinpä Jaanakin löysi itsensä syksyllä 2014 jalkojenhoidon teoriapäiviltä, jotka pidettiin Jyväskylässä.
– Siellä Nordic Health Sprayn toimitusjohtaja Minna Bister kertoi yrityksensä magnesium- ja muista suhkeista. Siinä sitä sitten katseltiin ja suhtauduin asiaan niin kuin skeptinen suomalainen suhtautuu, eli lähinnä sellaisella asenteella, että ”kaikkea sitä onkin”. Otin silti mukaani yhden pullon vahvaa magnesiumia, vaikka ajattelinkin, että tuskin siitä on mitään apua. Meinasin kuitenkin, että kokeillaan nyt sitten.
Sitten olikin Jaanan ja hänen ystävättärensä erään tempauksen vuoro. Kaksikko päätti lähteä kapuamaan Tampereen Pispalan satoja portaita – älynväläys kuului sarjaan ”mitä kaikkea pitää tehdä ennen kuin täyttää 50 vuotta”. Jaana myöntää, että molemmat olivat vailla urheilutaustoja ja rapakuntoisia, mutta päätetty mikä päätetty.
– Ajoimme auton rappusten eteen ja lähdimme kävelemään. Siellä on portaita aivan tajuttomasti. Kokeilimme alkuun noin sataa tai paria sataa rappusta, jolloin totesin, ettei tämä ole nyt sitä, mitä lähdimme hakemaan. Tiesin, että siellä on yli 300 rappusen portaitakin. Sellainen löytyikin, ja kun olimme päässeet ne alas, huomasimme, että seuraavaksi täytyy jukolauta kavuta ne myös ylös, kun tuli uhottua.
– Toiseksi viimeisellä rappusella suihkautin tätä vihreää vahvaa magnesiumia sääriin ja heti alkoi tuntua siltä, ettei tässä ole mitään portaita käveltykään. Kävelin sen jälkeen kuin pilvissä! Ei voinut olla totta, olipa loistava tuote! Siitä lähtien olen tilannut Nordic Health Sprayn tuotteita säännöllisesti hoitolatukusta ja käytän niitä joka ikinen päivä.
– Ilman suihketta minut olisi varmaan saanut kantaa sieltä pois. Portaita oli siinä vaiheessa takana jo useita satoja, ainakin 300 ennen tätä ja sen jälkeen vielä enemmän. 
Kyseessä oli siis tuotteen varsin vakuuttava ensiesiintyminen.
– Mitä muihin vaivoihini tulee, mulla on myös levottomat jalat, ja öisin on esiintynyt suonenvetoa. Lihaskrampit ovat pakottaneet nousemaan yöllä pystyyn kesken unien, mutta näihinkin vaivoihin olen saanut tuotesarjan ansiosta avun. Nyt nukun hyvin eikä enää yhtään kramppaa. Magnesium rauhoittaa muutenkin unta. Käytän vihreän suihkeen lisäksi myös uutta Body Butteria, jossa on magnesiumia sekoitettu voiteeseen. Silloin ei tarvitse käyttää suihkeita, ja saan kaksi kärpästä samalla iskulla. Kyseessä on suorastaan tehopaketti, sillä viisi millilitraa voidetta vastaa kymmentä suihkausta kipu-magnesiumia. Myös sarjaan kuuluvat kylpyhiutaleet ovat käytössä, ja niillä kylvetän jalat kerran viikossa.
– Mulla on ollut tosi piukat, kovat ja paksut pohkeet eli siellä oli kramppia ja kuona-aineita, mutta kun olin kolmena viikkona peräkkäin kylvettänyt jalkojani kylpyhiutaleilla, pohkeet muuttuivat pehmeiksi löllyköiksi. Isäntä kiusasi mua sitä ennen sanomalla, että luulisi mun olevan joku huippu-urheilija pohkeitteni puolesta, mutta kun hän näki muutoksen, johan hänkin alkoi uskoa. Vaikka ei suomalainen mies yleensä uskokaan, ennen kuin omin silmin näkee.
– Miestä nimittäin kiusasi iskias, hän kulki 90 asteen kulmassa ja valitti, että pikkuisen kramppaa alaselästä. Minähän suihkautin kipeään kohtaan Kipu-magnesiumia ja taisi mennä minuutti tai kaksi, kun hänestä tuli ihan normimies.

Asiakkaat kiittävät

Jaana suree vain sitä, ettei tieto loistavasta tuotesarjasta ole vielä levinnyt niin laajalti kuin pitäisi. Hänellä on siitäkin omakohtainen kokemus. Edes lääkärit eivät ole kuulleet asiasta.

– Multa näpsähti käsi viime syksynä kun olin vanhainkodissa tekemässä jalkahoitoja. Siellä asiakkaat ovat pääasiassa sängyssä ja työasento on huono. Niinpä toinen ranne vääntyi jotenkin ikävästi eikä toiminut sen jälkeen yhtään. Menin terveyskeskukseen, missä käsi kuvattiin, mutta mitään ei löytynyt, kehotettiin ottamaan vain särkylääkettä. Kerroin tuolloin lääkärille kipu-magnesiumsuihkeesta, jolloin hän kysyi ihmeissään, mitä se on. Minä lähdin kotiin, suihkautin sitä käteeni ja hetken päästä ranne toimi taas ihan normaalisti. Lääkärit eivät tiedä luontaistuotteista, vaikka tätä sarjaa myydään myös apteekeissa.
Jaana on suositellut Nordic Health Sprayn suihkeita kaikille asiakkailleen ja naureskelee pitävänsä suu vaahdossa palopuheita niiden puolesta.
– On helppo mainostaa, kun on itse saanut avun niiden ansiosta. Asiakkailtani saamani palaute on ollut voittopuolisesti positiivista, vain yksi on ollut tyytymätön. Itse käytän näitä joka ikinen ilta.
Jaana on saanut tuotesarjasta avun myös migreeniinsä.
– Se iskee onneksi tosi harvoin, vain kerran tai kaksi vuodessa, mutta viimeksi se ilmaantui ollessani asiakkaan kanssa. Silmissä alkoi vilistä ja päätä särkeä, mutta onneksi käsillä oli vahvaa magnesium originalia, jota hieroin ensin käteeni ja siitä kallon pohjaan. Menin hetkeksi hoitotuoliin lepäämään ja panin silmät kiinni. Ei kulunut varmaan minuuttiakaan, eikä isompaa kohtausta tullut.- Magnesium on kumma aine. Mainostan sitä kaikille!

Maailmaa valloittanut, ulkoisesti levitettävä 100-prosenttisen luonnollinen magnesiumsuihkesarja on saanut suuren suosion. Terveystuotealan ammattilaiset ovat palkinneet suihkeet monessa maassa.

Palkittu magnesiumsuihkesarja

Englannissa jo viidessä sairaalassa käytössä olevat magnesiumsuihkeet ovat löytäneet yhä useamman suomalaisen kotiin avuksi muun muassa särkyihin, lihaskramppeihin ja levottomiin jalkoihin. Englannissa magnesiumsuihkeella on käynnissä kliininen tutkimus. 
Tutkimusten mukaan ulkoiset Nordic Health magnesiumsuihkeet imeytyvät huomattavasti tehokkaammin kuin sisäiset magnesiumvalmisteet. Ulkoiset suihkeet levittyvät suoraan verenkierron kautta, jolloin esimerkiksi suoliston ongelmat ja lääkkeet eivät pääse haittaamaan imeytymistä. Levittipä suihkeen mihin kohtaan tahansa, magnesium imeytyy kaikille lihaksille ja hermotuksille. Magnesiumsuihkeet suihkuteltuna niille alueille, jossa vaivoja on, antavat melkeinpä välitöntä helpotusta monelle käyttäjälle. Ne eivät aiheuta mahavaivoja.
Magnesiumsuihkeita on viisi erilaista ja viittä eri väriä: Vihreä, vahva, tuoksuton magnesium original on avuksi erilaisiin lihaskramppeihin, suonenvetoihin, päänsäryn ja migreenin ehkäisyyn.
Sininen Kipu/nivel magnesium (magnesium, talvikkiöljy, glukosamiini, menthol) on avuksi jalkojen, polvien, lonkan, olkapäiden ja nivelien särkyihin, levottomille jaloille, fibromyalgiaan, reumaan, jännetuppitulehduksiin, hiiriranteeseen, golf- ja tenniskyynärpäähän. Kipu-magnesium on todella hyvä apu myös selkä- ja iskiasvaivoihin ja hermosärkyyn.
Punainen Sport-magnesium (magnesium, mustapippuri, sitruuna, kamferi, rypäleensiemenöljy) sopii ennen treeniä, se lämmittää lihakset ja antaa voimaa lihaksille. Valmiste lisää verenkiertoa. Treenin jälkeen se nopeuttaa palautumista ja estää suonenvetoja ja kramppeja. 
Violetti Uni-Magnesium (magnesium, kamomilla, myskisalvia, bergamotti, rypäleensiemenöljy) on tarkoitettu unen tuloa helpottamaan, yöheräilyyn, stressiin ja yöhikoiluun.
Vaaleanvihreä herkän ihon magnesiumsuihke sensitive on suihke herkälle ja kuivalle iholle. Sopii vaikkapa lasten kasvukipuihin, kramppeihin ja iPad-niskaan.

Lisätietoja: 044 7377137, info@nordichealthsprays.fi  ja www.nordichealthsprays.fi

 

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Mika Kanerva
Avainsanat: Jaana Pahikka-aho, magnesiumsuihke

Kommentit

Oma kommentti