Mieskin voi torjua ryppyjä

Janne MiettunenJanne Miettunen huomasi jokin aika sitten, että korvan juureen oli ilmaantunut ensimmäinen harmaa hius.

–  Kun kaveri samaan aikaan suositteli arbutiinia ryppyjen torjumiseen, olin heti valmis, Janne nauraa.

Janne Miettunen, 38, omistaa yhdessä Katri-vaimonsa kanssa Hands Up -nimisen yritystekstiili- ja liikelahjayrityksen, jonka he ostivat kolme vuotta sitten. Janne oli työskennellyt jo tätä ennen vuosia myynnin parissa ja kun Katrikin on yrittäjäperheestä, oman bisneksen pyörittäminen ei ollut mikään outo asia.

– Katri on sekä vaimo että liikekumppani, mutta roolit eivät mene sekaisin, Janne vakuuttaa. – Olemme Pohjois-Suomen suurin tämän alan toimija ja koko maassakin viiden suurimman joukossa. Teemme muun muassa Kärppien kaikki viralliset fanituotteet, joten Kärpät ovat meille tosi iso yhteistyökumppani ja tunnemme tietysti paljon kiekkoilijoita.

Miettusilla on kaksi lasta, nelivuotias Konsta ja vuotta nuorempi Saaga. Konsta kulki jo viime talvena Kärppien luistelukoulussa, joten seuran jälkipolvi näyttää turvatulta.

– Anti Agingin ja arbutiinin kanssa seikkailu lähti siitä, kun hyvä ystäväni suositteli minulle arbutiinivalmisteita. Eka harmaa hius ilmaantui korvan viereen ja rupesin mietiskelemään, että voi perhana, nyt alkaa tulla ryppyjä kanssa, kun mittarissa on kohta 40. Päätin, etten tässä kokeilussa ainakaan mitään häviä, ja jos ryppyjä voi ennaltaehkäistä niin hyvä on. Rupesin käyttämään sitä alkukesästä ja täytyy sanoa, että olen tyytyväinen.

Janne on sivellyt kasvoihinsa arbutiinia yleensä iltaisin, mutta hän tunnustaa kuitenkin, että ihan joka ilta hän ei ole muistanut koko asiaa. Eroa entiseen on silti havaittavissa.

– Olen aika tummaihoinen ja aurinko on aina aiemmin tehnyt kasvoihin laikkuja, mutta nyt iho on tasaisemman ja terveemmän näköistä kuin aikaisempina kesinä. Kaveri yllytti minua vielä kokeilemaan samaan Anti Aging -sarjaan kuuluvaa silmänympärysgeeliä ja täytyy myöntää, että sekin toimii. Meillä yrittäjillä tahtovat yöunet jäädä vähiin ja kun perheessä on vielä kaksi pientä lasta, sekin voi valvottaa. Minulla on vielä semmoinenkin pahe kuin tupakointi, ja se näkyy helposti kasvojen ihossa.

Mutta mitä sanoikaan vaimo, kun mies alkoi laittaa naamaansa koreaksi?

– Jos vaikka pysyisi tällä konstilla nuorekkaan näköisenä, sillä vaimo on hiukkasen verran minua nuorempi. Mutta kun hän näki hyviä tuloksia minun kasvoissani, hän rupesi itsekin käyttämään samaa sarjaa, Janne toteaa.

Teksti: Reijo Ikävalko

Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Hymy 8-08

Teksti:Detria
Avainsanat: ihonhoito, ryppy

Kommentit

Oma kommentti