Missifirman voimakaksikko testasi curaMIN-nivelvalmisteen: Niveliä voi hoitaa!

Mainos

Tapahtuma-alan ammattilaiset Sunneva Sjögren ja Eeva Malin saivat eräänä lokakuisena iltana kuningasajatuksen: he päättivät perustaa naispositiivisen Facebook-ryhmän, jonka säännöissä kielletään toisten haukkuminen. Parivaljakko ryhtyi myös testaamaan ryhmän puolesta erilaisia valmisteita, joista yksi oli parhaaksi niveltuotteeksikin kutsuttu curaMIN.

Sunneva Sjögren toimii muun muassa Miss Suomi -kisoja järjestävän Finnartist Oy:n toimitusjohtajana. Hänet muistetaan myös vanhalla nimellään Kantolana, sillä hän on ollut uusissa naimisissa vasta runsaan vuoden. Sunneva osti pari vuotta sitten pääosuuden Finnartist-osakeyhtiöstä.

– Miss Suomea olen tehnyt jo vuodesta 2010. Eeva Malin toimii meillä myyntijohtajana, joten me ollaan työpari, Sunneva kertoo.
Myös Eeva Malinin vanha sukunimi Jaakonmaa muistetaan monesta eri yhteydestä. Hän solmi nykyisen avioliittonsa seitsemän vuotta sitten.
Molemmat leidit ovat rautaisia tapahtuma- ja viihdealan ammattilaisia. Sunneva on koko aikuisikänsä vaikuttanut yrittäjänä. Hän on toiminut vaatteiden maahantuojana ja hänellä oli myymälöitä kautta maan.
– On melkein helpompi sanoa, mitä en ole tehnyt, hän naurahtaa.
Monessa mukana on ollut myös Eeva. Hän vaikutti 90-luvulta alkaen kevyen musiikin puolella managerina ja keikkamyyjänä ja touhusi muun muassa Nylon Beatin, Aikakoneen ja CatCat -duon parissa.
– Tein sitä hommaa ainakin 15 vuotta. Sen jälkeen vaihdoin telkkarin puolelle ja toimin muun muassa Suurimman pudottajan juontajana. Nykyään olen siirtynyt taustaosastolle tuotantopäälliköksi. Minulla on myös oma firma somessa, mutta tällä hetkellä päätyönäni on Finnartist.

Idea omasta Facebook-ryhmästä

Sunneva ja Eeva ovat tunteneet toisensa kymmenkunta vuotta ja he ovat paitsi työtovereita myös hyviä ystäviä keskenään.

– Kuten tiedetään, vuosi 2020 pisti asiat uusiksi myös tapahtuma-alalla, Sunneva kertoo.
– Se laittoi miettimään asioita uusiksi ja tarvittiin kekseliäisyyttä. Olimme Eevan kanssa puhuneet pitkään, että aikuisille naisille pitäisi keksiä jotakin. Olemme molemmat hyvin positiivisia ihmisiä ja haluamme edistää iloista olemista. Yhtenä iltana sitten väläytettiin, että perustetaan sellainen Facebook-ryhmä, jotta saataisiin karsittua turhanaikaista vänkäämistä ja haukkumista. Ryhmän säännöissä onkin, että kaikki riita on kielletty, on vain kehuttava ja kannustettava kaikkia.
– Se oli loka-marraskuun vaiheessa yhtenä myöhäisenä iltana viime vuonna. Kutsuimme aluksi mukaan 200 naisystäväämme – ja hups, ei mennyt kuin pari päivää, kun mukana oli jo tuhat naista. Nykyään heitä on jo 23 000! Ryhmän nimi on SISKOT +/- 50.
Nyt tyhmempi voisi kysyä, mistä ihmeestä ryhmässä sitten keskustellaan.
– Ihan kaikesta maan ja taivaan väliltä. Ihan alusta alkaen ihmiset ovat esittäytyneet ja kertoneet omia elämäntarinoitaan. Tätä kautta tulee myös runsaasti vinkkejä erilaisista asioista. Vaatevinkkejä, vaihdevuosijuttuja ja joku saattaa kysellä, tietääkö kukaan apua kankeisiin polviin. Meillä esimerkiksi on keskenämme kymmenkunta vuotta ikäeroa, joten ryhmä on tarkoitettu kaiken ikäisille, naiset mainitsevat.

Testissä curaMIN-nivelvalmiste

Loppukeväästä leidit päättivät tutkia Harmonia Lifen curaMIN-nivelvalmisteen tehon ja kertoa tuloksista ryhmäläisille. Kumpikin otti alkuun yhden tabletin päivässä, mutta Eeva alkoi jatkossa ottaa sitä aamuin illoin. Kun tätä juttua kirjoitettiin, kummankin kuuria oli jatkunut puolitoista kuukautta.

– Mulla on perusjutut kunnossa, mistä saan olla kiitollinen, Sunneva kertoo.
– Mutta sen jälkeen, kun täytin 45, kaikenlaisia pikkujuttuja rupesi ilmaantumaan, esimerkiksi aamukankeutta. En haluaisi sitä millään myöntää, mutta en ole enää yhtä vetreä kuin ennen. Kipeitä niveliä minulla ei varsinaisesti ole, mutta kun tutustuin curaMIN-valmisteella tehtyihin tutkimuksiin tulin siihen tulokseen, että jatkan tuotteen ottamista, jotta voin tukea niveliä jo nyt.
– Kävin alkuvuodesta perusteellisessa lääkärintarkastuksessa, missä todettiin muutamiakin vajeita. Sain herätyksen, että nyt täytyy ruveta huolehtimaan itsestään, kun kuitenkin vielä pystyy tekemään asioille jotakin.
Sunnevalla on pelkästään hyvää sanottavaa curaMIN-valmisteesta.
– Se on lisännyt vetreyttä ja liikkuvuutta. On helpompi liikkua eikä tarvitse venytellä aamulla kahta tuntia ennen kuin lähtee liikkeelle, hän viisastelee.
– Kun polvet ovat liikkuvammat ja pieni kankeus on poistunut, rupesin taas tekemään kävelylenkkejä, Sunneva lisää.
Eevan nivelten tilanne on Sunnevaan verrattuna selvästi huonompi. Erinäisiä oireita on vähän joka puolella kehoa. Pahimmat ranteissa ja polvessa.
– Olen varsinainen palapeli. Multa leikattiin polvi viisi vuotta sitten ja siihen laitettiin tekonivel. Selästä on leikattu kaksi välilevynpullistumaa ja nyt olen menossa toisenkin polven leikkaukseen.
Eeva on yrittänyt aikaisemminkin hakea apua ongelmiinsa.
– Käytin erästä glucosamin-valmistetta pitkään, mutta se ei oikein tehonnut. Sitten tulikin curaMIN-testi, eikä sen alkamisesta kulunut kuin pari kolme viikkoa, kun huomasin ranteissani selvän eron. Saman muutoksen huomasin myös ”makkarasormissa”. Nyt niidenkin liikkuvuus ja etenkin mukavuus on paljon parempi.
– Polvea ei enää korjaa mikään ennen leikkausta, mutta siitä on tullut liikkuvampi. Pystyn kävelemään ja tekemään normaalisti pitkän kauppareissun, mikä ei pari kuukautta sitten olisi onnistunut. Vannon tämän tuotteen nimiin! Nivelten kanssa on hyvä olla tällä hetkellä.
Eevalla on vielä myös muuan mielenkiintoinen havainto.
– Meille hommattiin ilmalämpöpumppu, ja kun sieltä tuli kylmää ilmaa, mun jalkani oireili ennen curaMIN-kuuria valtavasti. Nyt kylmästä johtuva oireilu on häipynyt, vaikka pumppu työntää samalla tavalla kylmää ilmaa kuin ennenkin. Jaloissa ei ole minkäänlaista häiritsevää tunnetta, ja olo on mukava.
Sunneva ja Eeva toteavat eräänlaisena yhteenvetona, että kaikkien niveloireita tuntevien kannattaisi ainakin kokeilla curaMIN-niveltuotetta.
– Iän tuoma jäykkyys tuo mukanaan kaikenlaista. Ei enää jaksa tai viitsi lähteä liikkumaan ja mieluummin hyppää sohvan pohjalle katsomaan telkkaria. Ei hyvä.

”Ryhmä on aivan ihana”

Sunneva ja Eeva ovat hyvin onnellisia ryhmänsä saamasta vastaanotosta.

– Me ollaan niin kiitollisia siitä, kuinka ihmiset ovat ottaneet ryhmän omakseen ja haluavat jakaa positiivista energiaa. On hienoa, että me pääsimme testaamaan curaMIN-tuotetta, jakamaan tietoa ja auttamaan ihmisiä. Kun levitämme tietoa ryhmään, vertaistuki toteutuu. Ihmisten ei tarvitse tehdä turhia reissuja kauppaan, kun me olemme olleet koekaniineina!
– On kiva suositella tuotetta, jonka taakse voi mennä täysillä. Sunneva on nähnyt läheltä mun kuvioni, ja kohtahan minä pistän tanssiksi.
– Ei me olisi lähdettykään tähän, jos tuote ei toimisi. Jos suosittelee toimimatonta tuotetta, se ei vie pitkälle, Eeva toteaa.
Kahden naisen testiryhmä kertoo, että Facebook-ryhmässä keskustellaan runsaasti curaMIN-tuotteesta.
– Me laitoimme sinne juuri videon, jossa kerroimme tästä testistä. Melkein heti tuli 1400 katselua videolla ja 500 reaktiota. Kommentteja oli 260, joten asia kiinnostaa!

Avuksi nivelille

Nivelterveyttämme uhkaavat monet tekijät kuten kuluminen, elämäntavat ja perimä. Lähtökohtana niveloireille on oksidatiivinen stressi, joka asettaa nivelet ja rustot koetukselle. Oksidatiivinen stressi ei ole mikään uusi asia, sillä altistumme sille koko elämämme ajan. Pidentyneen elämän ja epätäydellisten elämäntapojen myötä elimistömme herkistyy ja nivelten kuluminen lisääntyy. Muutoksen huomaa nivelten jäykkyytenä ja arkuutena.

curaMINin on tutkimuksissa osoitettu olevan avuksi oksidatiivista stressiä vastaan. Sen toinen ominaisuus eli immuunijärjestelmämme aktivointi tukee myös nivelterveyttämme. curaMIN on turvallinen ja tehokas jatkuvassakin käytössä. Normaali päiväannos on kaksi kapselia.
curaMINillä on tehty 69 kliinistä tutkimusta, se on voittanut USA:ssa 30 palkintoa ja sille on myönnetty 29 patenttia. Sillä on maailmanlaajuisesti jo miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä.
curaMIN-tuotteella on havaittu myönteisiä vaikutuksia nivelterveyteen ja etenkin nivelten liikkuvuuteen ja mukavuuteen, jolloin tuotetta käyttäneillä elämänlaatu on kohentunut merkittävästi.
Valmisteen poikkeuksellinen teho perustuu vuosien tutkimus- ja kehitystyöhön. Se sisältää kaksi keskeistä uutetta, BCM95 kurkumiinista ja BosPure boswelliasta, joiden yhteisvaikutuksen avulla voidaan tukea normaalia nivelterveyttä. Vaikutus tuntuu useimmilla jo muutaman viikon käytön jälkeen. Ensimmäinen curaMINilla tehty tutkimus julkaistiin vuonna 2013, ja tulokset olivat vakuuttavia.

Artikkeli on julkaistu Terveys-Hymyn numerossa 8/2021.

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Arkisto
Avainsanat: curaMIN, Eeva Malin, Sunneva Sjögren

Kommentit

Oma kommentti