Naisten halu voidaan herättää

Inger_thorsen_albumi_thPotenssilääkkeet ovat jo vuosikausia olleet miesten käytössä. Nyt on tullut uusi apuväline naisillekin. – Naisten halua voidaan aktivoida ja herätellä, lähihoitaja Inger Thorsen toteaa.

Inger Thorsen, 50, asuu Strängnäsin kunnassa, joka sijaitsee Tukholmasta länteen eli Norjan suuntaan. Hän työskentelee lähihoitajana lääkärin vastaanotolla. Inger asuu yhdessä avopuolisonsa Thierry Edmondin kanssa.

– Elämämme on rauhallista ja tasapainoista, hän kertoo.

– Kuitenkin vaihdevuosioireiden ilmaantuessa pari vuotta sitten huomasin seksuaalisten halujeni selvästi vähentyneen. Muutos oli merkittävä aikaisempaan verrattuna. Hikoilin ja punastelin ja samalla myös mielenkiinto sukupuoliasioihin hiipui.

Inger ei alistunut halujen hiipumiseen.

– Asia tietysti mietitytti kovasti ja mietin ankarasti, mitä voisin tehdä. Mutta ei siinä mietiskely auttanut.

”Kaipaan taas miestäni”

Vaihdevuosioireiden alkuvaiheissa Inger ja hänen avopuolisonsa asuivat yhdessä vain joka toinen viikko, jolloin jälleennäkeminen oli aina ihana ja riemukas, joten hän ei vielä tuolloin pitänyt ongelmaa kovin suurena.

– Siitä tuli kuitenkin vakituinen vieras, kun muutimme yhteen. Puolisoni luonnollisesti havaitsi minussa tapahtuneen ikävän muutoksen. Onneksi pystyimme yhdessä keskustelemaan siitä ja mietimme, olisiko asiaan saatavissa ratkaisua.

– Juuri samoihin aikoihin kun aloin hakea ongelmaani apua, Lady Prelox -niminen tuote tuli markkinoille. Se sopi tarkoituksiini kuin nakutettu, sillä se oli tarkoitettu juuri minunlaisilleni naisille, jotka olivat kadottaneet seksuaaliset halunsa. Onneksi ystävättäreni työskenteli Lady Preloxin lanseeranneen luontaistuoteyrityksen Pharma Nordin palveluksessa, joten pyysin häneltä näytettä testattavaksi. Sehän onnistui!

Inger tunnustaa kuitenkin, ettei hänellä ollut suuria odotuksia valmisteen suhteen. Hän päätti silti kokeilla, josko siitä olisi apua.

– Olen nyt syönyt Lady Preloxia vajaan kuukauden ja huomaan sen alkaneen vaikuttaa. Sen ei pitäisi ruveta toimimaan kuin vasta kahden kuukauden käytön jälkeen, mutta minulla se on totta totisesti alkanut toimia paljon aikaisemmin!

– Erotiikka on tullut elämääni takaisin. Tunnen taas vanhaa kunnon kaipuuta miestäni kohtaan, Inger toteaa iloisesti.

– Lady Prelox on myös vähentänyt punastelujani merkittävästi, mikä on todella hieno asia. Yhteenvetona sanoisin jo näin lyhyen ajan jälkeen, että olen saanut entisen elämäni takaisin!

Moni kärsii haluttomuudesta

Halulla on suuri merkitys naisten seksuaalisuudessa. Noin 35 prosentilla 18–74-vuotiaista suomalaisista naisista esiintyy halun puutetta. Naisen sukupuolielimet ovat riippuvaisia hyvästä verenkierrosta ja liukastumisesta, jotta ne voivat tuottaa mielihyvää ennen yhdyntää ja sen aikana.

Lady Prelox tarjoaa tieteeseen perustuvaa luonnollista tukea naisille, jotka haluavat tuntea itsensä halukkaammiksi. Tuotteen sisältämät luonnolliset aineet myötävaikuttavat synergiassa haluun, mielihyvään ja seksuaaliseen hyvinvointiin.

Tuote laajentaa verisuonia, jolloin ne rentoutuvat ja vastaanottavat enemmän happea ja ravinteita tarvittavaan käyttöön. Lisääntynyt typpioksidin tuotanto parantaa myös naisen aivojen reseptorien herkkyyttä ja edesauttaa seksuaalisen ärsykkeen kulkua aivoissa. Lady Preloxin aktiiviset ainesosat auttavat lisäksi vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tuote sisältää toimivia, tutkittuja tehoaineita, jotka toimivat synergiassa. Voimakas antioksidantti Pycnogenol saadaan ranskalaisen rannikkomännyn kuoriuutteesta. Se lisää typpioksidin tuotantoa elimistössä ja verenkiertoa seksuaalisesti tärkeillä alueilla. Se myös lievittää PMS- ja vaihdevuosioireita. Aminohapot, l-arginiini ja l-sitrulliini, toimivat elimistössä raaka-aineina typpioksidin tuotannolle.

Rosvita on patentoitu tavaramerkki ruusunmarjauutetta. Se sisältää C-vitamiinia, joka edistää normaaleja psykologisia toimintoja sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Rosvita sisältää myös polyfenoleita, tokoferoleita ja rasvahappoja, joilla kaikilla on oma tärkeä roolinsa naisen hyvinvoinnille. Rosvita myös suojaa aivojen reseptoreita ja hermosoluja sekä ylläpitää hyvää limakalvojen terveyttä.

Terveys-Hymy 6-2016

 

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Inger Thorsenin albumi
Avainsanat: seksuaalinen halu, vaihdevuodet

Kommentit

Oma kommentti