Patenttituote poisti migreenin

Marianna Mansnerus on ollut jo melkein puoli vuotta oireettomana migreenistä. Marianna on aikamoinen taudinhävittäjä muutenkin.

Vaikka loviisalainen Marianna Manserus on vasta 33-vuotias, hänen sairauskertomuksensa on mittava.

– Onhan minulla ollut vaikka mitä, ja oikein isoja ongelmia vielä, hän toteaa.

– Minulla on todettu migreenin lisäksi selkärankareuma, osteoporoosi, nivelrikko, allergioita ja astma. Lista on siis aika pitkä, mutta tällä hetkellä en syö mitään reseptilääkettä eikä elämässäni ole mitään rajoituksia.

Marianna on koulutukseltaan kosmetologi, mutta viime heinäkuusta lähtien hän on työskennellyt Life-ketjun myymälävastaavana Kuusankosken Tervaskankaalla.

Mariannan puoliso on maanviljelijä, ja pariskunnalla on kolmevuotias Aino-tytär. Eikä sovi unohtaa perheen neljättä jäsentä, joka on seitsenvuotias chihuahua Nappe.

Kadonneet sairaudet

Mariannan kadonneet sairaudet ihmetyttävät häntä itseäänkin, mutta hän arvelee tilanteen kääntyneen paremmaksi suurelta osaltaan ravintolisien ansiosta. Osteoporoosikin on lieventynyt osteopeniaksi.

Hän on siis voinut luopua reumalääkkeistäkin ja vakuuttaa, että hän pystyy tarpeen tullen kirmaamaan pitkin mäkiä ja nostelemaan vaikka minkälaisia painoja. Reumakontrollikäynneilläkin hän käy enää vain tarpeen mukaan.

Kiusallinen migreeni on niin ikään nyt taaksejäänyttä elämää. Se ehti kiusata Mariannaa peräti toistakymmentä vuotta.

– Se puhkesi parikymppisenä. Se sai alkunsa varmaan opiskelustressistä.

Yleensä migreenin laukaisivat kerran kuussa hormonaaliset syyt.

– Kohtaukset olivat aina todella hirveitä: ne saattoivat kestää neljästä tunnista kahteen viikkoon. Söin täsmälääkkeitä vuosikausia, mutta migreeniä ei mielestäni osattu hoitaa.

Loistokunnossa

Viime syksynä Mariannan migreenit kuitenkin saivat lähtöpassit. Hän tutustui NeuroWay-nimiseen luontaistuotteeseen ja alkoi ottaa yhden pussillisen säännöllisesti joka ikinen aamu. Sen jälkeen migreenikohtaus ei ole iskenyt kertaakaan.

Marianna on ollut siis oireettomana jo melkein puoli vuotta, mikä aikaisemman migreenihistorian valossa tuntuu suoranaiselta ihmeeltä.

– Tuote on aivan loistava, hän hehkuttaa.

– Olen yhdistänyt siihen myös ubikinonin, jota suositellaan migreenin hoidossa. Otan päivittäin NeuroWayn lisäksi 300 mg ubikinonia, 100 mikrogrammaa D-vitamiinia, L-lysiiniä, kala- ja kasviöljyvalmisteita sekä juon vihersmoothien, johon olen lisännyt MSM-jauhetta. Otan päivittäin myös monivitamiinivalmisteen.

Näin Marianna pysyy virkeänä ja loistokunnossa.

– Sekoitan NeuroWay-pussin yleensä mehuun. Se ei ole hirveän hyvän makuista, mutta tehokas se on. Enkä jää odottamaan ensimmäisiä migreenin oireita. Kaikille uusille kokeilijoille minulla ei ole muuta neuvoa kuin että sitä on käytettävä säännöllisesti. Otan sen aina aamupäivisin muiden ravintolisien kanssa – ja hyvin menee!

Teksti Reijo Ikävalko

Kuvat Arto Wiikari

Terveys-Hymy 2-2015

 

Teksti:Biomed
Avainsanat: allergia, astma, migreeni, nivelrikko, osteoporoosi, reuma

Kommentit

Oma kommentti