Pienestä pullosta voimia toipumiseen

Sairastumisen myötä ihmisen proteiinin tarve saattaa jopa kaksinkertaistua.

Apteekeissa myytävästä Nutridrink Compact Protein -täydennysravintovalmisteesta saa hyvin pienestä määrästä runsaasti proteiinia, lisää energiaa ja ravintoaineita, kun toipilas ei voi syödä riittävästi tavallista ruokaa.

Korkea kuume, tulehdukset, leikkaukset, luunmurtumat ja palovammat voivat jopa kaksinkertaistaa ihmisen proteiinin tarpeen. Proteiinivaje voi kehittyä myös silloin, kun energiansaanti on riittävää, mutta ruokavalio on hyvin yksipuolinen. Proteiinin puute heikentää immuunijärjestelmän toimintaa, kasvattaa tulehdusriskiä, heikentää lihasten toimintaa ja hidastaa haavojen parantumista.

Apteekeissa myytävästä uutuustuotteesta Nutridrink Compact Proteinista saa apua toipumiseen ja lisääntyneeseen proteiinin tarpeeseen. Yhdessä pullollisessa on 300 kcal energiaa ja 18 grammaa proteiinia, joka vastaa noin kolmen kananmunan tai pienen pihvin sisältämää proteiinimäärää. Nutridrink Compact Protein sisältää myös kaikkia tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita. Tuote on vähälaktoosinen ja gluteeniton.

Teksti: Hymy
Avainsanat: energia, proteiini, toipuminen

Kommentit

Oma kommentti