Sanna on tyytyväinen uuteen ihovoiteeseen

Mainos

Sanna Martiskainen sai iho-ongelmansa katoamaan uudella, kuivalle iholle tarkoitetulla valmisteella.

Sanna Martiskainen, 34, on kotoisin Lieksasta, mutta Joensuussa hän on elänyt ja asunut jo ensimmäisestä luokasta lähtien. Tällä hetkellä hänen suurin huolenaiheensa on työpaikan saaminen, sillä työttömyyttä on kestänyt jo kolmisen vuotta.
– Erilaisia työpätkiä on ollut aika paljon ja aika paljon niihin on liittynyt siivoushommia. Minulla on toimitilahuoltajan eli puhdistuspalvelualan ammattitutkinto, joten siivous onnistuu, hän naurahtaa.
– Olen ollut Joensuun taidemuseossakin siivoojana.
– Olen tehnyt myös kaikenlaisia muita pikku pätkätöitä työkokeiluina. On ollut tavaroitten purkamista ja hyllyttämistä kaupassa ja olen ollut töissä lasten parissakin työkokeiluna, joten kaikenlaista on tullut tehtyä. Joensuussa on vain moni muukin työtä vailla kuin meikäläinen.
Sannan terveysasiat ovat kunnossa, mutta jotain pientä murhetta ihmiselle tahtoo aina ilmaantua. Hänellä on hyvin kuiva iho ja välillä kasvoihin on ilmaantunut myös pientä näppylää.
– Etenkin sormet ja kämmenet muuttuivat välillä niin kuiviksi, että ne halkeilivat miltei verille. Pitäisi vain rasvata entistä enemmän. Ihon laatu on hyvin kuiva vähän kaikkialla kehossani.

Tilanne huononee talvella

– Ilmanvaihdos eli talveen siirtyminen on muuttanut ihoa pahemmaksi, silloin iho kuivuu herkemmin. Onneksi löysin muutama kuukausi sitten aivan uuden, kuivalle iholle sopivan valmisteen eli Virtumin dermal Care Cream -nimisen tuotteen. Se tuo iholle kosteutta, ja huomasin melkein heti sen käytön alettuani, että se antaa pehmeyttä ja kimmoisuutta iholle. Se tasoittaa ja palauttaa ihon omaa väripigmenttiä ja tuo eloisuutta. Voide on myös erittäin hyvältä tuoksuva.
– Levitän sitä kasvoille puhtaalle iholle aamuin illoin, Sanna kertoo.
– Toisinaan pidän pitempiä jaksoja, toisinaan pientä taukoa. Itse en ole ottanut tähän sarjaan kuuluvaa vitamiinimuotoista Virtumia tablettina, mutta moni on sitä kehunut. Itse syön tähän tuotesarjaan kuuluvaa monivitamiinivalmistetta.
Tarkempia tietoja hänen käyttämästään Virtumin dermal Care Cream -valmisteesta on www.virtumin.com ja verkkokauppa www.luontoapteekki.com -internetsivuilla. Tuotetta on myytävänä Luontaistuntija-ketjuun kuuluvissa myymälöissä sekä hyvin varustetuissa luontaistuotekaupoissa ja verkkokaupoissa. Samanaikaisen tablettien ja voiteen käytön kerrotaan antavan parhaan lopputuloksen.

 

Juttu on julkaistu Terveys-Hymyn numerossa 5/2018.

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Mika Lahtonen
Avainsanat: iho-ongelma, ihovoide, Sanna Martiskainen, valmiste

Kommentit

Oma kommentti