Selluliitti-iho on nyt selvästi parempi

Anneli Pohjanhovi sanoo kokeilleensa kaikkia mahdollisia hoitoja, linimenttejä ja rasvoja, mutta vasta nyt löytynyt valmiste on tuonut helpotusta hänen selluliittiongelmalleen. – Se alkoi toimia jo parin viikon jälkeen. Iho oli sileämpi kuin ennen, hän kertoo tyytyväisenä.


Naisten vaatetusalalla koko ikänsä toiminut Anneli Pohjanhovi, 67, naureskelee miltei syntyneensä tiskin takana. Hänen äitinsä perusti 1950-luvulla vaatekaupan, kun Anneli oli 12-vuotias. Siitä lähtien hän kertoo kasvaneensa vaatteiden tuoksussa ja maailmassa.

Annelilla on yrittäjätaustaa, ja vaikka oman yrityksen pyörittäminen onkin jo jäänyt, hän vaikuttaa edelleen alalla.

– Olen jatkanut edelleen työelämässä ja varmaan teen niin tulevaisuudessakin, sillä vaateala on minulle enemmänkin elämänmuoto. Yrittäjyys ja työnteko ovat verissä ja onneksi olen saanut elää terveenä.

Vapaa-aika kuluu kolmen lapsen lapsen seurassa, joten vipinää ja vilskettä riittää.

– Nuorempana sairastelin jonkin verran, mutta nykyään olen täysin terve, hän kertoo.

– Iskias joskus vaivaa, mutta senkin kanssa pystyy elämään, kunhan vain jumppaa sitkeästi. Autossa istuminen ei ole asennoista kaikkein parhaita.

Sukuvikana selluliitti

Jotain murhetta silti on jokaisella. Anneli sanoo saaneensa sukuvikana selluliitin, jota on kertynyt erityisesti reisiin.

– Olen kärsinyt selluliitista varmaan koko ikäni, hän huokaa.

– Olen kokeillut kaiken maailman rohtoja ja rasvoja ja ihmehoitoja, mutta hiljattain löytämäni Green Coffee Slimming Gel -niminen voide, joka perustuu Vihreä Kahvi -uutteeseen, on ensimmäinen, joka todella miellyttää. Se ei haise pahalle niin kuin monet muut voiteet, ja se haju haihtuu iholta aika nopeasti.

– Tähän ikään olen oppinut jo säätelemään mielikuvitustanikin, mutta hämmästyin kun huomasin ihoni alkavan siletä jo ensimmäisen tuubin aikana, jo parin viikon sisään. Minulla oli reisissä nestettä sisältäneitä muhkuroita, jotka tasoittuivat. Iho muuttui selvästi aiempaa sileämmäksi ja paremman näköiseksi.

Annelilla on menossa vasta toinen tuubi, sillä hän piti pienen tauon työmatkansa aikana. Nyt kuuri taas jatkuu sitkeästi.

– Ihan ensimmäisen kerran kokeilin voidetta joko heinäkuun lopussa tai elokuun alussa. Kuulin siitä tuttaviltani, jotka suosittelivat sitä. Hieron sitä iholle aamuin illoin aina muutaman minuutin ajan, joten samalla ihokin saa hiukan vauhtia.

Selluliittigeeli kiihdyttää aineenvaihduntaa auttaen poistamaan ylimääräistä nestettä, kuona-aineita ja turvotusta kudoksista. Se auttaa vähentämään kiusallista “appelsiini-ihoa” ja näkyviä rasvakertymiä sekä saattaa jopa ennaltaehkäistä uusien rasvakertymien muodostumista.

Kuuntele kroppaa

Nopeasti imeytyvän, rasvattoman Green Coffee -geelin koostumus perustuu vihreään kahviin, guaranaan, lingzhiin, ruusunmarjaan ja soijaan. Selluliittigeelin ensisijainen aktiviinen ainesosa on uute, jota saadaan kofeiinittomasta vihreästä kahvista. Tieteelliset testit osoittivat vihreän kahvin vaikuttavan huomattavalla tavalla rasvasolujen halkaisijaan. Tämä prosessi hajottaa lipidejä eli rasvaa soluista ja pienentää rasvasolujen kokoa.

Lingzhi sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka edistävät tasapainoista aineenvaihduntaa. Guarana-uute on tunnettu ihon kimmoisuutta lisäävistä ominaisuuksistaan. Soijauute estää rasvakudoksen muodostumista ja stimuloi ihon kollageenituotantoa. Ruusunmarja voi vähentää ja estää ryppyjen muodostumista, tasoittaa ihon pintaa ja ulkonäköä sekä vaalentaa arpia.

Kofeiini puolestaan vaikuttaa ihonalaiseen rasvakerrokseen kiihdyttämällä mikroaineenvaihduntaa ja parantaa näin näkyvästi ihon ulkonäköä. Kofeiini myös tehostaa tuotteen muiden ainesosien imeytymistä ihoon. Aloe Veraa on käytetty yli 3 000 vuotta erilaisten ihovaurioiden hoitoon ja ihon kosteutukseen.

Anneli Pohjanhovi liputtaa yleisestikin itsehoidon puolesta.

– Kropan kuunteleminen ja maalaisjärjen käyttö ovat kaikkein tärkeintä. Hyvä hoitotuote auttaa paljon, ja minun mielestäni tämä voide on todella hyvä. Aion ilman muuta jatkaa sen käyttöä ja katsoa, vieläkö iho muuttuisi tästä sileämmäksi.

Kuvat: Miguel Vera

Terveys-Hymy 10-12

Teksti: Hymy
Avainsanat: selluliitti, selluliitti-iho

Kommentit

Oma kommentti