Susan Ruusunen ja rasvaimu

Susan Ruususen (ent. Kuronen) ja hänen siskonsa kurvit ovat taas kohdallaan.Susan Ruusunen 1107
Sen takaa Tallinnassa tehty rasvaimu.

Siskokset Susan Ruusunen (ent. Kuronen) ja Maryanne Haapsaari ovat näyttäviä aikuisia naisia. Heillä on myös samanlaisia ongelmia vartalonsa kanssa kuin kenellä tahansa synnyttäneellä naisella. Molemmille oli lasten jälkeen jäänyt vatsan seudulle muistoksi ”huvikumpu”, joka ei jumpasta huolimatta suostunut lähtemään mihinkään. Apuun kutsuttiin kauneusalan yrittäjä Tiina Jylhä kirurgeineen The Look-yhtiöstä.
Rasvaimu on yleisimpiä kauneuskirurgisia toimenpiteitä. Sillä poistetaan rasvaa ihon alta ja muotoillaan kehon alueita halutun malliseksi.

Parhaiten rasvaimu soveltuu normaalipainoiselle ihmiselle, jolla on yksi tai useampi ongelma-alue, joista rasva ei tahdo lähteä laihduttamalla. Rasvasolut eivät aikuisella ihmisellä lisäänny, joten käsitelty alue pysyy hoikkana, vaikka kiloja muualle vartaloon kertyisikin.

Yhdellä hoitokerralla voidaan turvallisesti poistaa jopa viisi litraa rasvaa. Yleisimmät rasvaimulla hoidettavat alueet ovat vatsa, kyljet, reidet ja leuan alus.

Pienet alueet voidaan hoitaa paikallispuudutuksessa, mutta isommat vaativat nukutuksen. Puudutuksen tai nukutuksen jälkeen tehdään ihoon noin 5 millimetrin leikkausviilto. Sen kautta rasvakudokseen ruiskutetaan pehmentävää liuosta. Ohut putki, kanyyli, työnnetään ihon alle ja pehmennyt rasva imetään pois. Haava suljetaan 1–2 tikillä.

Rasvaimusta ei juurikaan jää näkyviä arpia, koska toimenpide tehdään hyvin pienistä viilloista ohuilla imukanyyleilla. Toimenpiteen jälkeen alueella voi muutaman viikon ajan esiintyä voimakasta turvotusta ja mustelmia. Lopullinen tulos on nähtävissä vasta muutamien kuukausien kuluttua. 

Huikea reportaasi siskosten rasvaimusta julkaistiin Hymyssä 11-2007. Sen keskeiset kohdat ainutlaatuisessa Hymy Live –videossa. Katso!

Hymy 11-2007

Teksti:The Look
Avainsanat: laihdutus, rasvaimu

Kommentit

Oma kommentti