Terveyssuihkeille mainetta ja kunniaa

Suomen Terveysjärjestö ry on myöntänyt ensimmäisen Turvallinen valinta -tavaramerkin käyttöoikeuden Nordic Health Sprays/Pohjoismaiden Terveyssuihkeet -tuotteille.

Turvallinen valinta merkki myönnettiin B12 Boost -vitamiinisuihkeelle, Magnesium-suihkeille, Magnesium-kylvyille, D-vitamiinisuihkeille, Total Nutrion -luomuviherjauheelle sekä Femenergy- ja Menenergy-valmisteille.

Tuotteiden valinnan perusteiksi mainittiin muun muassa se, että Tanskan Eurofins tarkistaa kaikkien Nordic Health Sprays tuotteiden aitouden, alkuperän, turvallisuuden, koostumuksen ja puhtauden.

Imeytymistutkimukset on kaikissa tuoteryhmissä tehty varsinaisilla tuotteilla Englannissa Cardiffin yliopistossa, kuluttajapalaute tuotteiden tehosta on erinomaista sekä tuotteiden raaka-aineet ovat luonnollisia.

Suomessa Amplia-klinikka on testannut tuhansien ihmisten ravinnepitoisuuksia verestä ja havainnut Nordic Health Spray -suihkeet hyvin imeytyviksi ja tehokkaiksi. Magnesiumsuihkeen raaka-aine on saanut myös muun muassa Turvallinen Sport-tuote antidoping-sertifikaatin.

Teksti: Hymy
Avainsanat: terveyssuihke

Kommentit

Oma kommentti