Tuoksuttomuus on hyvä juttu

Liisa KetolaEspoolainen luokanopettaja Liisa Ketola on kerrankin löytänyt mieleisensä ihonhoitosarjan.

– En missään nimessä käytä hajustettuja tuotteita, koska yksi lapsistani on astmaatikko ja yksi on atoopikko. Löytämäni ihonhoitosarja pitää ihoni kosteana, kimmoisena ja kauniina.

Liisa Ketola, 39, opettaa työkseen kuudesluokkalaisia espoolaisessa alakoulussa. Hän on nykyisessä työpaikassaan kolmatta vuotta, ja aikaisemmin hän toimi opettajana Kirkkonummella. Liisa on siitä harvinainen espoolainen, että hän on myös syntynyt Espoossa.

Liisan aviomies on armeijan palveluksessa ja lapsia on neljä: 14- ja 11-vuotiaat pojat sekä yhdeksän- ja kuusivuotiaat tytöt. Vilskettä ja vilinää siis Ketolan huushollissa riittää.

Koska Liisa on vasta alle nelikymppinen, hänellä ei ole ollut mitään terveyshuolia. Perhe pitää hänet pirteänä. Kunnostaan Liisa pitää huolta harrastamalla lenkkeilyä ja hiihtoa yhdessä miehensä kanssa.

Liisa on etsinyt ja viimein myös löytänyt itselleen ja koko hänen perheelleen sopivan ihonhoitosarjan. Uutuussarja on nimeltään Fresco.

– Olen aina ollut hirveän kranttu ihotuotteiden kanssa, Liisa kertoo. – En missään nimessä käytä hajustettuja valmisteita ja suorastaan vältän niitä. Tuoksuttomuus on sikälikin hyvä juttu, koska lapsillani on sekä atopiaa että allergiaa. Jos en käyttäisi Frescoa, minulla itselläni olisi ongelmia kuivan ihoni kanssa, mutta nyt Fresco pitää sen oikein hyvässä kunnossa. Koska täytän lähiaikoina 40, ihoon on jo alkanut ilmaantua juonteita.

Liisa on ehtinyt jo kokeilla kaikkia Fresco-sarjan tuotteita, mutta kaksi niistä on noussut hänen suosikikseen. Hän puhuu erityisen lämpimästi sekä yövoiteen että jalkavoiteen puolesta.

– Yövoide on vähän tavallista paksumpi, mutta se on tosi viilentävä, hyvä ja raikas. Totta kai päivävoidekin on hyvä, sillä meikkaan joka päivä ja yritän näyttää töissä suht koht siistiltä. Päivävoide on sikälikin hyvä, että se imeytyy tosi hyvin, kun sen kaikessa kiireessä aamulla sivelee kasvoilleen. Se ei muutu tahmaiseksi eikä se tuoksu millekään.

– Frescon perusvoide on käytössä koko perheellä ja sopii myös atooppiselle lapselleni. Se toimii kaikilla perheenjäsenillä loistavasti ja käytän sitä päivittäin myös lasten iholle.

– Sarjaan kuuluva jalkavoide on tosi huippu. Se sopii erityisen hyvin väsyneille jaloille, kun on vaikkapa koko päivän kävellyt kaupungilla. Pesen illalla ensin jalat kylmällä tai viileällä vedellä, sivelen sitten jalkavoidetta, laitan puuvillasukat jalkaan ja nostan jalat vähäksi aikaa seinälle. Ja elämä hymyilee!

Teksti: Reijo Ikävalko

Kuva: Miguel Vera

Terveys-Hymy 03-08

Teksti:M.Aimo Oy
Avainsanat: ihon ongelmat

Kommentit

Oma kommentti