Uusi hoitosarja sopii äidille, tyttärelle ja tyttärentyttärelle

Mainos

Äiti Armi, hänen tyttärensä Lisa-Maria ja Lisa-Marian kuusivuotias tytär Ellen ovat löytäneet hoitosarjan, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. – En ole ennen edes omasta kaupastani löytänyt mitään vastaavaa, peräti viisi luontaistuotekauppaa omistava Armi Musta kertoo.

Nykyään Turussa asuva Armi Musta, 55, on varsinainen luontaistuotealan suuryrittäjä, sillä hänellä on peräti viisi Life-ketjuun kuuluvaa kauppaa: neljä Turussa ja yksi Espoon Sellossa. Työväkeä hänellä on tusinan verran.
Armi itse työskentelee viikot Espoossa, mutta ajelee viikonvaihteiksi Turkuun. Armilla on kolme lasta, tytär ja kaksi poikaa. Kolmikon nuorimmainen Lisa-Maria, 26, paiskii töitä Turun liikkeissä, vanhin poika on liikennelentäjä ja katraan keskimmäinen työskentelee putkiremonttien parissa. Armin puoliso Risto Piekkala, 55, on osakkaana salolaisessa ulkoporeallastehtaassa, joten lähipiirissä on monen sortin osaajaa.
Armi on täysin terve ja hän on syönyt ravintolisiä koko ikänsä. Repertuaariin kuuluvat muun muassa ubikinoni, D-vitamiini, E-vitamiini, B12-vitamiini, hyvin imeytyvä vahva monivitamiini, serrapeptaasi sekä karnosiini. Reseptilääkkeitä Armi ei tarvitse, vain jäätynyt olkapään vaiva iski keväällä – tyypillinen rasitusvamma. Armi myöntää, että kauppa kyllä käy, mutta kovasti sen eteen saa tehdä töitä.
– Tällä hetkellä suolisto- ja vatsavalmisteita haetaan eniten. Suolisto-ongelmat ovat jostakin syystä hyvin yleisiä. Ei mene päivääkään, ettei useampi ihminen tule hakemaan apua suolistovaivoihinsa. Ja suolistosta se terveys lähtee. Onneksi meiltä myös löytyy runsaasti apua vatsavaivoihin.
Armilla ei onneksi näitä ongelmia ole, mutta aika ajoin päänahka on hiukan kutissut. Vaan ei kutise enää. Hän hehkuttaa uutta Aloedermal-nimistä hypoallergeenista hoitosarjaa, johon hän on kerta kaikkiaan ihastunut.

Luonnonkiharille hiuksille shampoo

– Minulla on luonnonkiharat hiukset, jotka tarvitsevat todella runsaasti kosteutta. En ole aikaisemmin löytänyt meidänkään tiskin takaa luonnonkiharille hiuksille sopivaa shampoota. Aloederma-sarjan shampoita parempia ei ole koskaan ollut. Ne vievät päänahan kutinan kokonaan pois. Olen saanut erittäin hyvää palautetta myös asiakkailta. Olen nyt käyttänyt näitä jo melkein kaksi vuotta.
– Käytän kolmea sarjaan kuuluvaa shampoota. Kuivan päänahan shampoo, sitten on volyymishampoo ja lisäksi suihkushampoo. Itse käytän enimmäkseen kahta ensiksi mainittua. En ole ennen tiennytkään, että shampoilla voi olla näin suuri vaikutus. Ne jättävät hiukset kiiltäviksi ja kuohkeiksi, jolloin hoitoainetta ei tarvitse laittaa kuin korkeintaan latvoihin.
– Käytän samasta sarjasta myös kantasoluvoidetta, silmänympärysvoidetta, cleansing tonicia ja vartalovoidetta. En enää tarvitse mitään muuta: kun asunto on Turussa, toinen Leppävaarassa ja mökki Kustavissa, niin samat purkit on kaikissa kolmessa paikassa. En enää tarvitse kymmenen purkin kosmetiikkaa, pärjään tällä yhdellä sarjalla.
– Pesen illalla kasvot puhdistusmaidolla, sitten laitan cleansing tonicin kasvoilleni ja jätän sen yöksi. Aamulla pesen kasvoni puhdistusmaidolla, laitan taas cleansing tonicia, jonka jälkeen tulevat kantasoluvoide, silmänympärysvoide ja vartalovoide. Joka aamu sama juttu. Eikä aamutoimiin mene kovin pitkää aikaa, kun pesen kasvot ja laitan voiteet. Annan yleensä aineiden imeytyä vähän aikaa, ja vartin päästä voi jo aloittaa meikkaamisen. Siinä välissä laitan hiukset.
Armi kertoo käyttäneensä kosmetiikkaa nuoruusvuosistaan lähtien, mutta Aloedermal-sarjaa hän kehuu ehdottomasti parhaimmaksi, mitä hän on löytänyt. Kyseessä on luontainen ja hypoallerginen sarja.
– Tuotteet sisältävät aivan ihania luonnollisia vaikuttavia aineita kuten muun muuassa lääkealoeta, olivipuun siemenöljyä, viinirypäleen kantasoluja, voipuun siemenöljyä ja hyaluronihappoa. Koko sarja on allergiatestattu, jolloin se sopii myös erityisallergikoille.

Äiti edellä, tytär perässä

Armin tytär Lisa-Maria Junnila, 26, on nuoresta iästään huolimatta jo aikamoinen luontaistuotealan veteraani, sillä hän on työskennellyt äitinsä liikkeissä jo melkein vuosikymmenen. Myös Lisa-Maria käy ahkeraan ravintolisäpurkilla: hänen ohjelmistoonsa kuuluvat muun muassa perusvitamiinivalmiste, D- ja C-vitamiinit, sinkki, maitohappobakteereita, Karin Havupuu-uutejuoma, kahvin seassa kookosöljy sekä erilaiset smoothiet, joihin hän sekoittaa superfoodeja.
Myös Lisa-Maria vannoo Aloedermal-sarjan nimiin.
– Käytän Aloedermal Anti-Age kantasoluvoidetta kasvoihin, sillä se on älyttömän hyvää. Ei allergisoi ja tekee hyvän tunteen iholle. Laitan myös silmien ja huulten ympärysvoidetta ja kuusivuotiaan Ellen-tyttäreni kanssa käytämme molemmat sarjan shampoita, hiukan vaihdellen volyymi- ja hilseshampoota. Hilseshampoon jätän joskus vaikuttamaan, koska se hoitaa päänahkaa ja sitä voi käyttää päänahan hoitoaineena. Myös suihkushampoo kuuluu asiaan, ja sillä pystyy pesemään koko vartalon. Tyttäreni kanssa käytämme myös vartaloemulsionia vartalovoiteena. Kaiken kaikkiaan noin puolta tusinaa tämän sarjan valmistetta kuluu koko ajan.
– Illalla en laita mitään voiteita, mutta kasvovoidetta ja silmienympärysvoidetta sivelen aamuisin, satunnaisesti myös vartalovoidetta.
Lisa-Maria vakuuttaa, että sarja sopii myös erityisherkille allergikoille.
– Siitä vaan kokeilemaan ja käyttämään, hän toteaa iloisesti.

Teksti:Reijo Ikävalko
Kuvat:Mika Lahtonen
Avainsanat: luontaistuote, Armi Musta, Lisa-Maria Junnila, hoitosarja, Aloedermal, Life

Kommentit

Oma kommentti