Henna Peltonen ja Tauski lähtevät viettämään Turkkiin hääpäiväänsä!

Henna Peltonen ja Tauski. Kuva: Hymyn arkisto.

Hääpäivä lähestyy Henna Peltosella ja Tauskilla. Vuosi sitten he sanoivat toisilleen tahdon Turkin Alanyassa. Nyt on tarkoitus juhlistaa tapahtumaa samassa paikassa.

Laulaja Tauski Peltonen, 61, avioitui uudestaan tanssija Henna Peltosen, 42, kanssa 16. syyskuuta 2023 salassa pidetyssä tapahtumassa.

– Tosiaan, lähdemme ensi kuussa Turkkiin. Tauskilla on siellä keikat ja samalla vietämme hääpäivää, Henna Peltonen myöntää hymy.fille.

– Itse pääsen viettämään vähän kesälomaa kiireisen kesän jälkeen, hän jatkaa.

– Lanseerattiin vuoden vaihteessa kovassa nosteessa oleva Henna Peltonen & Sofia Fiia ysäri dj-show ja keikat on pitänyt todella kiireisenä. Ohjelman suosio pääsi yllättämään ja ensi vuoden keikkakalenterikin näyttää jo siltä, että pieni loma tekee nyt hyvää. Ysäri show tuo tapahtumiin hyvää ja positiivista energiaa ja fiilistä.

Henna kertoo, että heidän tavoitteensa on saada ihmiset nauttimaan hetkestä, hyvästä musiikista, positiivisesta energiasta ja meiningistä.

– Juuri sitä tämä maailma tarvitsee juuri nyt, lisää hyvän mielen ohjelmaa. Esiinnymme tänä vuonna myös Tauskin kanssa yhdessä mm. Viking Grace-risteilyllä marraskuussa, siellä meillä on luvassa todella vauhdikas ohjelma!

Henna Peltonen ja Tauski. Kuva: Hymyn arkisto.

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Henna Peltonen, Tauski

Kommentit

Oma kommentti