Jari-Jukan ravintolaan jonotetaan jopa tunteja: ”Savustus vaatii kärsivällisyyttä”

Salolainen JJ’s BBQ -ravintola on noussut ilmiöksi: ensin se valittiin Suomen parhaaksi lounasravintolaksi vuonna 2021 ja tänä vuonna se vei ykkössijan Suomen paras hampurilais­ravintola -äänestyksessä. Molemmissa äänestyksissä ääniä annettiin yhteensä yli 30 000.

Ravintola on tullut tunnetuksi pitkistä, jopa satojen metrien jonoista. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä, vaikka ovat joutuneet jonottamaan jopa useita tunteja.

Eivätkä asiakkaat ole pelkästään salolaisia, sillä BBQ-herkkujen maine on tuonut asiakkaita eri puolilta Suomea. Varsinais-Suomessa sijaitsevaan paikkaan on lähdetty varta vasten jopa pohjoisesta saakka.

Hymy otti selvää, mikä mies on menestystarinan takana oleva Jari-Jukka Kallunki, 39. Jutun voi lukea Hymyn painetusta tai näköislehdestä Tuula Mäkelän kirjoittamana.

-Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin ensi vuoden loppuun mennessä JJ’s BBQ -ravintoloita voi olla Suomessa jo viisi kappaletta, Kallunki kertoo innoissaan.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jari-Jukka Kallunki, ravintola, savustus

Kommentit

Oma kommentti