Nyt tulee laulava apteekkari!

Janne Leino.

Janne Leino työskentelee apteekkarina, mutta miehelle tärkein asia elämässä on musiikki. Hän luultavasti on Suomen ainoa laulava apteekkari.

Satakunnassa syntynyt, mutta Oulussa asuva Janne Leino on koulutukseltaan farmasian tohtori ja executive MBA. Onhan siinä miehellä titteliä kerrakseen.

Miehelle hyvinvointi on elämäntapa. Omaa hyvinvointiaan hän lisää myös laulamisen avulla. Lisäksi hän on myös brasilialaisen ju-jutsun mestari, joka voitti kaksi kultamitalia lajin Africa Open-kisoissa.

Viime vuonna Janne Leinon albumi Karhunkierros valittiin paikallisradioiden Kuukauden Levyksi. Monet levyn laulut ovat nousseet radioiden soittoon. Tätä Suomi tanssii -listalla oli albumilta peräti kolme kappaletta yhtä aikaa: Kolme kitaraa, Etsin kunnes löydän sun ja Kalajoen hiekat.

Janne Henrik Leino on apteekkari ja iskelmälaulaja, -sanoittaja ja säveltäjä. Hän on toiminut Charlies-orkesterin laulusolistina vuosina 2004–2010. Nykyään Janne Leino on soolouralla.

Janne Leinon tarina Eveolla Tarinoita Suomesta -sarjassa maanantaina 30. syyskuuta 2024 kello 18:00 sekä uusintoina 4.10 klo 14:00 ja 6.10 klo 12:00

Janne Leino

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Janne Leino

Kommentit

Oma kommentti