Ravintola seisottaa ihmisiä kylmässä pihalla ”imagojonon” takia – totta vai tarua?

Hytiset kello puoli kaksitoista yöllä jonossa, joka ei etene. Olet suosikkiravintolasi edessä. Puhutaan, että ravintola pitää jonoa imagomielessä – osoittaakseen suosiotaan. Oikeasti sisälle mahtuisi enemmän ihmisiä.

Onko tämä totta vai tarua. Annetaan portsarin vastata.

-Väite on täysin höpönlöpöä. Ihmisten keksintöä. Ravintolan intresseissä on saada kaikki asiakkaat mahdollisimman nopeasti sisälle ostamaan sitä alkoholia – siitä se raha tulee eikä siellä ulkona seisomisesta, erään satakuntalaisen ravintolan ovimies kertoo Hymylle.

Hän toteaa, että ravintoloita sitovat turvallisuusmääräykset, joiden rikkomisesta tulee äkkiä sapiskaa.

-Ihmisiä ei voi ottaa sisälle mielin määrin. On myös järkevää kontrolloida liikennettä, ettei tiettyihin tulppakohtiin kuten lipunmyyntiin ja narikkaan muodostu tungosta. Ensin pitää tulla pois että pääsee sisälle, eikös niin.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: portsari, ravintola

Kommentit

Oma kommentti