Miljoonia tienaava superkokki Tomi Björck avautuu tuoreessa painetussa Hymy-lehdessä elämästään 30 kysymyksen verran.
Tomi kertoo, että kotiruoasta hänen ehdoton lempparinsa on mutkattomasti lihapullat.
-Jos mennään modernille puolelle, niin japanilainen keittiö, esimerkiksi otoro-tonnikala, mies listaa haastattelussa.
Inhoaako kokki sitten jotain ruokaa?
-Ei ole inhokkiruokaa, mutta huonosti tehty ruoka inhottaa. Puhutaan paljon siitä, että kaikki pitäisi käyttää eikä mitään heittää roskiin. Se että ruokaa pilataan, ärsyttää oikeasti.
Lue lisää superkokin jutuista painetusta lehdestä. Painetussa Hymyssä myös juttu superkokkien käsittämättömistä liksoista Suomessa. Esimerkiksi Björck tienasi 3,5 miljoonaa euroa.
Kommentit
Oma kommentti