Tältä Tuurin ”siivooja-Tuula” eli Tuula Hautala näytti nuorena!

Siivooja-Tuula

Suositusta tosi-tv:stä tuttu siivooja-Tuula eli Tuula Hautala on julkaissut kuvan, jossa hän on nuori tyttö. Kuvassa ovat myös hänen vanhempansa.

”Usein oon aatellut näiden menneiden vuosien aikana sukuni historiaa ja katunut niin paljon,etten kysellyt isältä ja äidiltä enemmän mitä he muistivat menneistä sukupolvista. Vuosia suunnittelin sukututkimuksen aloittamista ja haaveilin lottovoitosta, että voisin palkata sukututkijan tutkimaan menneiden kohtaloa. Sitten kohtalo puuttui peliin ja sain viestin instagramiin,jossa ihana ystävä kertoi, että harrastaa sukututkimusta ja voimme olla samassa sukupuussa, Tuula kirjoittaa Instagramissaan.

”Hän kysyi isäni ja isoisäni nimet ja hetken kuluttua viiletti viesti,että hän oli tutkinut mun isälinjaa. Sukupuu on iso ja selvisi että olemme kaukaisia serkkuja. Hän oli tehnyt valtavan työn ja tutkinut sukunani 1500-luvulle asti. Sukuni ensimmäiset merkinnät ovat Purmojärveltä joka sijaitsee Kauhavalla (entinen Kortesjärvi), sitten Lappajärvi, Ylihärmä, Kauhava ja Kuortane. Tuntui niin uskomattomalta.

Katso kuva alta, miltä Tuula näytti nuorempana, kuvassa etualalla. Siinä Tuula istuu isänsä ja äitinsä kanssa kotimökin rappusilla 1970-luvulla. Isän sisko oli tullut Hämeenkyröstä käymään ja nappasi perheestä kuvan.

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Siivooja-Tuula, Tuula Hautala

Kommentit

Oma kommentti