Teemu ja Sirpa Selänne. Kuva: Jorma Pouta/SKOY

Teemu Selänne twiittaili yöllä: Hurjaa tekstiä valmentajasta

Teemu Selänteen twiiteistä on aiemminkin kohuttu. Vuonna 2016 hän nousi otsikoihin otettuaan rajusti kantaa maahanmuuttopolitiikkaan.  Pari vuotta sitten mies vaati pääministeriltä ja presidentiltä isompaa kättä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Suomessa.

Nyt Selänne on innostunut twiittailemaan entisen valmentajan, pelaajan ja jääkiekkoanalyytikon sekä toimittajan Petteri Sihvosen kanssa.

– Nyt täytyy oikeesti sanoa vaikka harvoin kommentoin täysin luusereiden toimintaa mut Sihvosen tarjonta suomalaiselle urheilulle on jotain täysin arvotonta skeidaa, niin pelaajana, niin valmentajana ja niin jollakin käsittämättömällä tavalla itseään kutsumalla asiantuntijana, Selänne pamauttaa.

Sihvonen vastaa Selänteelle kuittaillen tämän huonosta suomesta ja kielioppisäännöistä:

– Kysyn, kurillani, Teemu, kuka tällä erää on kirjoittanut tämän twiittisi? Edellisen kerran olet ”kirjoittanut” näinkin hyvää suomea ”blogissasi”, tai siis haamukirjoittajasi kirjoitti, Sihvonen viisasteli.

Teemu jatkaa pasmennustaan Sihvoselle seuraavasti:

– Äidin kielen opettaja sihvonen, ihan itse ja nyt täytyy kerrankin avautua susta, vaikka tämä onkin todella epämiellyttävää.. oon yrittänyt niin positiivisesti ajatella sun puolesta ja ymmärtää jotenkin, mut vaikeeta on…

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Teemu Selänne

Kommentit

Oma kommentti