Televisiosta tuttu Tarja paljastaa rajun bisneksensä – ”OnlyFansissa raha liikkuu”

Tarja Malmström. Kuva: Tarjan kotialbumi

Ehkäpä muistat hänet Suomen täydelliset venäläisnaiset – ja Kenen kotona -televisiosarjoista. Tarja Malmström on nimittäin astunut OnlyFans-sivuston maailmaan ja avaa nyt verhoa kulissiensa takana.

Tarja valmistautuu juhlimaan 45. syntymäpäiväänsä syyskuussa, ja jatkaa rohkeaa linjaansa.

– Olen rajaton nainen”, hän naurahtaa.

Hän on myös äiti kahdelle aikuiselle lapselle, 18-vuotiaalle tyttärelle ja 15-vuotiaalle pojalle.

– He tietävät tietenkin tämän.

Hän on aina ollut kiinnostunut seksuaalisesti latautuneista kuvista ja hänellä on selkeä näkemys siitä, miten hän haluaa itseään esittää julkisuudessa.

– Miksi peitellä sitä, kuka oikeasti olen?, hän heittää retorisen kysymyksen.

Seksikkäät kuvat ja rohkeat poseeraukset ovat tulleet hänelle tavaramerkiksi.

Mutta Tarjan toiminta ei jää pelkkään kuviin ja poseerauksiin. Hän paljastaa ansaitsevansa suuria summia myös muilla tavoilla.

– Minulta voi tilata videoita, hän kertoo.

– Eräs herra maksoi 15.000 euroa myydäkseni hänelle kenkiäni. Hän myös osti jalkojenpesuvedet. Kyllähän minä ne pullotin ja myin.

Tämä tapahtui ennen Tarjan liittymistä OnlyFansiin Facebookin yksityisviestien välityksellä. Tarja tietää, että myös OnlyFansissa kaikki on selvästi mahdollista, eikä hän epäröi tarttua tilaisuuteen.

– On bisnes olla OF:ssä. Maailman vanhin kauppatavara on seksi, hän sanoo suorasukaisesti.

Hän kuitenkaan painottaa, ettei hän tee henkilökohtaisia tapaamisia. Bisneksen tekeminen on siis hyvinkin selkeää, mutta samalla hän korostaa omaa päätäntävaltaansa.

Vaikka Tarja on kääntänyt katseensa kohti kansainvälisiä vesistöjä, hän ei ole unohtanut juuriaan. Hän on aloittanut kansainvälisen tilaustyön Balkanilla ja keskittyy myös biisien tekemiseen. OF-sivuston päivittäinen työ vaatii kuitenkin myös osaamista videoissa, kuvissa ja viestien lähettelyssä.

Vaikka hän avasi tilinsä OF-sivustolle heinäkuun puolivälissä, hän on jo kerännyt ympärilleen innokkaita seuraajia, jotka ovat valmiita seuraamaan hänen rohkeita liikkeitään ja projektejaan.

Tarja Malmström ei pelkää kokeilla uutta ja rikkoa rajoja – oli kyse sitten musiikista, kuvista tai rohkeista bisneksistä.

Teksti: jarikupiainen

Kommentit

Oma kommentti