Jethro Rostedt rakennutti talonsa kymmenisen vuotta sitten, ja siinä samalla sitten istutti toiveikkaana puutarhaan omenapuun.
Nyt hän päätti katsastaa, että saisiko puuhun ilmestyneistä omenoista jotain hyvää. Hän on haaveillut paitsi ompun syömisestä sellaisenaan myös hillojen tekemisestä.
Niin vain kävi, että Jeti oli aikoinaan tehnyt virheen, jota nyt sadattelee. Hän oli ostanut koristeomenapuun, ei oikeaa. Kirpeää omenaa ei voinut syödä.
Mutta Hymyllä on Jetille uutinen. Kyllä koristeomenapuun sadostakin voi päästä nauttimaan. Vaikka hedelmien maku on niin kirpeä, ettei niitä voi syödä sellaisinaan, niistä voi valmistaa herkullisia hyytelöitä, marmeladeja ja siirappeja.
Kommentit
Oma kommentti