Hyvä vappuvinkki: Perunankuorista todella maistuva suolainen herkku!

Perunaa. Kuva: Unsplash.com

Perunankuoret ovat aliarvostettua ruokaa.

Tässä hauska vinkki. Pese perunat ja tee haarukalla reikiä perunaan. Voitele oliiviöljyllä, lisää suolaa ja pippuria. Sen jälkeen kypsennä ne.

Halkaise perunat kahtia ja poista sisältö teelusikalla. Sen voit käyttää myöhemmin vaikka tehdessäsi perunamuusia.

Mausta sisältö oliiviöljyllä, valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Täytä perunat juustolla ja kuumenna uudestaan. Lisää sulaneen juuston päälle kermaviiliä, vihersipulia, aurinkokuivattuja tomaatteja tai mitä vain haluat.

On todella maukasta ja rapeaa.

Katso alta tai tästä.

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: kuoret, peruna, perunankuoret, ruoka, suolainen, välipala, vappu, vinkki

Kommentit

Oma kommentti