Waltteri Torikan salattu avoliitto paljastui – hän on uusi avopuoliso!

Musiikkitaivaan monitaituri Waltteri Torikka, 37, hurmasi viime syksynä tv-katsojia niin Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa kuin Masked Singer -ohjelmassakin. TTK-parketilla Waltterista paistoi vapautunut olemus, mikä saattoi osaltaan kummuta laulajan yksityiselämän onnellisista käänteistä.

Hymyn tekemän selvityksen mukaan oopperalaulaja on nimittäin kaikessa hiljaisuudessa muuttanut avoliittoon.

Waltterin ja tämän avopuolison tukikohtana toimii Hämeenlinnassa sijaitseva paritalohuoneisto idyllisessä vaaleassa puutalossa, johon samaa ikäluokkaa oleva kaksikko muutti viime keväänä.

Avopuoliso on Waltterin tavoin tuttu nimi julkisuudesta. Hän on ansioitunut teatterimaailmassa erityisesti Kanta-Hämeessä. Viimeisimpänä mies johti tapahtuma- ja tuotantotaloa. Hän kuitenkin erosi tehtävästä ennen paikan lopullista valmistumista pienoisen kohun saattelemana.

Kyseessä on sama ”mysteeriseuralainen”, jonka kanssa Waltteri herätti huomiota viime syksynä Helsingin Kirjamessuilla. Pari kierteli kirjakojujen keskellä tuolloin pitkän tovin. Kiertämisen lomassa Waltteri esitteli seuralaisensa myös laulajakollega Tarja Turuselle.

Lue juttu kokonaan painetusta Hymystä/näköislehdestä. Siellä myös kuva talosta.

Kuva: Juhamatti Nieminen

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Kuvat:Pekka Mustonen
Avainsanat: Waltteri Torikka

Kommentit

Oma kommentti