Rakastan sinua! Tauski ja Henna suutelivat intohimoisesti! Hääpäivä! – Kuvat!

Henna Peltonen ja Tauski. Kuva: Hymyn arkisto.

Laulaja Tauski ja hänen puolisonsa Henna Peltonen ovat viihtyneet Turkin Alanyassa jo useiden päivien ajan. Matka Turkkiin on heille 1-vuotishäämatka, sillä vuosi sitten he avioituivat samoissa maisemissa.

Tauski ja Henna Peltonen ovat viihtyneet Turkin Alanyassa useiden päivien ajan. Kaupunkiin he saapuivat viettämään 1-vuotishääpäiväänsä.

Tauski on lomailun ohella esiintynyt useita kertoja paikallisessa Heikin baari -ravintolassa. Tauski ja Heikin baarin ”Heikki” eli turkkilainen ravintoloitsija ja hotellin omistaja ovat tunteneet toisensa jo 15 vuoden ajan, joten yhdistetty loma- ja työmatka sujuu luontevasti paikallisissa olosuhteissa.

Ja iloahan Tauski on tuottanut sekä ravintoloitsijalle että yleisölle, sillä menomesta on ollut ääriään myöten täynnä jokaisena iltana, jolloin laulaja on siellä esiintynyt.

Niin myös sunnuntaina illalla, jolloin Tauski villitsi yleisönsä esittämällä tunnetuimmat kappaleensa. Hän sai myös yleisön laulamaan raivoisasti hittikappaleidensa tahtiin.

Mukana keikalla oli myös Henna Peltonen, joka istui ravintolan pöydässä ja kuunteli aviomiehensä esitystä. Tauon aikana tosin Tauski ei saanut rauhaa naispuolisilta faneiltaan, jotka tulivat juttelemaan ja halusivat edes lyhyen hetken laulajan huomiota.

Henna on luonnollisesti tottunut siihen, että Tauskia piiritetään.

Keikka sujui loistavasti, ja sitten seurasikin yllätys. Liekö edes Henna arvannut, että loppukiitosten lomassa Tauski avautui rakkaudestaan ja halusi omistaa illan viimeisen kappaleen omalle vaimolleen, Hennalle. Tauski kertoi, että heillä on hääpäivä maanantaina 16. syyskuuta.

Henna nousi pöydästä ylös ja kävi halaamassa Tauskia, joka ojensi kukkia vaimolleen ja samalla he suutelivat toisiaan.

Tauski ja Henna viettävät 1-vuotishääpäiväänsä Alanyassa. Kuva: Jari Kupiainen

Sen jälkeen Hennalle omistettu laulu ”Sinä vain” sai yleisön valloilleen. Laulu raikui naapuriravintoloihin saakka, kun yleisö taputti ja lauloi rakkaudenosoitusta Tauskin johdolla.

Kun esitys oli päättynyt siirtyi Tauski Hennan luokse ja sen jälkeen alkoi suoranainen suutelumaraton, rakkaudenosoitusta he jakoivat kauniisti pitkillä ja useilla suudelmilla.

Tauski ja Henna viettävät 1-vuotishääpäiväänsä Alanyassa. Kuva: Jari Kupiainen

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Henna Peltonen, Tauski

Kommentit

Oma kommentti