Janne Puhakka oli kertonut miesystävänsä olevan hänen setänsä – häpesi 37 vuoden ikäeroa!

Jääkiekkoilua. Kuva: Unsplash.com

Entinen jääkiekkoilija Janne Puhakka kuoli sunnuntaina 13. lokakuuta 2024 väkivaltaisesti. Poliisi epäilee hänen 66-vuotiasta miesystäväänsä Puhakan murhasta.

Janne Puhakka oli kertonut viettäneensä vuosia teeskennellen, että hänen huomattavasti vanhempi miesystävänsä oli hänen setänsä. Näin kertoi taannoin New York Post.

Janne Puhakka oli vain 19-vuotias, kun hän tapasi tuolloin 56-vuotiaan Rolf Nordmon kesäkuussa 2014.

Puhakka oli tuolloin Quebec Major Junior Hockey League -joukkueessa pelaava ammattiurheilija, eikä ollut paljastanut todellista tilannetta perheelleen, ystävilleen tai joukkuetovereilleen.

”Olin peloissani, enkä halunnut ihmisten tietävän seksuaalisuudestani”, Janne Puhakka kertoi tuolloin South West News Servicelle.

”Pelkäsin, miten minut nähtäisiin ultramaskuliinisessa urheilumaailmassa”.

Vuonna 2014 Puhakka ja Nordmo viettivät kesän yhdessä ja huomasivat syvän vetovoiman toisiaan kohtaan.

”Tiesin, että minulla oli tunteita, joita en ollut koskaan ennen tuntenut, mutta hoin jatkuvasti itselleni, että se oli vain kesäloma eikä toimisi ikäeromme vuoksi”, Nordmo totesi New York Postin mukaan.

Puhakka myönsi rakastuneensa Nordmoon, mutta ei ollut vielä valmis tulemaan ulos kaapista. Kesän päätyttyä hän palasi Kanadaan seuraavan kauden alkaessa. Nordmo lensi tapaamaan Puhakkaa myöhemmin.

Puhakka tuli myöhemmin perheensä luo ja kertoi, että hänen poikaystävänsä oli saman ikäinen kuin hänen isänsä. Perhe otti uutisen hyvin vastaan.

Nordmo oli ollut naimisissa naisen kanssa 17 vuotta ja hänellä oli kolme lasta ennen kuin hän tuli kaapista 40-vuotiaana. Myös Nordmon lapset hyväksyivät aikaa myöten isänsä parisuhteen.

Puhakka tuli julkisuuteen asian kanssa vasta vuonna 2019 sanottuaan sitä aiemmin ihmisille, että Nordmo olisi ollut hänen setänsä.

Lähde: New York Post

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Janne Puhakka, Rold Nordmo

Kommentit

Oma kommentti