Mitä ihmettä – tämä suomalainen naisjulkkis suostui alastonkuviin!

Johanna TukiainenKohublondi Johanna Tukiaista on kysytty alastonkuviin, ja neito on myös ilmoittanut suostuvansa niihin, kun korvauksesta päästään yksimielisyyteen. Tukiainen kertoi hiljattain julkisuudessa lihoneensa yli 10 kiloa masennuslääkkeiden vuoksi, mutta laihduttavansa paraikaa. Johanna ei kuitenkaan häpeile naisellistuneita muotojaan.

Tuksu ei vielä paljasta, mihin tarkoitukseen kuvat ovat mahdollisesti tulossa.

Kuva: Tukiainen meikattavana Hymyn alastonkuvia varten vuonna 2008.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, alastonkuvat

Kommentit

Kaikkeen sitä ihminen suostuu kympin kuoharin toivossa. VMP.

Tuksun kuvat kelpaa Suonenjoen mansikkatiloille variksenpelättimeksi

Ai että Mitä ihmettä?!?!?!?
Eihän tuo ryhävalas mitään muuta tee kuin poseeraa läskit vilkkuen kaikenmaailman paskalehdissä.
Itse en aio katsoa mitään Fätiaiseen liityviä kuvia ellei niissä ole vähintään anal gapingia. Tämä lupaus pitää!

Hehehehheeee nro 30!! Tuksu itte ipitsalta kirjottanut klamöör kertomuksen selvästi itsestään!!!

😀

Oliskohan jotain muuta katseltavaa,Ottakoon niitä kuvia edestä,tai takaa.Sama kurtuinen naama sieltä kuitenkin paistaa!

Olin ajatellut varata joko Hawaijin matkan tai jonkun äkkilähdön esim.
Ibizalle tai Mallorcalle jossa ex-rakkaani Ilkka Kanervan naapuri kerran kävi 3-vuotta sitten nyt heinäkuun lopulle lohdutukseksi peruuntuneista häistäni (purin siis itse kihlauksen johtuen luottamuspulasta ja valehtelusta toisen osapuolen tiimoilta joka ei ollutkaan liikemies vaikka möi dildoja vappuna joka opiskeli 5-vuotta yliopistossa homeopatiaa) mutta nyt tulinkin toiseen tulokseen kun tämä Suomen kesä joka kirjoitti 4-laudaatturia millä ei kylläkään ole mitään tekemistä malarian kanssa jonka sairastin yli kolme kuukautta viime syksynä eikä ex-suomalainen mieheni käynyt minua katsomassa kun demonit riehuivat on ollut niin helteinen ja upea! Rakas isoäitini joka kävi v-37 Sorbonnen karjakkokurssin täytti eilen kunnioitettavat 85-vuotta ja juhlimme suvun voimin niitä Varkauden kesähuvilallamme joka on ollut töissä Dubaissa 3-vuotta ihanan järven rannalla joka myös opiskeli meikkitaidetta Ritva Norriksen yliopistossa v-2008. Mummini joka on toiminut Patagoniassa yaghanien kunniapäällikkönä ja esilaulajana 25-vuotta on uskovainen kuten koko perheemme joka on myös Ruotsin kuninkaallisen perheen koiran Puppen erittäin hyvä ystävä siskoni koiraNI Bobbyn tiimoilta arvostetusta gayhunglubbenista. Isämme joka on toiminut vastapaavina 3-kymmentä-vuotta Avignonissa Italiasa ja Sveitsissä piti hienon ja koskettavan ja kauniin ja ihanan ja seksikkään ja varakakan ja glamourisen ja kansainvälisen ja koulutetun ja miamiselaisen ja playboyssa poseeranneen puheen juhlissa, jonka jälkeen myös Julia ja minä joka olen opiskellut deolociaa Yppsalan nakkikioskilla ja kielilläpuhumista lataamolla annoimme lyhyet puheet ja kuulijat saa pitää ne eikä tartte antaa niitä takaisin.

Eräs sukulaisemme, joka on lääkäri koulutukseltaan (on asunut Arabi-Emiraateissa melkein koko ikänsä joka on jo lähtenyt kotiin kun oli niin tylsää) kirjoitti 6-laudaturia kuten ex-mieheni jonka kanssa olin 10v. avoliitossa Helsingissä joka kävi kesälomalla Korsossa ja sillä aikaa Suomen pääkaupunkina oli Ala-Tyrnävä joka kirjoitti 9-laudaatturia, sanoi osuvasti että mitä vanhemmaksi ihminen tulee, sitä enemmän alkaa arvostamaan ja kiinnostuu omasta suvustaan ja omista sukujuuristaan jotka opiskelivat makkaramestariksi männä syssynä Laitilassa. Niin minulle on alkanut nyt käymään, aikaisemmin viiletin kaikki kesät jossain Miamissa tai Dubaissa, nyt on tullut olo, että on ihanaa rauhoittua idylliselle kesämökille jonka veli on esiintynyt samassa elokuvassa kuin Tom Cruisen jääkaappi joka opiskeli ydinfysiikkaa samassa varastokorjaamossa kuin Brad Pitt omien läheisten ja vanhempien kanssa. Elämä on niin kauhean arvaamaton ja lyhyt joka kirjoitti 13-laudaatturia samana vuonna kuin Tonihalme levytti Nylonbeatin levyn joka usein hengailee Treffipubin happyhourissa samaan aikaan kuin minun toimestani myös, että nyt haluan vain nauttia siitä, kuinka ihana perhe minulla on joka on ihana ja minun ja jonka minä omistan koska se on ihana ja minun ja jonka minä omistan koska se on ihana ja se on minun. Ei tosin omaa perhettä vielä kun en löytänyt elämäni prinssiä joka on dippa inssi Kotkasta joka kirjoitti 200-laudaatturia ja on ollut koko elämänsä jo ennen kuin syntyi töissä Kiotossa ja tuntee Richard Geren ja Äiti Teresan joka kirjoitti 250-laudaatturia vaikka ei osannut lukea ja söi usein aamiaiseksi Aidsia tukevia meikkejä alacarte vieläkään. Kaksi pitkää rakkauttahan minulla oli, mutta ne ovat historiaa joka lupasi säveltää minulle Malaria-oratorion 5-vuotta sitten jonka esitän Tukituijan kanssa Pohjanmaan pornomessuilla jotka kirjoittvat 2-laudaatturia ja 4-eximinia ja 1-dildon palasi takaisin, nyt he ovat vakavassa parisuhteessa ja suunnittelevat perheenlisäystä joka on juristi ja kielenkääntäjä näillä näkymin ellei suomalainen exäni palaa takaisin.

Vastustan ehdottomasti, Tukiainen ei saa riisua missään nimessä itseään alasti julkisesti sillä saattaa aiheuttaa traumoja katsojille.

Seiskassa julkaistut saunakuvat olivat monelle liikaa, roikkuva etureppu on kuin vanhalla äijällä

Naisellistuneita muotojaan… Se viittaisi enemmän kehitykseen, eikä ylipainoon.

Onko tukituija ostanut ylähampaiden valkaisulappuja jo johanna ja julia tukiasien nettikaupasta?

Jos menetä näköni niin kuka on vastuussa,julkisivilautakunta HÄH?

”neito on myös ilmoittanut suostuvansa niihin, kun korvauksesta päästään ”

Aivan, paljonkohan neito joutuu maksamaan, että kuvat suostutaan julkasee? Tuommosessa tapauksessa vahingonkorvaussummat on aikamoisen suuria!

Tuksu pääsee korkeintaan niihin lehtiin, joissa nakuilevat XL-naiset. Ai niin, mutta nehän ovat kauniita, Tuksu ei.

Tahdon että Tuki-Tarja strippa kanssa! I love you Tarja <3

Eihän kukaan strppaisi, jos ei katselijoita olisi. Kyllä videoitakin katsellaan, vaikka kuinka täällä haukutaan. Se on kuitenkin ihme juttu, miksi joku haluaa olla miesten sylkykuppi ja pelkästään himon kohde – seksiobjekti!

Mitä alastonkuviin. niissähän se on ollutkin… vai onko XXL koon kuvia?

Kannatetaan! TukiTuikku ja Jossu yhteisiin kuviin. Kuvaus paikka on syytä valita jonnekkin peruskallion päälle ettei maa sorru alta.

Eikös siitä tuki-taijastakin pitänyt tulla sensuelli kuvasarja? Vai sarjakuva? Miten se nyt oli… Eiköpä kannattais tehdä näistä kahdesta sellainen ”tyttöjen välisestä ystävyydestä” -tyylinen poseeraushomma! Promoisi se samalla SEXX-biisiä, joka tehdään (maanantaina) eskon saunalla.

Me emme hyväksy tuollaista. Siinä saattaa monen ihmisen silmät kuivaa päähän. Kuka maksaa häh??

Näkyykö FJÖÖSÄ? Entä RÖMPPÄ ?

Olko tietoa mistä hemaisevan joelin tyttöystävä olikaan kotosin ?

Pääsee taas nauramaan ; ) Tunkiaisesta on ilmeisen glamouria kuvauttaa itsensä pullo kädessä. On sen verran tuhti matami ja kuten itsekin todennut, kassialma, että kiva taas päästä räkättämään tuolle.

Onko tuo sitte niin ihmeellistä? Olihan niitä kuvia aikoinaan itse Hymyssäkin. Eikös ollu jopa kahdesti, kun oli ne ns. kamalat ’Playboy-koekuvat’…

on se kumma kun tuksu ei osaa päättää mikä sitä lihottaa.jossain vaihessahan se ilmoitti sairastavansa kilpirauhasen vajaatoimintaa ja siksi lihovansa.Fakta:masennuslääkkeet itsessään ei lihota.Voivat vaikuttaa ruokahaluun, lisääntyvästi.jos mupeltaa ja skumppaa vetää niin kyllä sitä lihoo, oli pillereitä tai ei…

Herää kysymys, onko tämä juhannuksesta saakka ns. juorulehdissä kestänyt ylenpalttinen Tuksu-vouhotus kesätoimittajien aikaansaannosta vai onko neiti Tukiaisella hirveä rahapula ja jotakin ”uutta” pitää koko ajan keksiä. Onko Suomen turhimman julkkiksen alastonkuviin ”suostuminen” uutisoinnin arvoinen asia? Ja että oikein naisellistuneet muodot – kauniisti sanottu, kun on selkeästi ylipainoinen henkilö.

Epäilen, että kyseessä on taas kerran tyrkyn ikioma aloite. Joka tapauksessa: journalistinen taso todella myötähäpeän ansaitsevan alhaalla.

Tilaaja on National Geographic, ja kuvasarja on osa suurista merinisäkkäistä kertovaa sarjaa.

haha.. kuva vuodelta 2008.. paljon on kerinnyt naama saada uutta pakkelia ja ryppyjä…

Oma kommentti