Näin Maisa Torpan rinnat ovat kasvaneet – katso topless-kuvat 18-vuotiaana teininä!

Rallikuningas Jari-Matti Latvalan morsian Maisa Torppa on ollut tänään kohujulkisuudessa Seiskan kerrottua oudoista tekaistuilla raskauksilla rahastamisista. Seiska väitti Maisan pyytäneen rahaa peräti kolmelta julkkikselta, ja asioita ovat selvitelleet sittemmin myös juristit.

Maisa astui tänään julkisuuteen pyydellen anteeksi ja kertoen olleensa nuorena tyhmä. Näin Maisa kirjoitti sosiaalisessa mediassa:

”Heippa kansalaiset! Olen ollut joskus nuori ja tyhmä. Yksityisiä terveystietoja en rupea teille avaamaan, mutta uusimmassa Seiskassa on aikamoista settiä. En kerro ylpeänä tätä, mutta minulla oli useita vuosia sitten monien vuosien salasuhde espoolaiseen perheelliseen jääkiekkoilijaan. Meidän suhde oli tiivis ja hän muunmuassa häistään laittoi mulle viestin, että meni väärän ihmisen kanssa naimisiin, mun olisi kuulunut olla siellä alttarilla. Heille syntyi lapsia ja niin myös minulle silloisessa avioliitossani. Tämä ”herrasmies” loppujen lopuksi kiristi mua vedoten siihen ettei hänen vaimonsa saa tietää meidän pitkästä suhteesta. Asia puitiin ja jätettiin unholaan. Tälläiset asiat ovat maailman yksityisimpiä, mutta nyt Seiska haluaa ehdoin tahdoin pilata mun onnellisen ja rauhallisen elämän. Mä säälin ihmisiä jotka työkseen kirjoittaa ihmisistä paskaa ja haluaa pilata toisten elämän. Toiset ketä säälin on ne jotka uskoo joka torstai uusia toinen toistaan uskomattomampia tarinoita. Olen aikaisemminkin puhunut, että älkää kukaan lähtekö mukaan julkisuuteen. Mä joudun ja haluan olla esimerkki siitä mihin julkisuus voi ajaa ja haluan varoittaa nuoria, että älkää lähtekö minkään sorttiseen julkiseen elämään, edes somessa! Pitäkää äidit ja isät huolta, ettei lapsenne lisäile vääränlaisia kuvia nettiin ja vaalikaa yksityisyyttä. Pysykää kaukana tosi-tv ohjelmista joiden tarkoitus on vain saada kansalle uusia ihmisiä kenelle nauraa. Mulla on kaikki todella hyvin arkielämässä ja parisuhteessani. Pyydän anteeksi, että joudutte lukemaan tälläistä paskaa. Näistä kahdesta muusta väitetystä ”liikemiehestä” ja ”tunnetusta kiekkotähdestä” mulla ei ole pienintäkään hajua, joten jos koet että olen mielesi pahoittanut, niin otathan suoraan muhun yhteyttä! Julkinen anteeksi pyyntö myös tämän kiekkoilijan vaimolle. Näistä tapahtumista on todella pitkä aika ja onneksi en ole enää tuo tyhmä naiivi nuori hukassa oleva naisenalku. Hymyä huuleen ja tälläisten ihme juttujen yläpuolelle! Anteeksi .”

Päivitys on aikaansaanut puolesta- ja vastaan-kommentteja.

Seksikäs Maisa on ollut julkisuudessa jo vuosikausia. Kaikki alkoi Miss Bikini -kisan voitosta vuonna 2009. Maisa oli tuolloin 18-vuotias.

Uhkea Maisa on sittemmin kasvattanut myös povensa pinta-alaa. 25-vuotiaana hänellä on näyttävät silikonirinnat.

Katso Maisan yläosaton-kuvat teinityttönä!

Maisan uudet silikonit täällä!

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa, raskaus, rinnat, silikonit, topless, Torppa, Vauva, yläosaton

Kommentit

Oma kommentti