Heini toivottaa iloista pikkujouluaikaa Hymyn lukijoille.

Onko Heini Suomen Jennifer Lopez? Haukuttiin koulussa sekasikiöksi

Laulaja-tanssija Heini Hämäläinen kertoo Hymyssä Juhamatti Niemisen kirjoittamassa jutussa rankoista kokemuksistaan, jotka johtivat pahoihin traumoihin, paniikkihäiriöön ja masennukseen. Kolmen lapsen äiti ei silti ole antanut periksi, vaan on seurannut unelmiaan tanssijana, ja nyt myös laulajana Heinistar-nimellä. Tanssijana hän taipuu mihin vain, sillä Heinillä on yliliikkuvat nivelet.
-Lapsena minua sanottiin kuminauhaksi, Heini kertoo Hymyn jutussa.

Paljon ikävämpiä ”lempinimiä” Heini sai myöhemmin. Nuorena Heini ihastui Michael Jacksonin musiikkiin ja liikkumiseen, jolloin häntä alettiin fanituksen takia kutsua sekasikiöksi. Nimittely alkoi, kun julkisuuteen tuli tietoja Jacksonin lasten hyväksikäyttöepäilyistä. Huora-huutoihin hän joutui tottumaan esiintyessään eroottisena tanssijana.
-Onneksi nykyään meininki on siistiytynyt.

Kiusaajiensa suosioon hän pääsi yläasteaikoinaan näytettyään laivaristeilyllä ottamansa kuvan paidattomasta Jasper Pääkkösestä. Kiusaajat ajattelivat, että hänellä oli ollut sutinaa näyttelijähurmurin kanssa! Vaikka Heinin tie tähtiin ja seksisymboliksi on ollut kivikkoinen ja karu, hän nauttii nykyään esiintymisestä tanssijana ja laulajana sekä eroottisista kuvista, kuten poseeratessaan Hymylle. Jutun voi lukea marraskuun Hymystä.

Teksti:Hymyn toimitus
Kuvat:Kari Pekonen
Avainsanat: Heini Hämäläinen, Heinistar

Kommentit

Oma kommentti