Sinkkuäiti Hinni alastonkuvissa!

Hinni KortesmaaViime syksynä TV:n Sinkkuäidille sulhanen -sarjasta tutuksi tullut Hinni Kortesmaa, 30, poseeraa kesäkuun Hymyn rohkeassa kuvasarjassa täysin alastomana.

Samalla Hinni esittelee Tallinnan-tuliaisensa eli uudet silikonirintansa.

-Tiedän saavani kritiikkiä, mutta ihan vapaasti voi kritisoida, puhetta mahtuu maailmaan. Usein ilkeämpiä ovat kateelliset ihmiset tai ne naiset, joilla itsellään on täydelliset muodot jo valmiiksi. Jos omassa kropassa ei ole korjattavaa, on helppoa tuomita toisen ihmisen leikkaukset.

Katso huikeat kuvat kesäkuun Hymystä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: alastonkuvat, Hinni Kortesmaa, Sinkkuäidille sulhanen

Kommentit

Hinnillä kiva tatuointi ja huomasin myös että hän on posliini…

Juu, todella monessa ohjelmassa onkin Hinni ollut. Annas kun oikein lasken. Oli sinkkuäidille sulhasessa, reikä seinässä-pätkässä kun pyydettiin ja… ja.. hmm.. siinähän ne kaikki kaksi ohjelmaa jo olivatkin. Ai kamala, sehän on enemmän kuin yksi, ja melkein kolme. Tosi monta siis.

En menisi itsekään lehtien sivuille poseeraamaan ilman rihman kiertämää (eikä minulla siihen varmasti olisi edellytyksiäkään, varsinkaan jos olisin lapsia tehnyt), mutta Hinnin kautta olen oppinut sen, ettei ihmisen tarvitse olla täysi huomionhakuinen idiootti tehdäkseen jotain sellaista. Taustalla voikin olla oikeasti rehellinen, aito ja lämmin ihminen, joka saattaa olla ehkä naivi, sinisilmäinen tai ”lapsenuskoinen”, muttei missään nimessä ilkeä, pahaatarkoittava tai tyhmä.

Jatkossa tiedän ainakin sen, etten tuomitse näissä asioissa ihmisiä tunntematta heitä. Muiden ratkaisuja voi toki ihmetellä ja pitää niitä hölmöinä, mutta ne eivät tee ihmisestä läpimätää paskaa.

Tsemppiä siis Hinnille, osasit odottaa kohua ja toivottavasti sen myös kestät. Toivon sinulle kaikkea hyvää!

tässä nyt vohkataan rinnoista,mut mä vohkaan siitä,että kuinka monessa turhassa julkisuus ohjelmassa tämäkin tyttö ollut. huomiota haettava keinolla millä hyvänsä……ite mietin että saattaa olla jopa vaarallista touhua,ku on tollee turha julkkis jos joku psykopaatti vaikka ottaa silmätikuks. surullista.

JOO Hinni viettää kaiken aikansa töissä uudet tissit paljaana 10 pistettä ja papukaijamerkki!!!!!!!!

ja ps. ottakaa tosiaan sinne cittariin paremmat vahvuudet käyttöön kun ei aito ja värjätty taho erottua….

Jukkis, niinkuin Obs jo mainitsikin.

Kyllä ystävälläni Hinnillä on todellakin noin vaalea tukka.,että varmaan kandeis mennä vaikka silmälääkärille. Tai olla hiljaa sellaisista asioista mitä et oikeesti tiä.

Itse en ainakaan äitini menisi näyttelemään itseäni minkään lehden sivuille! mitähän mahtaa muksu+muksun kaverit olla asiasta mieltä..

Kuules Jukkis, näin Hinnin ystävänä voin kyllä kertoa että hänen tukka on kyllä aivan aito. Ei todellakaan blondattu! Fiksua siellä huudella kun et asioista tiedä.

tuija hei et oo tosissas että Hinnin hiukset ovat ”aidot vaaleet hiukset”. Nehän on niin blondatut että citymarkettiin asti näkyy!!! :):) siinä naisessa ei ole paljon aitoa!

oma on Hinnin asia ottaako silarit vai ei.. jos tekee sen onnelliseks niin fine, oma tapansa kullakin! Hinnillä on tosiaan niinkin päätähuimaava työpaikka kun Prisma, siellähän se sitten niitä silareita vilauttelee! Prisman palkalla tuskin silareita hankitaan…aika julkisuuden hakuista!

Eiköhän se tälläkin keskustelupalstalla mee just niin, että kateelliset naiset rusinoineen siellä huutelee kun itsekin haluaisi tissit. Omalla kohdalla ei onneksi tarvitse leikkausta, sillä tissit muutenkin mukavan kokoiset ja muotoiset.. Mutta jos silikoneista on itsetunnon kohottajaksi niin siitä vain! Kivat on tissit 😉

Toivon todella, että Hinnin poika ei saa koulussa luokalleen teidän lapsenne, sillä harvoin se omena kauas puusta putoaa.
Niin käsittämättömän typeriä kommentteja kun aikuiset ihmiset tänne kirjoittaa, voin vaan kuvitella kuinka rääväsuisia kauhukakaroita teillä on.
Oksettaa teidänlaiset ihmiset!

Tallinnalaisten (kauneus)klinikoiden mainosjuttuja, lehdet taatusti tehneet sopimukset kyseisten kanssa ja näin klinikat saavat valtavasti näkyvyyttä halvalla! Mainio bisnesidea!

Voi hyvää päivää teidän kanssanne.

Täälläkin niin moni kateellisena purnaa että huhuh.
Ukot vinkuu ku varmaan ei oo omassa muijassa mitään näytettävää tai ei oo edes ketään ja muijat itkee ku ovat rusinapullaa tai muuten vaan kateellista sakkia!!!
Toki jokaisella on oma mielipiteensä eihän me kaikki voida olla samaa mieltä joka asiassa.

Meissä Suomalaisissa on se vika että tuijotetaan liikaa toisten napoihin…
Kattokaapa peiliin välillä… KERRAN täällä eletään.

Hinni on persoonallisen näköinen aitoine vaaleina hiuksinensa ja ihanaa ettei hän ottanut mitään super ryntäitä vaan tuollaiset luonnollisen näköiset ja sopivan kokoiset hänen kropalleen.. balance kohdallaan että muodot näkyvät kivasti (:
Niin ja kokonaisuudessaan taitaa mennä pari kolmekin kk ennen kuin ne ovat täysin muotoutuneet joten tuskin se leikkaus on pilalle mennyt.
Ja mitähän väliä silläkin on minkä maalainen hänen poikansa on.. kaikesta täällä jaksetaanki OIKEESTI natista..

Ihanaa että hän on löytänyt miehen rinnalleen ja hänellä tosiaan menee hyvin.
Kaikkea hyvää siis koko perheelle!

Onkohan hymyllä joku kanta-asiakas kortti tolle klinikalle. Tyyliin vaikka joka kymmenes hinkkien kasvatus leikkaus o ilmanen. Ja eikö noi lohtu/sääli silarit ole jo so last seasong? Olis tehny vaikka ennemmin vaginan kiristys leikkauksen. Se on nyt suureesa maailmassa suosiossa.

Nää hunnit ja hannat on jotenkin niin säälittäviä. Onko tuollakaan naikkosella edes oikeita töitä? En ole kyseisestä henkilöstä ennen kuullutkaan. Uudet tissit nyt ei ole enää mikään uutisen arvoinen juttu edes. Niin last season kun olla ja voi.

Todella karut kasvonpiirteet tol muijalla, katoin jo silloin sinkkuäitiohjelman aikoihin… Ja toi että soitellaan hymylle ”hei maksatteko mun tissit niin tuun sit vastalahjaks näyttää niit lehden sivuille” niin LOL. Onhan se tavallaan itsensä myymistä.

Itsensä takiahan nuo on otettu, mutta jos Hymy on nuo tissit maksanut, niin tottakai soppariin kuuluu esitellä niitä myös lehdessä! Mikäs siinä, ihan hyvä diili jos ei koe ongelmaksi näyttää vähän paljasta pintaa lehden sivulla. 🙂

Huvittaa nuo kommentit ”ketä kiinnostaa” ” kiviäkin kiinnostaa”. Näyttää kuitenkin kiinnostavan kun tähänkin keskusteluun piti osallistua. 😀

Mielestäni on hienoa että ihmiset pystyvät puhumaan leikkauksista avoimesti, miksi niitä pitäisi hävetä? On ihmisiä jotka niitä vastustavat ja niitä jotka eivät. Mutta se on jokaisen ihmisen asia mitä kropalleen tekee.

On paljon naisia jotka eivät silikoni implantteja pidä kauniina tai hyvän näköisinä, mutta itse olen sitä mieltä että se on hienoa jos ihminen pystyy sillä kohottamaan itsetuntoaan ja saa itselleen siintä hyvän olon! Kauneus on siis katsojan silmissä.

Ja Hinnin kommenttiin että on ihmisiä joilla on jo valmiiksi täydellinen kroppa(vai miten se nyt meni), niin ei kukaan ole valmiiksi täydellinen, sen eteen tulee tehdä töitä. Ja itselläni on normaalia pienempi vartalo, mutta isot rinnat… Valitettavasti vuosien mittaan ne isotkin rinnat ”kutistuvat” ainakin omasta mielestäni, sillä maan vetovoima tekee tehtävänsä! 🙁

Täälläkin kirjoittelee niitä ihmisiä jotka ns. vastustavat kauneusleikkauksia, mutta tosiaan jos ei kiinnosta niin miksi ihmeessä pitää katsella niitä kuvia? 😉

Voi,voi Hinni sinua. Muista aina puhua totta.Elämä on julmaa,ketä vastaan sinä toimit, et ainakaan itsesi hyväksi.
Vaihda nimesi vaikka Perä-Mutikainen. Jabo Lyra.

Taitaa Hinni itse täällä puolustella operaatiotaan? Ihme kun kateus-korttia ei ole vielä heiluteltu. Mikäs siinä jos itse tykkää, mutta kun julkisesti uusittuja rintojaan on esitellyt niin pitäisi osata ottaa kritiikkiäkin vastaan. Omasta mielestäni rintaleikkaus ei ole kovin onnistunut, koska heinillä makoilu kuvassa rinnat ovat todella kaukana toisistaan. Näyttävät ihan mallia hennakalinainen (törötissit) mutta pienemmällä kaliiberilla.

Ihmettelen myös sitää, että jos itsensä takia ne hankkii, pitääkö heti kuitenkin olla lehdissä esittelemässä? Toisaalta jokaisella on vain yksi elämä, ja se tulee elää niin kuin parhaaksi näkee! Jos tämä tekee Hinnin onnelliseksi, niin hyvä niin.

Hinnin oma asia. Ei siitä tarvitse tykätä jos sille tuntuu, mutta ei tarvii ruveta haukkumaankaan!!

Siis okei on nää tissinsuurentamiset sillon kun ne tehdään rauhassa ja TODELLAKIN itsensä takia, eikä siitä tehdä tällaista johanna tukiainen kohua..

Se, että plastiikkakirurgiset leikkaukset ei ole enää niin suuri tabu ei tarkoita sitä että kannattaa lähteä näyttelemään kaikille omaa rintavarustustaan, että nyt vähän häpeää Hinni (vaikka en edes tiedä kuka olet) Mutta miltä luulet omasta lapsesta/lapsista tuntuvan kun sitten joskus selviää että äipällä on tisseistä kuvia jossain juorulehdessä??

Ettekö te jo opi että näistä kohukuvista ette saa hyvää mieltä, vaan pelkkää paskaa niskaan!

Aika pieni hyöty on näistä hymyn maksamista kauneusleikkauksista jos oma elämä menee tämmöisen julkisuuden takia perseelleen..

Aika pieniltä vaikuttivat vaikka laitettu 3dl täytettä.

mitä helvettiä, miks toi kuva tossa näyttää siltä ku olis laitettu kasvot valmiisee kuvaa?

Pelkästään kateelliset lehmät (a.k.a. sikarumat ämmät) ja seksuaalisesti-kieroutuneet (tai muuten vaille naisten huomioita jäävät) miehet itkee täällä Hinnin uusista tisseistä, mitkä muuten näyttää tosi ”sexyiltä”.

Hyvä Hinni. Propsit sulle.

Kommenttiin 27: Joo, Younas on ählämi nimi eli pojun isukki on mamu.

Eiks tämän Hinnin pojan nimi ole joku Younas tai vastaavaa?

henni, ketä kiinnnostaa mitä sä ja syn typerä miehes tekee. Muuttakaa nyt vaikka ugandaan tai jonnneki missä olis joku jota teidän touhut kiinnostaa…

ei tullu mieleen et tosiaan oli varmaan pikku pakko jos silarit tahto ilmaseks! olihan niistä saatava rahat takas! huh huh

Säälittävää, en muuta sano! jos silarit itsensä takia otti niin miksi niitä näytellä ja rehvastella julkisesti?? huh huh….

eiks tää o se muija kelle ei kelpaa kukaan,ja nyt tulee sit rehvastelemaan tänne jenkkakahvoillansa.KIVIÄKIN KIINNOSTAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niin kuin minä ehdin jo toivoa jotain oikeasti kaunista ja kiinnostavaa naista niin sitten se onkin joku neverheard-Hinni ohjelmasta joka kiinnosti todennäköisesti vain osanottajien sukulaisia. Eipä kyllä voisi vähempää kiinnostaa tämän nobodyn paljaat ryntäät…

no hoh hoijaa… kylläpäs tyttönen olet ruma paksuine poskinesi! ei noi 3dl ainakaan kauniimmaksi tee…. huh,huh…

Edestä kuin enkeli. Takaa kuin makeli.
Sivulta kuin maamme laulu. Ei laaksoa ei kukkulaa, vaan pari kuivunutta rusinaa.

Eihän siinä ole mitään pahaa jos haluaa itseään kaunistaa. Kyllä me miehet innolla muodokkaita tissejä tiiraillaan 😛

Että tällaisen itsetunnon omaavia. Hohhoijaa… Hönni? Kukahan toikin mahtaa olla?

Hinni on ihan samannäköinen kuin Riitta Havukainen sivun oikealla puolella.

Ei tarvii kirjoitella capsit päällä, VR. Asias oli kyllä totta, jos lehti maksaa tisut niin pitäähän ne kuvata sopimuksen mukaan.

Onko suomalaisilla naisilla todella noin huono itsetunto? Tekevätkö muovirinnat teidät onnellisiksi? Säälittävää. Onneksi itselläni on etelä-eurooppalainen rotunainen.

KYLLÄ HYMY-LEHTI VAATII KUVATTAVAKSI JA ESITTELYYN,JOS MAKSAAKIN LYSTIN…SE KUULUU SOPIMUKSEN EHTOIHIN.RAHALLE ON SAATAVA VASTINETTA,SILLEEN KUITATAAN KULUT VOITOKSI.

Muakin kyllä kiinnostaa, kun näen julkkisten tisuja lehdissä

Niin ja ihan itsensä takia niitä esitellään nyt lehdessä…

Tuskinpa se Hinni ne silarit on hankkinut muiden takia, vaan ihan itsellensä! Joten jos sinua, Risto R. ei kiinnosta, niin enpä usko että Hinniä haittaa pätkääkään!

Hinni parka on nyt vähän OUT silarijutussaan, ketä enää jaksaa kiinnostaa jokaisen Tallinnassa ottamat lohtu/palkinto/itsetunnonkohotus ym. silarit…plääh, niin mennyttä aikaa jo.

Oma kommentti