Uusi sivutissin kuningatar on löytynyt

Underboob- ja sideboob ovat ilmiöitä, jotka ovat edelleen voimissaan, vaikka niiden kulta-aalto nähtiin jo vuosia sitten.

Jos joku nyt ei vieläkään ole tästä kuvakulttuurista kuullut, niin underboob tarkoittaa alatissiä ja sideboob sivutissiä. Näitä kuvia glamourmallit julkaisevat itsestään, joskus sivutissi vilahtaa myös punaisella matolla.

Nyt on sitten löytynyt varsinainen sivutissin mestari. Hän on Jessica Weaver. Tämän rohkeampaa sivutissiä ei ole koskaan nähty eikä tulla varmaan näkemäänkään.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Morning Sunshines 😁 read below! . . Read these positive affirmations and believe them! 👍🏻 . . I am competent, smart and able. I believe in myself. I recognize the many good qualities I have. I see the best in other people. I surround myself with people who bring out the best in me. I let go of negative thoughts and feelings about myself. I love who I have become. I am always growing and developing. My opinions resonate with who I am. I love me ❤️ . . . #bootygainz #bootypic #tattooedbabes #tattooedmodel #jessicaweaver #positiveaffirmations #girlswhosupportgirls #hustleandmotivate #hustledaily #veganbabe @jessicacakes2 @jessicafitcake @cakedwear

Henkilön Jessica Weaver 🍰 | Model (@jessicakes33) jakama julkaisu

sp;

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jessica Weaver

Kommentit

Oma kommentti