Päivähoroskooppi kännykkään

Lähetä tekstiviesti HYMY ja horoskooppimerkkisi (esim. HYMY KAURIS) numeroon 173015. Saat päivän horoskoopin paluuviestinä. Viestin hinta on 1,20 euroa.

Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n, Aina:n ja GO-mobilen matkapuhelinliittymissä.

Kuukausihoroskooppi

 • Oinas 21.3. – 20.4.

  Oinaan haaste on tuoda oma johtajuutensa ja omat ideansa sosiaaliseen todellisuuteen. Intoa olisi rakentaa vaikka pieni kylä, mutta kyläläisten olisi hyvä ymmärtää, mistä on kyse. Kaikki voi sinusta näyttää ihan selkeältä, mutta valitettavasti kukaan ei pääse pääsi sisään. Yksityiskohdat eivät vielä ole sinulla ihan hallinnassa, ainakaan sillä lailla, että kuviosi olisivat muillekin selitettävissä. Tällaisessa tilanteessa onkin paras lähteä omilla ehdoilla matkaan ja katsoa tuleeko joku mukaan.
  Rakkaus: Kaipaat uusia tuulia. Jos suhteesi junnaa nyt ihan paikallaan, se asettuu tulilinjalle. Olet valmis ottamaan isojakin riskejä ihmissuhteissa, jotta saat rutiiniksi muuttuneen arjen taas henkiin ja hengittämään. Sinulle tämä aika tuo levottomuutta, joka on pakko tuoda teoiksi, toiminnaksi ja puheeksi. Näet kuvia elämästä, joka sopisi sinulle paremmin. Sinun on tuotava nämä kuvat myös mahdollisen kumppanisi tietoon, vaikka tässä saattaakin piillä riski riidasta ja sovun kadottamisesta.

 • Härkä 21.4. – 20.5.

  Asiasi sujuvat oikein hyvin, kun tarkkailet omaa jaksamistasi. Jos yrität liikaa tai annat itsesi jäädä jalkoihin, olet vaarassa saattaa itsesi pulaan. Et ole mitenkään erityisen vastuullisessa asemassa tilanteen kokonaisuudesta, mutta omasta hyvinvoinnistasi sitäkin enemmän. Tämä aika on sinulle kurssi itsestäsi huolehtimisen tärkeydestä. Et voi ottaa uusia velvollisuuksia, vaan hoida hyvin olemassa olevat. Tästä saat ainakin itseltäsi kiitosta, ehkä muiltakin.
  Rakkaus: Välitilinpäätöksen paikka. Venuksen ja Marsin kohtaaminen Neitsyessä sopii sinulle mainiosti. Tässä kohtaamisessa ovat mukana Saturnus ja Uranus, jotka tuovat vakavuutta ja totuudellisuutta tilintekoon. Nyt on katsottava rehellisesti missä mennään: ovatko elämän yksityiskohdat palvelemassa onnea ja hyvinvointia, mitä on muutettava? Parhaimmillaan tällainen rehellisyys, voi olla käsittämättömän parantava, terapeuttinen kokemus.

 • Kaksonen 21.5. – 21.6.

  Tilanne hallinnassa? Näyttäisipä täältä katsoen, että vähän voisi vähentää ilmassa olevien pallojen määrää tuossa Sinun jonglööriesityksessäsi. Sinulla on päässyt kertymään vähän turhan paljon keskeneräisiä asioita, joiden loppuun saattaminen olisi nyt tärkeintä. Et voi kuitenkaan tehdä sitä huolimattomasti tai kiireellä, vaan huolellisesti ja harkiten. Sinulla on kova halu mennä eteenpäin ja se on ihan oikein. Uusille mahdollisuuksille avautuu tilaa kuitenkin vain tällä tavalla.
  Rakkaus: Tilanne näyttää itse asiassa vielä kaoottisemmalta tunne-elämän alueella. Olet rasittanut itseäsi liikaa ja ihmissuhde-elämä on kärsinyt tästä. Siitä voi tulla koetteleva prosessi, kun rakennetaan uutta, koska vanhat haavat ja kivut on nyt käsiteltävä. Kaikki vanha nousee pintaan ja parantuminen vaatii herkkyyttä ja kuuntelemista. Se, jonka täytyy jo unohtua ja painua historian hämärään, täytyy saattaa sinne yhteisellä anteeksiannolla. Uusi elämä koputtelee jo ovella.

 • Rapu 22.6. – 22.7.

  Ahdistaako muutos? Vaikka et tunnustaisikaan, veikkaan, että nyt ottaa vähän koville. Epävarmuus tulevasta on kalvava tunne, jos se ryöstäytyy jatkuvaksi huolehtimiseksi. Sinun on vakuutettava itsellesi, että tässä muutoksessa on paremman huomenen siemen ja luotettava siihen. Sinun on keskityttävä vain oman tonttisi hoitamiseen ja huolehdittava jaksamisestasi ja hyvinvoinnistasi. Älä edes yritä vaikuttaa kaikkeen, koska asiat eivät ole omissa käsissäsi.
  Rakkaus: Nyt hyvät ihmissuhteet ovat kultaakin kalliimpia. Koska sinua kehotettiin jo pitämään huolta hyvinvoinnista, voidaan myös kertoa, että sen lähde on nyt ihmissuhteiden ja erityisen suhteen vaalimisessa. Nyt on aivan loistava aika tarkistaa suhteen tilaa tai luoda kehyksiä hienoille kohtaamisille. Kun Mars ja Venus kohtaavat taivaalla, saavat miehiset ja naisiset energiat myös maan päällä tilaisuuden todelliseen ja aitoon, parantavaan kontaktiin.

 • Leijona 23.7. – 22.8.

  Sinulla on menossa ”hallittu rakennemuutos”, kuten takavuosina politiikassa sanottiin. Mitään paineita ei pitäisi olla, vaan voit luottaa suhteisiisi ja yhteistyökuvioihisi. Olet tehnyt tämän jakson eteen paljon töitä, eikä tätä meininkiä kannata pilata millään turhalla säätämisellä tai säheltämisellä. Kun istut oman auktoriteettisi valtaistuimella, asiat sujuvat lähes omalla painollaan ja voit keskittyä prosessin ohjailuun ja hallintaan. Pidät vain langat käsissäsi.
  Rakkaus: Elämisen feng-shui… Yksityiskohdat ovat tärkeitä. Olet sensitiivinen ja herkkä ja kaikki epäselvä ja sekava häiritsee. Nämä tekijät voivat olla tunne-elämän sotkuisuutta tai elämänkäytäntöjen huonoa laatua. Tällaiset häiritsevät tekijät kannattaa nyt laittaa tarkastelun alle ja järjestykseen. Tällaisina aikoina oma luovuutesi löytää luonnollisesti tavan tukea hyvinvointiasi, joten näet, mitkä alueet yksityiselämässäsi vaativat korjaamista, uudistamista, feng-shuita: vain hyviä ja kauniita asioita.

 • Neitsyt 23.8. – 23.9

  Olet melkoisessa ristiaallokossa, jossa uusi ja vanha tuuli puhaltavat eri suunnista. Mitään hätää ei kuitenkaan ole, vaan sinun tulee rohkaista vain mielesi. Tämä aika on todella tärkeä sinulle: olet rakentamassa elämäsi hyvin uuteen uskoon ja vaikka nyt tuntuisikin uuvuttavalta ja raskaalta, tulevat muutokset todella tarpeeseen. Omaa tasapainoasi kuuntelemalla ja luovuuttasi käyttämällä saat suoranaisia ihmeitä aikaan. Muista, ettet alistu kiireen tunnelmaan, vaan luotat tapahtumien viisauteen.
  Rakkaus: Jännite on huikea, kun uusi ja vanha, mennyt ja tuleva kohtaavat tällä tavalla. Olet niin isojen asioiden ja päätösten äärellä, ettet mitenkään pysty hallitsemaan koko kuviota tietoisesti, käsittelemällä ja ajattelemalla. Tällaisessa tilanteessa on paras vain antaa asioiden tapahtua ja välttää provosoitumista, mutta kuitenkin pyrkiä seuraamaan omien tuntemusten mukaista toimintaa. Sinullekin on korostettava sitä totuutta, että asiat muuttuvat tässä myrskyssä parempaan suuntaan, ellet takerru menneeseen.

   

 • Vaaka 24.9. – 23.10.

  Mielesi on jo vahvasti tulevaisuudessa. Löydät nyt käytännöllisiä tapoja edistää asioitasi ja projektejasi. Tämä aika on sinulle konkreettisen tekemisen kulta-aikaa. Nyt pohjatyöt alkavat palkita ja asiat sujuvat. Ota kaikki mahdollinen rohkeutesi ja radikaalisuutesi käyttöön, sillä sinulta odotetaankin nyt todella räväkkää asennetta ja toimintaa. Tarkkaile kuitenkin sitä, ettei vauhtisokeus yllätä, etkä unohda hoitaa vanhoja sitoumuksia innostuksessasi.
  Rakkaus: Venus saapuu merkkiisi ja saa sinut loistamaan vetovoimaisesti. Ennen tätä se tekee yhtymän Marsin kanssa. Onkin odotettavissa, että tilannearvio on paikallaan. Löydät uudelleen määritellyssä tilanteessa helposti oman hyvän olosi ja harmonisen tunnelmasi, jos olet valmis tähän palaveriin ja suhtaudut etenkin omiin tarpeisiisi riittävän vakavasti. Olet nyt myös hyvä ilmaisemaan itseäsi.

 • Skorpioni 24.10. – 22.11.

  On varmaan ihan mukava olla välillä vähän kauempanakin tapahtumien keskipisteestä. Oivalluskykysi ja kokonaisuuden hahmottaminen toimii todella hyvin, joten saat paljon tilaisuuksia, joita toiset eivät välttämättä huomaa. Jupiter on juuri saapunut merkkiisi ja ihan kuun lopussa myös Merkurius tulee samalle sijainnille, joka antaa mahtavan tilaisuuden oivaltaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia. Pääset yllättämään kaikki saapumalla varjoista valonheitinten loisteeseen.
  Rakkaus: Tämä aika parantaa haavat… Vaikka se saattaa niitä aiheuttaakin. Kun Mars ja Venus kohtaavat Chironin, ”haavoittuneen parantajan” oppositiossaan, on aika avautua, tehdä tiliä, parantua. Rehellisyys on joskus äärimmäisen kipeää, mutta se on välttämätöntä terveille ihmissuhteille. Näet hyvin selkeästi kipukohdat sekä itsessäsi, että toisissa. Olet nyt paljon vartijana siinä, ettet aiheuta tarpeetonta kipua, vaan haluat todellakin parantaa asioita rehellisyyden kautta.

 • Jousimies 23.11. – 21.12.

  Jousimiehillä on melkoinen taitekohta meneillään. Uranus ja Saturnus ”keskustelevat” tulevaisuuden suunnasta ja sinä olet kuulolla. Tässä on kyse koko maailmaa koskevista asioista, mutta sinä olet pakollisen muutoksen aallonharjalla, valmiina tuomaan oman totuutesi rohkeasti esiin. Näkemyksellesi on totisesti tarvetta! Kannattaa ottaa ilolla vastaan kaikki tilaisuudet, joissa pääset kertomaan näkemyksiäsi. Jos tällaisia tilaisuuksia ei ole lainkaan, olet turhautumassa.
  Rakkaus: Kaikella on hintansa… Vahvat tunteesi ja elämäsi tekee elämästä elämisen arvoista, mutta se vaatii myös veronsa. Aika ajoin on katsottava itsekin totuutta silmiin, vaikka onkin totuuden jakamisen asiantuntija. Täysillä eläminen ja rakkauselämälle antautuminen ei onnistu miltään valheelliselta pohjalta, ja nyt on se valheen jälkeinen elämä. Kaikki on kaivettava näkösälle ja luotettava siihen, että vaikka totuus satuttaakin, niin se parantaa, se vain parantaa. Loppujen lopuksi.

   

 • Kauris 22.12. – 20.1.

  Ajatus ei oikein kulje, mutta jotakin kuplii pinnan alla. Ajan laatu on Kauriille vähän vaikea ja nostaa helposti muutosta vastustavat voimat sisälläsi liikkeelle. Joudut nyt jumppaamaan itsesi kanssa sisäisesti, jotta pääset mukaan kehityskulkuun. Epäilet kaiken mielekkyyttä ja haluaisit, että kaikki menisi sinun tavallasi. Nyt on kuitenkin pakko alistua siihen, että vanhat menetelmät eivät toimi uudessa tilanteessa. Mene rohkeasti mukaan muutokseen.
  Rakkaus: Ajassa on yhdistävä ja parantava laatu, pohjimmiltaan. Tämä harmonisoiva vaikutus on kyseenalaistamisen ja rehellisyyden vaatimuksen takana. Sinulle tämä kuvio osuu aika kivuttomasti ja kaiken järjen mukaan olet saamapuolella. Luvassa on enemmän parantumista kuin leikkauskipua. Tarvitset nyt päiväelämäsi vastapainoksi oman salaisen maailman, jonka voit toki jakaa tärkeän ihmisesi kanssa.

 • Vesimies 21.1. – 19.2.

  Ajan laatu sopii sinulle kuin nenä päähän. Luovit hienosti pahimpien karikoiden ohi ja oivalluksesi toimivat hienosti. Et ehkä ole kaikkein näkyvimmillä paikoilla, mutta oletkin enemmän tiimipelaaja. Siinä hommassa oletkin korvaamaton, koska sinulla on varmasti yksi parhaista kokonaisnäkemyksistä tilanteiden suhteen. Olet ajan hermolla ja valmiina muutoksiin, joita olosuhteet nyt vaativat. Itse asiassa teet todella merkittävää työtä taustalla.
  Rakkaus: Kiperiä kysymyksiä luvassa. Sinulla Marsin ja Venuksen yhtymä on sen verran jännitteinen tapaus, että et pääse ihan kuin koira veräjästä. Tällaiset tilinpäätökset ovat kuitenkin välttämättömiä ja kaikki kipeät asiat nousevat nyt väistämättä esiin. Sinun roolisi tämänkertaisessa näytelmässä on puhua ihan sydämestäsi ja kuunnella myös sillä. Sinullekin on sanottava, että keskinäinen anteeksianto on edellytys kaikelle terveelle tulevaisuudelle.

 • Kalat 20.2. – 20.3.

  Etene rauhallisesti. Sinun kohdallasi asiat ovat etenemässä omalla painollaan, jos annat niille siihen tilaisuuden. Sinun on keskityttävä ihan vain oman tontin ja omien asioiden hoitamiseen. Tämä tarkoittaa tietysti myös niitä velvoitteita, jotka koet ehdottomasti omiksesi. Tällä tavalla toimiessasi huomaat, että yksityiskohdat, toimivuus ja toimimattomuus puhuvat sinulle vahvasti siitä, mikä tukee sinua, mikä taas häiritsee etenemistäsi.
  Rakkaus: Rakkaus parantaa haavat! Kalojen merkin Chiron, parantaja, aktivoituu Venuksen ja Marsin opposition tapahtuessa. Haavoittunut parantaja on anteeksiantamisen ja saamisen mestari. Vaikka meillä on haavoja, ne ovat kuitenkin aukkoja, joista valo voi tulla sisään. Samaten anteeksi antaminen tekee aktiivisen unohtamisen aukkoja elämään. Sellaisia, joihin valo ja rakkaus voivat asettua elämään. Olet nyt liittämässä omalla tavallasi miehisiä ja naisisia energioita uuteen harmoniaan, valmiina uuteen.