Päivähoroskooppi kännykkään

Lähetä tekstiviesti HYMY ja horoskooppimerkkisi (esim. HYMY KAURIS) numeroon 173015. Saat päivän horoskoopin paluuviestinä. Viestin hinta on 1,20 euroa.

Palvelu toimii Soneran, Tele Finlandin, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n, Aina:n ja GO-mobilen matkapuhelinliittymissä.

Kuukausihoroskooppi

 • Oinas 21.3. – 20.4.

  Elämäsi on nyt loistavassa vaiheessa Venuksen siirryttyä etenemään merkissäsi ja tehdessä yhtymää onnenpisteeseen. Menestyminen ja onnistumiset eivät vaadi muuta kuin löytämään oikean fiiliksen kulloiseenkin tekemiseen. Hymy kannattaa nyt pitää kasvoilla tilanteessa kuin tilanteessa ja toistaa jokaiselle vastaantulijalle, kuinka loistava meininki on meneillään elämässäsi.
  Rakkaus: Nyt se rakkauspommi sitten räjähtää joko silmille tai kauniin hallittuna tunnekokemuksena, riippuen elämässäsi vallitsevasta tilanteesta. Oli miten oli, nyt on aika uskaltaa nauttia elämästä ja kauhoa ihanista kohtaamisista kaikki mahdollinen irti. Tee elämästäsi juhlaa tavalla tai toisella joka ainoa päivä toukokuun aikana. Tämän kuun hauskuus kertautuu tulevan vuoden aikana useampaan otteeseen.

 • Härkä 21.4. – 20.5.

  Vieläkään ei tarvitse etsiä jarrupoljinta, sillä Auringon kolmio Plutolle pistää mukavasti vauhtia rattaisiin ja pääset elämässäsi hienosti eteenpäin. Myös Merkurius saapuu vauhdittamaan suunnitelmiasi kuun puolivälissä ja mikäli olet tekemässä kauppoja tai sopimuksia, niin planeetat ovat vakaasti vauhdittamassa niiden onnistumista. Luota omiin ratkaisuihisi ja ennen kaikkea omaan innostukseesi.
  Rakkaus: Ihmissuhteissa ja etenkin rakkauselämässä vallitsee pieni suvantovaihe ja saatat jopa hiukan hermoilla, kun jossain sisimmässäsi odotat kovasti jotain ratkaisevaa tapahtuvaksi, mutta kaikki vaan junnaa tasaisesti eteenpäin. Sydämesi tietää, että ensi kuussa alkaa tapahtua ja mielesi on kuin pieni lapsi joulua odottamassa. Malta siis vielä hetki ja nauti ilmassa väreilevästä jännityksestä.

 • Kaksonen 21.5. – 21.6.

  Marsin saapuessa merkkiisi palautuvat voimasi kuin taikaiskusta ja kaikki on jälleen mahdollista. Tämä on uusien aloitusten ja uuden innostumisen kuukausi, jonka aikana käynnistät jotain merkittävää kahden vuoden mittaista projektia elämässäsi. Anna innostuksen ohjata elämääsi ja ole valmis vastaamaan kyllä useampaankin Sinulle esitettyyn tarjoukseen. Älä suotta yritä varmistella.
  Rakkaus: Venus on sekstiilissä merkissäsi vaikuttavaan Marsiin ja siksi rakkauselämässä kuplii tavallista enemmän. Nyt on uskallettava heittäytyä nauttimaan juhlista, tapahtumista, matkoista tai vaikka tulevan kesän lomamatkan suunnittelusta. Mitä hauskempaa onnistut pitämään, sitä suurempi tulee myös vetovoimasi olemaan koko toukokuun ajan. Älä siis suotta pidättele tanssijalan vipatusta.

 • Rapu 22.6. – 22.7.

  Nyt sitten katsellaan, kuinka hyvin sait viime kuussa asiat loksahtelemaan uomiinsa, sillä väärällä uralla ei tässä kuussa pääse yhtään mihinkään ja oikeallakin reitillä ollessasi saat varautua verkkaiseen tahtiin. Toukokuu ei ole Sinun maailman valloituksesi kannalta se kaikkein innostavin ajankohta. Ensi kuussa alat saamaan Marsilta loistavaa vetoapua ja siihen asti onkin parempia kerätä voimia ja edetä maltillisesti.
  Rakkaus: Pluton ja Junon perääntyessä oppositiomerkissäsi toisiinsa kietoutuneina, saat varautua intensiiviseen toukokuuhun. Kohtaamiset ja ihastumiset ovat hyvin merkittäviä ja koskettavia, vaikka niistä ei nyt mitään sen pysyvämpää muodostuisi. Parempi onkin varautua nauttimaan sydämen tykytyksistä hetkellisinä ilmiöinä, kuin alkaa rakentaa pienintäkään pilvilinnaa mielesi sopukoissa.

 • Leijona 23.7. – 22.8.

  Viimekuun vauhdin ei voi kuvitella jatkuvan ikuisesti, mutta pienestä rauhoittumisesta huolimatta olet edelleen kymmenen parhaan joukossa. Venuksen ja Vestan kolmio lupailee etenkin alkukuuhun jotain mahtavaa urakuvioihin tai harrastusmaailmaan liittyvää menestystä, joka syntyy tekemisestä nauttimisen seurauksena. Tästä saattaa kääntyä joku kokonaan uusi lehti elämääsi.
  Rakkaus: Toukokuussa Sinulla on lupa olla petollisen ihastuttava tekemättä yhtään mitään erityistä. Vetovoimasi on aivan omissa korkeuksissaan aina kun nautit olostasi. Nyt kannattaa kokeilla, kuinka pitkälle elämä on valmis Sinua kuljettamaan uusia mahdollisuuksia tarjoamalla. Ihmissuhteiden lisäksi on tarjolla kaikenlaista muuta mukavaa ja kaikelle elämääsi tulossa olevalle hauskuudelle tulee sanoa Kyllä!

 • Neitsyt 23.8. – 23.9

  Jos sait viime kuussa hyviä ja innostavia oivalluksia, niin nyt pystyt viemään niitä melkoisella vauhdilla eteenpäin. Toukokuun täysikuu laittaa pyörät oikein kunnolla pyörimää tuossa 10. päivän tietämillä ja siitä eteenpäin saatkin pitää hatustasi kunnolla kiinni. Jos tuntuu, että energia ei tahdo riittää ihan kaikkeen, mitä olet suunnitellut, niin älä silti jätä asioita kesken. Ensi kuussa on aikaa huilata.
  Rakkaus: Valovoimaasi ei käy moittiminen nyt toukokuun aikana, mutta mielenkiintoista tekemistä riittää niin paljon, ettei romantiikka ole päällimmäisenä ajatuksissasi. Tulet kuitenkin huomaamaan, kuinka tehokas magneetti tuo innokas tekeminen voikaan olla. Mitä vähemmän kiinnität seuraasi pyrkiviin huomiota, sitä hullummaksi meno tuppaa kääntymään. Ensi viikolla olet itsekin paremmin kartalla rakkausasioissa.

 • Vaaka 24.9. – 23.10.

  Marsin kolmio merkissäsi perääntyvään Jupiteriin antaa hurjaa potkua kaikille mielessäsi välkkyville ideoille. Tämän kuukauden aikana on uskallettava mennä vauhdilla eteenpäin ja ottaa sopivasti riskillä tiukatkin kurvit. Välillä pöheikkö pölisee, mutta siitä ei pidä lannistua, vaan nousta takaisin paanalle ja jatkaa samaan malliin. Varmin keino epäonnistua, on alkaa jarruttelemaan ensimmäisen kolahduksen jälkeen.
  Rakkaus: Venuksen ja onnenpisteen oppositio merkkiisi ja siellä perääntyvään Jupiteriin altistaa Sinut kriittisyyden kavalille energioille rakkauselämässä ja ihmissuhteissa. Tyytymättömyyden kanssa kannattaa olla varovainen, sillä tämä aika tarjoaa korjausmahdollisuuden vain ja ainoastaan Sinulle itsellesi. Jos katsot asiaa siitä näkökulmasta, mitä voit asioille itse tehdä, niin saat asiat kääntymään aivan loistokkaalle mallille.

 • Skorpioni 24.10. – 22.11.

  Toukokuun täysikuu loistaa Sinun merkissäsi siinä 10. päivän tienoilla ja siksi tämä on Sinulle tärkeä starttivaihe sellaisille asioille, joita pystyt viemään eteenpäin vahvan intuitiosi avulla. Merkkiäsi hallitseva Pluto on hyvässä kulmassa täysikuuhun ja pystyt ottamaan rohkeita askeleita asioissa, joille ei löydy pienintäkään varmistavaa aspektia omien tuntemustesi lisäksi. Anna siis palaa ja nauti jännityksestä.
  Rakkaus: Jännitystä riittää myös rakkauselämässä, sillä Neptunuksen kolmio tuo eteesi ihastuttavia asioita ja ihmisiä tilanteissa, joissa osaat niitä vähiten odottaa. Mitään todella mielenkiintoista ei kuitenkaan pääse tapahtumaan, ellet ole valmis muuttamaan suunnitelmaasi radikaalilla tavalla ja riittävän nopeasti. Pallo on Sinulla ilman sen suurempaa riskiä. Jotain ihanaa voi jäädä kokematta, mutta sen isompaa vahinkoa ei tapahdu.

 • Jousimies 23.11. – 21.12.

  Jousimiehelle ei kerta kaikkiaan istu tällainen meininki, että ei jaksa tai pysty työntämään paattia vesille ja nostamaan purjeita ylös samaan aikaan kun hilaa ankkuria purkkiin. Nyt on kuitenkin maltettava pitää seikkailualuksesi telakalla ja valmistella se merikelpoiseksi kaikessa rauhassa. Löydät aivan loistavia ratkaisuja edessäsi oleviin haasteisiin, kunhan et ala hosua ja yrittää liikaa.
  Rakkaus: Venuksen kolmio merkkiisi yhdessä onnenpisteen kanssa antaa loistavan vaihtoehdon yltiöpäiselle touhuamiselle. Mitäpä, jos käyttäisitkin tämän kuukauden elämästäsi nauttimiseen ja uusien ihanien ihmissuhteiden solmimiseen. Iloisten asioiden keskeltä löytyvät myös ne kaikkein toimivimmat ratkaisut myös muuhun elämään. Ota siis rennosti, pidä hauskaa ja nauti olostasi.

 • Kauris 22.12. – 20.1.

  Älä yhtään huolestu, jos vauhti tasoittuu viime kuusta ihan huomattavasti. Niin sen nyt kuuluukin tehdä. Koko aikaa ei voi päästellä menemään kaasu pohjassa. Toukokuu on loistava kuukausi vain tarkkailla tilanteita elämässäsi ja korjailla sellaisia osia, jotka tuntuvat jotain säätämistä tarvitsevan. Mikään ei karkaa minnekään ja riittää, kun pidät junasi nyt turvallisesti raiteilla.
  Rakkaus: Pluton ja Junon perääntyessä merkissäsi toisiinsa kietoutuneina, tulet löytämään ihmissuhteista ja rakkauselämästä ainutlaatuisen ihania ja koskettavia kokemuksia. Tällaisen kuvion aikana tapahtuvat ihastumiset ovat tavallista voimakkaampia, sillä kysymyksessä on parisielun tai kaksoisliekin harvinainen kohtaaminen. Näistä kohtaamisista syntyy vain harvoin mitään pysyvää, mutta sydämeen jää ikuinen merkki.

 • Vesimies 21.1. – 19.2.

  Marsin ja Jupiterin kolmio merkkiisi tarjoilee toinen toistaan houkuttelevampia mahdollisuuksia tarttua kiinni menestyksellisiin uusiin hankkeisiin. Kuulostaa hienolta, mutta hyötyäksesi näistä mahdollisuuksista, joudut jättämään paljon aikaisempia rutiineita hoitamatta ja siihen pystyäksesi tarvitset avuksesi vahvaa tietoisuutta ja aukotonta itseluottamusta.
  Rakkaus: Älä suotta huolestu, ellei romantiikka kukoista ihmissuhteissasi toukokuun aikana. Sinulla on yksinkertaisesti sellainen meno päällä, ettei aikasi riitä sellaisiin huomion osoituksiin, joita kumppanisi mahdollisesti kaipaisi. Todellinen rakkaus ei kaipaa tekoja vaan aitoa sydäntä ja antaessaan Sinulle tarvitsemasi tilan, tulee kumppanisi saamaan osakseen sellaista lämpöä, ettei varmasti odota mitään sen enempää.

 • Kalat 20.2. – 20.3.

  Elät toukokuussa todella vahvasti intuitiosi ja alitajuntasi varassa, jolloin näkyviä merkkejä valintojesi onnistumisista ei ole saatavilla. Jokainen solusi on kuitenkin valmis kertomaan, jos yrität puskea vähänkään väärään suuntaan elämässäsi. Riittävä lepo on tärkeämpää, kuin osaisit ikinä kuvitella ja levänneenä osaat reagoida mahdollisiin ongelmiin välittömästi ja juuri oikealla tavalla.
  Rakkaus: Venuksen seikkailtua merkissäsi useampaan otteeseen, olet päässyt näkemään, mistä rakkauselämässäsi on kysymys. Todellisuus ei tule hetkeen aikaan katoamaan minnekään ja siksi osaat olla äärimmäisen rehellinen itsellesi. Rakkauden ollessa aitoa ja vapauttasi kunnioittavaa, tulee se kohoamaan aivan uudelle tasolle, joka ei enää vaadi mitään merkkejä tai materiaalisia osoituksia. Se vain on.