Jasmin Mäntylä

Home Forums Julkkikset Jasmin Mäntylä

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 126 total)
 • Author
  Posts
 • #74635 Ilmoita asiaton viesti
  Jazz
  Participant

  Johanna Tukiaisesta on tullut tylsä, mitätön, pellen näköinen kammotus. Kuviaan ei viitsi enää katsoa, saati juttujaan lukea. Ei vain kiinnosta loputon saman jankkaus enää.

  Tällä hetkellä Jasmin Mäntylällä on tarjota enemmän törkyä suustaan kanssa elämästään. Katsotaan, lähteekö ketju liikkeelle ja sen jälkeen tähän voi alkaa keräämään Jasminin menneet, nykyiset ja tulevat synnit ja törkeydet.

  #74636 Ilmoita asiaton viesti
  Jazz
  Participant

  Jasmin Mäntylä katuu avioliittoaan: Voi kuulostaa rumalta, mutta se on täysi totuus!

  Jasmin Mäntylä katuu avioliittoaan: Voi kuulostaa rumalta, mutta se on täysi totuus!
  Viihdeuutiset 11.11.2016 21:00

  Kohukaunotar Jasmin Mäntylä elää uudessa etäsuhteessa australialaisen miehen kanssa. Hän on kuitenkin yhä naimisissa englantilaisen Denniksen kanssa. Jasmin ja Dennis erosivat yllättäen reilu vuosi sitten. Blogissaan Jasmin pohtii, että hänen tapauksessaan aika ei ole muistoja kullannut.

  Kohta siitä on kulunut vuosi, kun olen viimeksi puhunut aviomieheni kanssa. Olen siis naimisissa tyypin kanssa, jonka ääntä en ole kuullut about vuoteen. En ikävöi häntä, en muistele yhteisiä aikojamme enkä kaipaa häntä elämääni. Ja silti… Olen naimisissa hänen kanssaan.

  Kaipauksen sijaan Jasmin on turhautunut, kyllästynyt, tylsistynyt ja malttamaton.

  Samalla tuntuu, että mitä enemmän aikaa kuluu, sitä enemmän kadun avioitumistamme. Voi kuulostaa rumalta, mutta se on täysi totuus.

  En vain näe mitään ideaa olla paperilla naimisissa tyypin kanssa, joka ei kuulu enää millään tavalla elämääni ja jonka kanssa en ole liki vuoteen pitänyt mitään yhteyttä.

  http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Jasmin-Mantyla-katuu-avioliittoaan-Voi-kuulostaa-rumalta-mutta-se-on-taysi-totuus/1116270

  #74637 Ilmoita asiaton viesti
  Jazz
  Participant

  Jasmin Mäntylältä jäätävä kuitti Dannylle – julkaisi herkän yhteiskuvan!

  Jasmin Mäntylältä jäätävä kuitti Dannylle – julkaisi herkän yhteiskuvan!
  Viihdeuutiset 08.10.2016 09:45

  Viihdelegenda Danny alias Ilkka Lipsanen, 74, oli yhdessä tangokuningatarkultansa Erika Vikmanin, 23, kanssa vieraana Enbuske, Veitola & Salminen –show’ssa perjantai-iltana (7.10.). Roope Salmisen piinapenkissä kaksikko jatkoi tutulla linjalla kiistäen romanttisen ja intiimin suhteensa.

  Haastattelussa esille nousi myös 15 vuotta sitten otsikoissa ollut Dannyn suhde kohukaunotar Jasmin Mäntylään. Jasmin tunnusti tämän viikon Seiskassa parin suhteen olleen täyttä totta,mutta Dannyn mukaan hän vain auttoi naista tuolloin musiikkiuralla.

  – Jommankumman nuppi viiraa, Danny puolustautui.

  Jasmin kuittasi Dannyn puheet perjantai-iltana Instagram-tilillään. Postauksensa oheen hän lisäsi yhteiskuvan, jossa Danny rutistaa tiukasti Jasminia.

  Kyllä hyvä tietää, että kerrankin se en ole minä, jonka päässä viiraa. Rehellisyyttä on hankala opettaa niille, joilla se ei asu sydämessä. Niin tai näin, kivat viikonloput ihan kaikille.

  on

  http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Jasmin-Mantylalta-jaatava-kuitti-Dannylle-julkaisi-herkan-yhteiskuvan/1114059

  #74638 Ilmoita asiaton viesti
  Jazz
  Participant

  Huhhuh, suomalaiskaunotar paljastaa: 15-vuotiaana salasuhde varattuun opettajaansa!

  Huhhuh, suomalaiskaunotar paljastaa: 15-vuotiaana salasuhde varattuun opettajaansa!
  Viihdeuutiset 27.10.2016 12:30

  Kohukaunotar Jasmin Mäntylä on viime aikoina ollut otsikoissa miessuhteidensa vuoksi. Sama kaava jatkuu, sillä Jasmin kirjoittaa tuoreessa blogipostauksessaan salasuhteestaan yläasteen opettajaansa.

  Jasminin koululaisena deittailema opettaja oli naimisissa ja perheellinen. Suhde alkoi yläasteen viimeisenä vuonna, jolloin Jasmin oli 15-vuotias.

  Teini-ikäisenä ja koulumiljöössä kaikki tuollainen tuntui todella jännittävältä. Salaiset katseet ja se, kun kuulet sen kiinnostuksesi kohteen tuntevan samoin sinua kohtaan. Kun sinut pyydetään välitunnilla juttelemaan kokeesta tms. kahden kesken sen tietyn opettajan luokkahuoneeseen. Niin… Jännittävää, mutta samalla tyhmää ja väärin. Viimeisen yläastevuoteni aikana kirjoitimme toisillemme kirjeitä (hän lähetti ne kotiosoitteeseeni ja minä koulullemme, hänellä kun oli kotona vaimo sekä lapsi) ja tapailimme salaa koulupäivien lomassa. Eräällä välitunnilla sain häneltä kultaisen rannekorun ja minä olin tietysti täysin myyty siitä eleestä.

  Jasminin ja hänen opettajansa suhde jatkui jonkin aikaa vielä sen jälkeenkin, kun Jasmin oli päässyt yläasteelta.

  Tapasimme toisiamme jossain luontopoluilla ja meillä, kun olin yksin kotona. Jonkin ajan kuluttua suhde sekä ihastuminen vain hiipuivat pois.

  Asian vakavuuden vuoksi Jasmin painottaa myös, että hän ymmärtää suhteen nurjan puolen.

  Kuten jo tämän postauksen alussa totesin, en ole miettinyt koko asiaa paljoa, enkä vieläkään syytä siitä ketään. Mutta toki tiedän suhteemme olleen väärin, olinhan silloin vasta 15-vuotias. Tein mallintöitä sekä näytin ja vaikutin vanhemmalta, mutta totuus on se, että olin alaikäinen ja hän oli opettajani.

  Ymmärrän hyvin sen, että aikuisena ihmisenä hänen olisi pitänyt tietää, mitä saa tehdä ja mitä ei. Minua sen sijaan kaikki se jännitys vain kiehtoi, samoin kuin pelko ja jopa vaarantunne siitä, jos olisimmekin jääneet kiinni.

  http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Huhhuh-suomalaiskaunotar-paljastaa-15-vuotiaana-salasuhde-varattuun-opettajaansa/1115071

  #74639 Ilmoita asiaton viesti
  Jazz
  Participant

  Jasmin Mäntylä ja uusi aussikulta: lemmenloma paratiisissa!

  Jasmin Mäntylä ja uusi aussikulta: lemmenloma paratiisissa!
  Viihdeuutiset 02.11.2016 08:00

  KohukaunotarJasmin Mäntyläja hänenaustralialainen rakkaansasuunnittelevat yhteistä lomamatkaa. Kyyhkyläisten suhteessa kukkiiromantiikka kirjaimellisesti.

  – Hän lähettää minulle viikoittain kukkakimpun ja välillä suklaatakin. Soitamme Skype-puheluita lähes päivittäin ja vuoden lopulla lähdemme paratiisimaisemiin lomalle, Jasmin paljastaa.

  He eivät ole tavanneet vielä montaa kertaa, minkä vuoksi yhteinen loma on erittäin tärkeä molemmille.

  Uusi kulta satsaa suhteeseen

  Jasmin ja hänen ex-rakkaansaRichard erosivat kaukosuhteen haastavuuden vuoksi.

  – Suhde Richardin kanssa oli vaikea ennen kaikkea siksi, että hänen oli pakko olla työjutuissa kiinni niin paljon, ettei hänelle jäänyt aikaa millekään muulle. Uudella kullallani on vapaampi työnkuva ja hän on valmis satsaamaan kaukosuhteen toimivuuteen. Eikä sitä vielä tiedä, kauanko kyse on kaukosuhteesta, Jasmin kihertää.

  http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Jasmin-Mantyla-ja-uusi-aussikulta-lemmenloma-paratiisissa/1115350

  #74640 Ilmoita asiaton viesti
  Jazz
  Participant

  Talous romahti - Jasmin Mäntylän päiväbudjetti alle 23 euroa!

  Talous romahti – Jasmin Mäntylän päiväbudjetti alle 23 euroa!
  Viihdeuutiset 01.11.2016 12:05

  Kohukaunotar Jasmin Mäntylän palkkapussi on viime vuoden verotietojen mukaan ollut harvinaisen kevyt kantaa. Australialaismieheen silmänsä iskenyt Jasmin on viihtynyt viime vuosina paljon ulkomailla, joten saattaa olla, että osa naisen palkkioista ei näy suomalaisessa verotuksessa.

  Jasminin vuoden 2015 ansiotulot ovat 8 296 euroa, joka tarkoittaa alle 23 euron päiväbudjettia.

  Vuonna 2014 Jasmin tienasi 11 741 euroa.

  http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Talous-romahti-Jasmin-Mantylan-paivabudjetti-alle-23-euroa-/1115491

  #74641 Ilmoita asiaton viesti
  Jazz
  Participant

  Muutama viimeaikainen seiskan juttu ketjun alustukseksi.

  #74642 Ilmoita asiaton viesti
  Jazzu
  Participant
  #74757 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Blocked

  Tässä olis tavallaan Tuksu kakkosen ainekset. Tunkki kun alkaa olla aika finito. Mutta kun Jassu on niin mauton ja munaton verrattuna Tuksuun. Mutta ehkä Jassu parantaa?

  Jasmin: ”Voi kuulostaa rumalta, mutta se on täysi totuus!”

  – aika hyvin Jassulta lohkaistu omasta eletystä elämästään: kuulostaa rumalta. Vahingossa laukaisi itsestään sen ihan totuuden. On se aika facepalm.

   

  #74824 Ilmoita asiaton viesti
  Simp Anssi
  Participant

  Jasmin Mäntylä, vol. 1

  Nimetkäämme tämä historian ensimmäiseksi Jassuvolliksi!

  Rouva Mäntylä nimittäin osoittaa sellaista lahjakkuutta tee-se-itse tyrkkyjulkisuuden saralla, että varmasti hänen seuraajillaan tulee olemaan mielenkiintoista seurattavaa.

  Jasmin! Tämä on merkkipaalu sinulle kaikkien lehtileikkeleiden sijaan: olet päässyt roskajulkisuuden huipulle – Hymyn keskustelupalstalle. Nauti, ja anna meillekin purtavaa.

  #74831 Ilmoita asiaton viesti
  Jazzu
  Participant

  Jos ei Jassulle löydy pian uutta vanhaa ukkoa elättämään, saattaa hänelläkin olla edessään räkälät ja huispaus keikat.

  Jassustahan povattiin ainakaan tulevaa Miss Suomea, mutta toisin kävi. 18-vuotiaana oli jo kiire törkyjulkisuuteen, joten tuli mentyä naimisiin homon kanssa ja missiura oli siinä. Läiskä oli näköjään kehissä jo silloin.

  Ja hyi, tuota tissivakoa! Venähtäneen näköinen tiesin aika jo alle kaksikymppisenä!

  #74832 Ilmoita asiaton viesti
  Jazzu
  Participant

  Mitähän mahtaa homo-Mike tehdä nykyään? Rautio oli sukunimi, ainakin, kun naimisiin meni.

  #74834 Ilmoita asiaton viesti
  Jazzu
  Participant

  Olen uusii Jassuttelija (näätä ei varmaan käy nyt tähän, pitää keksiä joku muu), eikä taustatiedot ole kummoiset. Joten, miten miehiä tällä munahaukalla on matkanvarrella ollut? Denu ja Riku viimeisimmät ja Oskari Katajisto.

  Kohukaunotar Jasmin Mäntylä myöntää: Käytin Oskari Katajistoa hieman hyväkseni

  VIIHDE JULKAISTU 03.04.2016 15:11

  ”Jasmin Mäntylä myöntää tuoreessa kirjoituksessa käyttäneensä näyttelijää hyväkseen huomion vuoksi.

  Brittimiehestään taannoin eronnut ja uuden rakkaan löytänyt Jasmin Mäntylä, 33, kirjoittaa blogissaan hänen ja helmikuussa 50 vuotta täyttäneen näyttelijä Oskari Katajiston viiden vuoden takaisesta suhteesta.

  – On positiivista huomata, että kerrankin tämä kyseinen henkilö on oikeassa; hän oli typerä ja kyllä, käytin häntä hieman hyväkseni, Mäntylä kirjoittaa.

  – Meidän yhteinen julkisuus toimi hyvänä ilmaisena kampanjana minulle.

  Ensimmäiset yhteiset kuukaudet Mäntylä sanoo nauttineensa hänen seurastaan oikeasti, mutta sen jälkeen kaikki oli kitumista.

  – Kun olin Oulussa perheeni luona, hänen exänsä vietti öitä hänen luonaan Helsingissä – ja muka mitään ei tapahtunut. Yeah right.

  – Tuon edellä mainitun hyväksikäyttämisen hän ansaitsi täysin omalla paskalla käytöksellään. Ja hei, hän on myös se henkilö, joka tuomitsi minut siitä, että tein/teen yhteistyötä Hymyn sekä Seiskan kanssa. Hän ei kuulemma voi ikinä arvostaa ihmisiä, jotka esiintyvät noissa lehdissä. Harmi, sillä nyt hän ei enää ilmeisesti voi arvostaa itseään.

  Mäntylä oli vuonna 2011 kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaana Oulun vaalipiirissä. Hän ei päässyt eduskuntaan.”

  http://m.mtv.fi/viihde/seurapiirit/artikkeli/kohukaunotar-jasmin-mantyla-myontaa-kaytin-oskari-katajistoa-hieman-hyvakseni/5824108

  #74849 Ilmoita asiaton viesti
  Jazzu
  Participant

  Jassun blogista, liittyen eroon Denusta:

  ”Kaikista turhauttavinta on se, että en tunnu saavan edes mitään infoa Englannin suunnalta siitä, missä vaiheessa avioeromme on. Ja kyllä, sitä on kyselty useiltakin eri tahoilta. Toisaalta… Ehkä se hyödyttää allekirjoittanutta jossain vaiheessa, mikäli liittomme on voimassa pidempään. ;)”

  https://blogbook.fi/jasminmantyla/

  On se sika naiseksi. Ilmeisesti kuvittelee saavansa Denu-papan omaisuutta. Taitaa olla kyseessä jonkun sortin sosiopaatti.

  #74850 Ilmoita asiaton viesti
  Jazzu
  Participant

   

  Jasmin Mäntylä
  1 t · Instagram · 

  Hyvää isänpäivää #äiti ❤️ En ole kaivannut isää elämääni, kiitos mun super ihanan äitini! #kunhansanon #isänpäivä #äidinpäivä ❤️

  Henkilön Jasmin Mäntylä kuva.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 126 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.