Maisa Torppa, kiristys ja saalistus

Home Forums Julkkikset Maisa Torppa, kiristys ja saalistus

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #109640 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-vedatti-raskausvaitteella-myos-kansainvalisesti-tunnettua-huippukiekkoilijaa

  Jos nuo Seiskan jutut Torpan harrastamasta kiristämisestä ja asiakirjojen väärentämisestä pitää paikkansa, kuten ilmeisesti pitää kun Torppa ei pysty niitä kiistämäänkään, niin kyllä miettisin Latvalana ja kenenä muun miehenä tahansa, mihin kuraan on kättään lyömässä. Mutta tunnetusti maalaispoikaa pystyy pyörittämään suttuisempi ja moraalivajaisempikin naisihminen pelkällä pildellä ja isoilla tisseillä aika hyvin, kuten jo Tuksun ja Vellin esimerkki osoittaa.   Sumentaa järjen joksikin aikaa ainakin.

  En yleensä pidä siitä, että naista halveksitaan sillä perusteella, että on seksuaalisesti aktiviinen, varsinkin kun tässäkin keississä on ollut vakiintuneita ukkomiehiä  jotka pettää puolisoaan, yhtä syyllisiä kaikki.  Nainen saa horon maineen, kun miehelle pitäisi antaa kaikki anteeksi, kun on haksahtanut johonkin kumitissiin.  Mutta enempi kuin Torpan horatsun maine ja olemus painaa tuo, millainen opportunisti hän on ja käyttää seksiä rikolliseen kiristämiseen ja väärentää asiakirjojakin sitä varten.

  Nyt onkin Maisalla iso saalis tähtäimessä, kun meinaa saada miehestä vakituisen maksumiehen itselleen.  Harmittavaa varmaan, kun tässä vaiheessa muijan todellinen luonto paljastui.  Maisa on  päättänyt selvitä pälkähästä tunnetulla julkkiskeinolla eli uhriutumisella ja sovittelemalla marttyyrinkruunua.   Oli median syytä, että on itse kieroillut ja kiristänyt ihmisiä? Oli nuoruuden tyhmyyttä? Nuorihan se on vieläkin. 🙂  Minusta ihmisen perusluonne ei vaan muutu. Ihminen, joka on tottunut pettämään, valehtelemaan, ja käyttämään ihmisiä hyväkseen tekee sitä, koska ei näe siinä mitään väärää saavuttaakseen haluamansa, sen on osa persoonallisuutta.

  Maisa taisi olla myös Axl Smithin salakuvauksen uhri.  Miksikähän hän otti sellaisesta nokkiinsa, kun joku fuulaa kun itse tekee sitä samaa muille.

  Pelkääkö Maisa, että sulhanen ehtii tulla järkiinsä ennen alttarille astelua?Kannattaisi sulhasen ainakin tehdä avioehto. No, ehkä tässäkin pätee kuitenkin se sääntö, että jokainen saa sitä mitä tilaa ja vakka kantensa valitsee ja että tyhmä ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa jne jne….  Joka ei tiedä, mitä aito rakkaus on, ei sitä sitten varmaan itsekään ansaitse eikä kaipaa.

   

   

  #109650 Ilmoita asiaton viesti
  Markku5
  Participant

  Mä olen aina ollut Maisa Torpasta sitä mieltä, että se ei ole mikään rehti ihminen. Turhanpäinen Bimbo. Sain painua Kuubaan sen Niko Saarisen kaa.

  #109651 Ilmoita asiaton viesti
  Markku5
  Participant

  Siis sais painua Kuubaan 😀

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.