Saara Aalto

Home Forums Julkkikset Saara Aalto

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • #131027 Ilmoita asiaton viesti
  Tonttu tomera
  Participant

  Miten olis jutunaiheeksi Euroviisu-Saara? Saadaanko hyvää keskustelua aikaan?

  #131035 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca'
  Participant

  #131036 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca'
  Participant

  #131037 Ilmoita asiaton viesti
  Principeca'
  Participant

  Monsters on surkea ysärijumputus. Iso pettymys. Ei tykkää tämä Euroviisufani kappaleesta yhtään. Ei sillä, että biisin laulajastakaan, mutta olisi tuo osannut parempaa ja vaativampaakin biisiä laulaa.

  #131040 Ilmoita asiaton viesti
  Tantta
  Participant

  Siis oliko nuo sukkikset tahallaan rikki, vai ihan vahingossa noin hajonneet…

  Miksi Saarasta ei ole tullut Suomessa todella suosittua laulajaa, vaikka huonommillakin laululahjoilla on päästy pinnalle? Miksi Saaralla ei ole omia hyviä kappaleita? Mietin vaan, mikä on managerin osa?

  #134776 Ilmoita asiaton viesti
  KoomaFani
  Participant

  Eipä ollut Aallon plikalla mitään jakoja euroviisuissa. Mutta kuka onkaan syyllinen, veikkaan että me suomalaiset jotka emme tukeneet maailmantähteä tarpeeksi. Joku pohti managerin osaa. Managerinahan häärii Meri-rakas. Jolla ei ole asiasta mitään kokemusta, eikä mitään kontakteja mihinkään päin, veikkaisin että managerin osa tässä tapauksessa on maata sohvalla kädet kuvitteellisissa munissa ja haaveilla siitä että Saara sattuu joskus lyömään itsensä läpi, esimerkiksi voittamalla jonkun karaokekilpailun. Siinä on vain se ongelma, että Saaralta puuttuu karisma. Ei se edes halua olla laulaja, haluaa vain pakkomielteisesti voittaa. Uusi levykin oli aika meh, saanut kehnoja arvosteluja. Saaralla on ääntä millä laulaa, mutta kun on pakkomielle tehdä ”eeppistä rakkauspoppia” jota kukaan ei kuuntele. Alkaisi veivaamaan humppakeikkaa eksänsä kanssa, sille olisi kysyntää.

  Erikoista on myös se, että Saarahan on omien sanojensa mukaan suorastaan supersuosittu Englannissa. Erikoista sinänsä, että enkuista ei herunut eilen yhden yhtä yleisöääntä.

  #134778 Ilmoita asiaton viesti
  KoomaFani
  Participant

  Ja lisättäköön vielä, että Saarasta epäuskottavan artistin tekee myös se, että sen koko ura on yhtä sillisalaattia. On tehty euroviisua, joululevyä, iskelmää ja KIINANKIELINEN levy täynnä jotain ihme jollotuksia. Euroviisuissakaan ei nyt sitten pärjätty, ellei uusi levy lyö läpi niin pitäisi ehkä todeta että Saaran juna meni jo, olisi se jo breikannut läpi jos olisi breikatakseen. Kaikki on kokeiltu mutta ei mikään anna mitään. Ärsyttävä pyrkyri koko akka.

  #137305 Ilmoita asiaton viesti
  Tekoäly
  Participant

  Ylös

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.